Отговори
# 840
  • София
В такъв случай се върнете на презерватива, защото иначе рискувате повече. Всъщност – рискуваШ повече. Преди еякулацията също се отделя семенна течност.

# 841
Направете си кръвен тест поне 10 дни след последния акт и ще видите дали има нещо. Ползвайте презервативи, щом не искате бебе, не сте малки вече, има бол информация навсякъде.

# 842
Здравейте! Преди два дена ми зацапа на 28 ми ден от цикъла и помислих, че ми идва. После два дена почти нищо. Днес направих тест за всеки случай и ми се струва, че виждам нещо, но не съм сигурна. Трябва да ми дойде утре попринцип. Цикълът ми е с дължина 30-31 дни.

# 843
Поредното наивно девойче, което са го подвели да прави необезопасен секс заради кефа на гаджето.
Задължително презерватив или друг метод на контрацепция защото после ти ще абортираш, а не онзи нещастник гаджето ти.

# 844
На мен ми розовее,дано да съм права!Успех!

# 845

И тогава? Или ти започваш да се предпазваш, или някоя от нас да дойде да те пази? Simple Smile

# 846
Lovet има втора чертичка 😍.

# 847
А каква е причината да не използвате презервативи?
След някой месец ще започнеш да пиеш Ескапел и понеже не може да се пие често, ще стигнеш до аборт. Ще си потрошиш здравето, ще ревеш и съжаляваш, а гаджето ти ще си свирка, защото проблемът си е само твой! Ти носиш отговорност за здравето си, ако мислиш, че на него му пука, грешиш!!!
Продължи да не се пазиш и ще се убедиш в думите ми!

# 848
Здравейте нова съм тук и се извинявам предварително ако пиша на грешното място…
От около седмица дори и малко повече имам някакви симптоми които ме подтикват към тази мисъл така де имам болки в гърдите, постоянно съм уморена и ми се спи, боли ме корема, пишкам на около 40 минути а не приемам толкова течности, и доста си похапвам
Утре очаквам цикъла ми да дойде и изобщо да го чакам ли…Утре ако не ми е дошло дали ако направят тест ще покаже нещо?

# 849
Секс кога прави?
Тестът може да отчете, а може и да не отчете. Рискуваш да загубиш 5 лв., ако не ти се рискува- чакай, то ще си покаже.
А това, че ти се спи и яде не е от бременност.  По празниците всички сме така. Няма как да правиш секс и след два дни да усещаш "признаци".

# 850
Секс кога прави?
Тестът може да отчете, а може и да не отчете. Рискуваш да загубиш 5 лв., ако не ти се рискува- чакай, то ще си покаже.

На 12.12
А последния беше на 20.12

# 851
Здравейте!
От няколко месеца правим опити за бебе с моят приятел. Знам,че няма как да стане веднага,но все пак….
Имах обилен цикъл,който продължаваше по 9-10-11-12-13 дена. Отидох на лекар и ми казаха,че имам поликистозни яйчници и ми изписаха Пикозинтол. Минаха месеци и не се оправи доста. Отидох при друга лекарка каза ми,че имам съмнение за полип и кървях тогава и ми изписа хапчета,за да спрем кървенето 10 дена ги пих. След два дена си ми дойде нормално и продължи 7 дена както си ми е по принцип. Свърши ми на 26.11 и отново ми дойде на 02.12 и то доста обилно и тогава бях на преглед,каза ми че нямам полип,но ми каза,че не вижда овулация…..
Доста се натъжих и ми обясни,че няма как да забременея освен със стимуланти стана ми още по-мъчно. На 29.12 очаквах М.,но никой няма. Имам гадене,доста болезнени гърди и ми натежават,и по-тъмни ореоли. Правих тестове единия е положителен после отрицателен. Пуснах кръвни 0,20 знам,че трябва да е над 5,но тайничко се надявам да има. На 13.11 и 14.11 си правих тест за овулация и бяха положителни. 🥺🥺🥺

# 852
Здравейте, на 19 години съм и от около месец с приятеля ми правим секс без да използваме презерватив. Менструацията ми трябва да дойде утре, но тя принципно си закъснява. Защо пиша това? Вчера, за да посрещнем както трябва новата година разбира се правихме секс, той свърши- потърка се малко в мен и пак го вкарахме. Какъв е шанса да съм бременна? Благодаря предварително❤
Най вероятно не си бременна, но за да си спестиш аборти, проблеми, болка, не прави необезопасен секс.

# 853
Здравейте. Вчера прикачих тест с едвам видима чертичка. Днес е денят в който трябваше да ми дойде. Според вас тези резултати ниски ли са или е нормално?

# 854
  • София
Следи на 48 часа да се удвоява.

Честито! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт