Дисниленд Париж - тема 5

• 34 134
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • На планетата Земя
Отговарям на kami2004 (изхранването й е full board plus):

Първо можете да си свалите приложението и да си свържете резервацията (записвате номера й) към него. Така ще можете да видите активни точно датите, на които ще сте там, и да си резервирате ресторанти. Начинът на изхранване ще е качен в картите ви за вход в парковете, тях давате на съответното място за отчитане.

Пълен пансион е много ядене, имайте го предвид, това ще ви изяде доста време, но пък е и повод за почивка, ако това е важно за вас (отнема време, защото ако е в ресторант със сет меню, се сервира тържествено и бавно първо, второ, трето, пък докато ви настанят, докато се разплатите). Това по-долу са ресторантите в хотели, вилидж, паркове, в които може да ползвате ваучерите си и за обяд, и за вечеря (пак казвам, че това касае самоFull board plus). Ако ползвате ваучер в ресторант за бързо хранене, просто ще изгубите от стойността му, вие решавате разбира се. Във всеки ресторант (който не е бюфет) има определено меню, което можете да изберете, без да се налага никакво доплащане. Ако изберете нещо допълнително, ще платите разликата.

Само за последните два ресторанта от списъка трябва да доплатите доста, за да ги посетите въобще, защото са по-висока категория (с участието на Дисни герои).

Така че вижте си ресторантите къде се намират, какво предлагат. Мога да помогна с идеи, след като разгледате принципно местата, за да знаем какво обичате да хапвате. Може и да се чуем, може би ще стане по-бързо.

Закуската ви е в хотела и влиза в типа изхранване. Нея може да замените със закуска в парка в Плаза Гардънс (с дисни герои), има два времеви слота и ще трябва да доплащате отново.

Лиана, една идея по-спокойно е в парковете в делнични дни, извън ваканционни дни на децата във Франция, извън национални празници. Колкото по-далеч са дните, които купувате, толкова е по-ниска цената, с наближаването става само по-скъпо.

Допълвам с още отговори към kami2004:

Да, щом сте с една нощувка, на първия ден имате обяд и вечеря, на следващия пълните 3 хранения.

Блок маса (бюфет) в парка са Плаза Гардънс и Аграба. Няма ограничение в храната, ядете колкото можете. С пакета имате и по една безалкохолна напитка. Само имайте предвид, че от 18 часа в Плаза започва вечеря с Дисни герои, за нея ще трябва да доплащате. Ако не искате, запазвате по-ранните часове.
Иначе бюфети има и във всеки един хотел, там можете само да вечеряте, не сервират обяд.
Cape cod е бюфет.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 12:05 от Mileto

# 211
Здравейте! Имаме билети за Дисни за Петък Heart Eyes може ли информация за паркинга? Някой да го е ползвал наскоро?

# 212
  • На планетата Земя
Не съм го ползвала, струва 30 евро за лек автомобил. Няма нищо по-особено по отношение на ползването му.

# 213
Не съм го ползвала, струва 30 евро за лек автомобил. Няма нищо по-особено по отношение на ползването му.

Благодаря за бързия отговор! Надявах се че има и нещо извън официалния паркинг, но така или иначе сме се подготвили за плащането им.  Приятна вечер

# 214
1. Каква е вашата препоръка за това, колко дни е най-добре 2 или 3?
2. Както и на каква възраст е най-подходящо да се заведат децата, поне долната граница? И евентуално на 5г. дете, ще може ли да ползва доста атракциони?
3. Дали може да се наеме апартамент някъде в околностите, вероятно ще излезе по-евтино и да се пътува до Дисниленд?
4. Ако настаняването е в Дисни хотелите , кога трябва да се случи и този ден губи ли се за посещение?

# 215
  • На планетата Земя
Настаняването в Дисни хотел означава, че имате вход в парковете и за деня на пристигане от 8.30 нататък, както и в деня след последната нощувка. Ако искате да се възползвате максимално от престоя си, стараете се да пристигнете най-рано и да си тръгнете най-късно.
Ние често комбинираме с нощувки в Париж/на летище, за да сме максимално време там.

