Дисниленд Париж - тема 5

• 34 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, мами!
Прочетох в една група, че в Дисниленд има Норовирус от няколко месеца. Може ли да споделите дали сте имали стомашно-чревни проблеми с децата си там? И как действате в такъв случай?

# 196
  • На планетата Земя
Това е някаква измишльотина! Каква е тази група???

# 197
Disneyland Paris for Brits във Facebook. Дано не е толкова често срещан проблем, защото много се притесних.

# 198
Disneyland Paris for Brits във Facebook. Дано не е толкова често срещан проблем, защото много се притесних.
[/quote

С две малки деца на 1,5 и 4 години бяхме там преди няколко дни (от 22.04 до 25.04) , децата хапваха от всичко в ресторантите , не сме имали никакви проблеми .

# 199
  • София
Здравейте, мами!
Прочетох в една група, че в Дисниленд има Норовирус от няколко месеца. Може ли да споделите дали сте имали стомашно-чревни проблеми с децата си там? И как действате в такъв случай?
Преди малко повече от месец бяхме там и детето не е имало никакви проблеми! Хранили сме се в хотела и парковете!

# 200
  • Варна
Здравейте,
Имам спешно нужда от помощ Blush
Чета, чета, чета и пак се омотах. Към резервацията закупих ваучери за храна. Как да разбера какво ни се полага? Как да съм сигурна къде да резервирам хранене без доплащане. Пълна мъгла ми е това с храната. Моля помогнете Hug Hug Hug

# 201
  • На планетата Земя
Пратете ми, ако искате, на лично съобщение извадка какво точно сте купили, текст от мейла и т.н. И после тук ще обясня.

# 202
Аз ровя и сменям дати, но за лятото за 3 нощувки за 2ма възрастни и дете на 5г, ми излиза около 5000 лв за 3 нощувки и то в хотелите с малко звезди на база HB.
Пускат ли промота от време на време или това са нормалните цени? Струват ми се височки Sad

# 203
  • На планетата Земя
За вашата компания задавам дати 26-29 юли и ми дава Санта Фе с полупансион на цена 1868 евро. Не знам как стигате до тези 5000 лв. Не казвам, че и тези 3600 лв. не са малко. Няма да има никакви промоции, колкото по-близо идваме до желаните дати, толкова по-скъпо става. Преди месец за същите дати щяхте да получите по-ниска сума.

Ками, не съм те забравила, ще опиша днес. Въпросът не е спешен, както си писала, в смисъл имаш си резервацията и всичко е ток и жица, ще кажа и другите неща.

# 204
Mileto,
Благодаря за разяснението.

Пак ми се виждат много, но явно са нормални цени за там.
Ще пробвам да задам някакви по-далечни дати.

# 205
  • На планетата Земя
Скъпо е, те само билетите за вход без нощувки са около 100 евро.

За горния период без полупансиона цената е 1484 евро, а за същия брой дни за периода 20-23 септември - 1227 без ядене. Ако гоня бюджет, аз не бих включвала закуска/полупансион. Може човек да си организира закуската, а за целите на това да излезе по-евтино, бих яла в бързите закуски (където пак има салати и по-здравословни храни), менютата там са по-евтини, отколкото храната по полупансион, която се пада някъде от 42 евро на човек.

# 206
Да, разгледах цените за есента, цените определено са доста по-добри. Благодаря, Mileto.
Ако букна и платя и застраховка, предполагам при невъзможност да се отиде тогава - ще върнат сумата или издадат ваучер за бъдещо ползване?

# 207
  • На планетата Земя
За момента важат ZEN booking условията, които са удобни (канселация до 7 дни преди пътуването, като в момента на резервацията се плащат само 15 процента от общата сума):

Book with peace of mind with Disneyland Paris
Our current booking conditions offer more flexibility than ever before! Book with confidence via our website or by telephone.

Change or cancel your booking without fees(4)
Need to change or cancel your Hotel +Ticket package? We are currently offering the possibility to change or cancel your booking with full refund anytime up to 7 days before your arrival date, excluding insurance(5).

(4) Full refund up to 7 days before your arrival, excluding insurance if applicable.

(5) For example, if you arrive at Disneyland Paris on 8 July, you can cancel or change your booking without fees (excluding insurance if applicable), until 1 July before midnight. From 2 July, the standard cancellation and modification conditions outlined in our Terms & Conditions apply.

