Отговори
# 855
Прогестеронът е нисък, свържи се с АГ.

# 856
Здравейте. Вчера прикачих тест с едвам видима чертичка. Днес е денят в който трябваше да ми дойде. Според вас тези резултати ниски ли са или е нормално?
Положителен си е 😍,пусни пак след 2 дни,свържи се с гинеколога да види прогестерона,трябва да е по-висок според мен да ти изпише ,ако трябва.Успех

# 857
Здравейте, първо честита Нова година много здраве, щастие, късмет и благополучие желая на всички. Нова съм тук и искам да споделя моя случай вече съм с 5-ти ден закъснение единствено имам болезнени гърди и от време на време ме наболява долу корема. Мерих си БТ 3 дни подред и е все 37.0 дали е толкова защото ми се падат дните в който трябваше да съм в цикъл или е възможна бременност?
Благодаря на всички отзовали се!

# 858
Здравейте, първо честита Нова година много здраве, щастие, късмет и благополучие желая на всички. Нова съм тук и искам да споделя моя случай вече съм с 5-ти ден закъснение единствено имам болезнени гърди и от време на време ме наболява долу корема. Мерих си БТ 3 дни подред и е все 37.0 дали е толкова защото ми се падат дните в който трябваше да съм в цикъл или е възможна бременност?
Тест правихте ли?

# 859
Тест правихте ли?
Тест правихте ли?

Все още не съм защото при нас няма аптеки има само в града а аз най вероятно чак другата седмица ще ходя и затова се допитвам до вас!

# 860
Angela2315,без тест няма как да разберете.

# 861
Има начин със сода ,аз го пробвах защото на лентичката беше ми излезнала бледа линия.В една чашка малко урина и една ч.лъжица сода,ако се образува пяна на повърхността е +.Аз тествах този метод 2 дена преди цикъл от любопитство а на 5 дена закъснение трябва да кипи,,😉

# 862
Има начин със сода ,аз го пробвах защото на лентичката беше ми излезнала бледа линия.В една чашка малко урина и една ч.лъжица сода,ако се образува пяна на повърхността е +.Аз тествах този метод 2 дена преди цикъл от любопитство а на 5 дена закъснение трябва да кипи,,😉

Глупости на търкалета...

# 863
Пробвай!

# 864
Вие пробвайте с на мъжа ви урината и същото ще стане... Содата реагира с киселината, която си я има в урината.

Чакам да чуя дали и мъжът ви е бременен

# 865
Напротив не става!!!

# 866
Незнам колко е вярно това, но ще опитам и с на двама ни и ще пиша какъв е резултатът и аз съм чела някъде за такъв тест, но мился че не ефективен според мен!

# 867
Торнадо, не давай напразни надежди. Няма грам връзка между киселинността на урината и бременност. Хубаво е да сме наясно с химията и биологията.

# 868
Здравейте мили дами.Казусът ми е следния.Закъснява ми с 10дена.Направих си тест 2 дни след закъснението и имаше бледа втора черта.Но преди 2 дни си направих нов който е отрицателен.Също така и преди два дни имах кръв но не беше цикъл.Беше еднократно прокървяване.Нито беше много нито беше малко.Изпитвам напрежение ниско в корема и леки болки в таза.Имам час за лекар,но е чак за понеделник а в главата ми вече се въртят всякакви ужасяващи неща.Sad

# 869
Пуснте чхг,има лаборатории работещи в неделя.Аз бих отишла в спешен да ви видят на видеозон.10 дни закъснение не е малко

Общи условия

Активация на акаунт