Има много атракции за дете на 5.
Аз за дните не мога да се изкажа, защото колкото повече, толкова повече Simple Smile

# 216
Здравейте,
ние ще посетим Дисниленд през юни за 3 дни. Ще пътуваме с тест и исках да попитам знае ли някой дали ще се изисква тест при връщането ни в БГ. От 1-ви май за БГ са отменени всички изисквания, но не знам дали на летището в Париж няма да ни поискат. Има ли място в Дисниленд където можем да си направим тест?

# 217
  • На планетата Земя
За България за момента не се изисква тест при връщане.

# 218
Някой с преки впечатления от хотел (партньор на Дисни )- Magic Circus Fabulous Hotel?

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 18:10 от dudi

# 219
Аз се замотах и цените са все високи за лятото.
Някой знае ли за догодина пролет/ранно лято кога е най-изгодно да се букне? Бих запазила и сега, но ми излизат дати само до края на март.
Кога ще има за април/май/юни?

# 220
Някой с преки впечатления от хотел (партньор на Дисни )- Magic Circus Fabulous Hotel?

Ние бяхме една нощ в него, много ни хареса като съотношение цена-качество. Има безплатен шатъл до парка и закуската беше добра. Децата много харесаха двуетажаните легла във фамилната стая.

# 221
Здравейте, ще празнуваме рождения ден на детето там. Моля, ако някоя от Вас го е правила да даде съвети кое заведение да резервирам, мога ли да поръчам торта и всичко, което се сетите ще ми е полезно. Не мога да се ориентирам как да го организирам, че детето да почувства празника си. Ще обикаляме цял ден парка и може би в първото заведение, в което седнем, когато се изморим ще поръчаме по парче торта? Резервирала съм хотел в Марне ла вале.

# 222
  • На планетата Земя
Ще трябва да разгледате заведенията, за да можем да помогнем.
Ако ще сядате набързо в заведение тип бързо хранене, където се чака на опашка, за да си поръчаш и си взимаш купеното на табличка, сядаш някъде и ядеш - там няма да намерите парче торта точно в този смисъл на думата.

Ако искате да си резервирате ресторант, където да седнете и да си поръчате по меню или да ядете в бюфет ресторант, то е добре да си запазите мястото отрано. При самата резервация може да запишете, че искате торта за рожден ден, за да ви я предвидят. Струва 35 евро, мисля, че е сладоледова, има два вариана - Мики или Мини торта.
Или не поръчвате торта, а като десерт в края на менюто получавате десерта си (всеки си избира вариант) и считате този десерт за РД парче (ако е във формата на торта).

# 223
Според вас, може ли да се очаква по -добра цена в сравнениe с тази която намирам сега- 3 възрастни с 2 тийнейджъри( 14 и 17г.) в периода 17-19 август( 1958 евро)?    Eто този хотел съм избрала като по-бюджетен от другите- вкл. закуска и шатъл до Дисни парка.
Скрит текст:

# 224
  • Luxemburg
Аз ровя и сменям дати, но за лятото за 3 нощувки за 2ма възрастни и дете на 5г, ми излиза около 5000 лв за 3 нощувки

Вики, сваляш си приложението на Дисниленд и отиваш на който искаш хотел и си виждаш цените за всеки ден. Три нощувки са 4 дни парк, което си е доста спокойно и релакс. Ако за лятото и есента ви е скъпо изчакай да излязат цените за април-май. Но под 500€ за стая не съм виждала цена аз.
Ние се върнахме снощи и в събота спахме в хотел в близост до Дисни, който имаше автобус до там. Рано сутринта се настанихме в хотела (оставихме си куфарите на рвцепцията) и в 8.10 вече чакахме на опашката пред вратите. На следващият ден си оставихме куфарите на рецепцията, закусихме и отидохме в 8.25 в парка. Вечерта в 19.30 си взехме куфарите и си тръгнахме. Планирайте така, че да има възможност да ви закарат навреме за самолета.

Здравейте! Имаме билети за Дисни за Петък Heart Eyes може ли информация за паркинга? Някой да го е ползвал наскоро?

В събота спряхме тук, който е в началото на Дисни селището. Пред него е автогарата. Не знам дали има друг паркинг за Дисни, ние не видяхме друг.

Общи условия

Активация на акаунт