# 208
Здравейте!
Доста изчетох, но тъй като никога не съм ходила във Франция ми е някаква тотална мъгла.
С две деца на 5г. и 11г. сме. Обмисляме ходене за началото на юли месец( няма точни дати). Зададох 5-7 юли, като най-евтино ми изписва , че е  Villages Nature® Paris от Center Parcs без закуска. И включва всичко това: Какво съдържа този пакет за престой?
Хотел + Билети за 2 дни в Disney Parks
Включено във вашия престой:
+ Настаняване и неограничен достъп до Villages Nature Paris и неговите 5 развлекателни вселени за всеки ден от престоя ви
+ Входни билети за 2 дни в парковете на Дисни
+ Достъп до всички атракции и шоута
+ Срещи с герои на Дисни в парковете
+ Моменти Повече магия в Disney Parks
+ Достъп до паркинг за посетители и паркинги Villages Nature Paris
+ Безплатен Wi-Fi в хотела

Моля, обърнете внимание:
• Цената на закуската не е включена.
• Плащане на обществен автобус между Villages Nature Paris и Disney Parks.
• Административните такси и туристически такси са включени в показаната цена. Моля, вижте Условията за продажба.
• Цените са в зависимост от наличността към момента на резервация и подлежат на промяна. С предимство ще има само цената, посочена в момента на потвърждение на плащането.
Там отсядал ли е някой?

Друго, което ме интересува за детето на 5г., дали си струва да взимам билет за студио и парк. Къде ще е по-подходящо за него? Ако не му купя билет за студио съответно и за мен няма да купя, може ли да влизаме там с останалите 2-ма, но без да ползваме атракциите? В смисъл ще ми е притеснено да се отделя от ММ и големия син.

Трето, кога е най-подходящото време за посещение на Дисниленд, от гледна точка на време, от гледна точка финансово?

Вероятно имам още въпроси. Темата е доста необятна, а тук всички си говорите доста свободно и мисля, че повечето сте ходили поне по 2 пъти. Затова малко ще изглеждам като абориген.Relaxed

# 209
  • София
Здравейте!
Доста изчетох, но тъй като никога не съм ходила във Франция ми е някаква тотална мъгла.
С две деца на 5г. и 11г. сме. Обмисляме ходене за началото на юли месец( няма точни дати). Зададох 5-7 юли, като най-евтино ми изписва , че е  Villages Nature® Paris от Center Parcs без закуска. И включва всичко това: Какво съдържа този пакет за престой?
Хотел + Билети за 2 дни в Disney Parks
Включено във вашия престой:
+ Настаняване и неограничен достъп до Villages Nature Paris и неговите 5 развлекателни вселени за всеки ден от престоя ви
+ Входни билети за 2 дни в парковете на Дисни
+ Достъп до всички атракции и шоута
+ Срещи с герои на Дисни в парковете
+ Моменти Повече магия в Disney Parks
+ Достъп до паркинг за посетители и паркинги Villages Nature Paris
+ Безплатен Wi-Fi в хотела

Моля, обърнете внимание:
• Цената на закуската не е включена.
• Плащане на обществен автобус между Villages Nature Paris и Disney Parks.
• Административните такси и туристически такси са включени в показаната цена. Моля, вижте Условията за продажба.
• Цените са в зависимост от наличността към момента на резервация и подлежат на промяна. С предимство ще има само цената, посочена в момента на потвърждение на плащането.
Там отсядал ли е някой?

Друго, което ме интересува за детето на 5г., дали си струва да взимам билет за студио и парк. Къде ще е по-подходящо за него? Ако не му купя билет за студио съответно и за мен няма да купя, може ли да влизаме там с останалите 2-ма, но без да ползваме атракциите? В смисъл ще ми е притеснено да се отделя от ММ и големия син.

Трето, кога е най-подходящото време за посещение на Дисниленд, от гледна точка на време, от гледна точка финансово?

Вероятно имам още въпроси. Темата е доста необятна, а тук всички си говорите доста свободно и мисля, че повечето сте ходили поне по 2 пъти. Затова малко ще изглеждам като абориген.Relaxed
За да сте заедно навсякъде, трябва всички да имате билети! Без билети, не може да влезете! Мисля, че билетите, които ви предлагат към хотела са и за двата парка!  Обърнете внимание и на трансфера, който виждам че е платен и може да ви излезе доста солено като сума!

Общи условия

Активация на акаунт