Дисниленд Париж - тема 5

• 34 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Имах предвид, че Плюс - след 31.03. включва и хранене в последния ден, т.е. би могло да се ползва и в двата ресторанта + закуска. Докато при стандарт само обхваща закуска+ например Аграба, а Реми не се покрива. Поне моите тълкувания са така. И се чудя като искам да ползвам 2 ресторанта в 2 различни дни, да взимам ли пакет или на място да поръчваме...

# 76
  • на Мелмак
Благодаря ви момичета за поддържане на темата Hug
Бях го планирала през 2020,но отпадна, разбира се. Сега пак ще се опитам да нагласям дати, че щерката не я пускат повече от 3 дни в учебно време. Наистина наука, комбинации, най-вероятно ще се лутам доста из сайта Sunglasses Комбинации храна, вечери, златни сте! Flowers Bouquet

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 09:32 от etty775

# 77
Вие от къде организирате всичко

# 78
  • Пловдив
И аз го бях планирала за 2020 и дойде пандемията,  сега за тази година - война. От официалния сайт на Disneland резервирам аз.

# 79
Здравейте! И ние имахме план за 2020, сега отново плануваме за месец май. В предвид ситуацията се чудим дали са резервираме...

# 80
  • София
Ако сте намерили добри или промоционални цени, защо не? Заради пандемията,  масово хотелите предлагат опция за безплатна анулация до седмица преди датата за настаняване, от която може да се възползвате. Предполагам, че цените по- скоро ще се вдигат, поне моят опит до момента това показва.

# 81
  • Пловдив
Имаме полупансион към пакета и се чудя, ако не ползваме закуска, възможно ли е да ползваме сумата за друго хранене? Търсих из описанието, но не видях информация.

# 82
  • На планетата Земя
Не можете да позвате закуската за друго.

# 83
Здравейте! Някой скоро използвал ли е Photopass? От къде се получава, необходимо ли е допълнително заплащане на снимките или имаш директен достъп до тях? Те случайни ли са или е необходимо на определената атракция да поискаш снимка?

# 84
Плащаш си го с резервацията или си го купуваш на място от някое от многобройните магазинчета.Представлява карта, тип банкова - на някои атракции има камери, които снимат нон стоп, след като излезеш от атракцията, на изхода има екрани, на които се показват снимките на хората, които са снимани току-що.Гледаш, докато се познаеш...на снимката има номер, запомняш номера и отиваш на гишето, където казваш номера на снимката, показваш фотопаса и ти дават снимката на хартия и така...пак подчертавам, че камери има само на някои атракции.Имаш достъп до всички снимки и он-лайн, мисля за 1 година време...само трябва да си кажеш номера на снимката при излизане от атракциите.Не плащаш нищо друго освен цената на фотоапаса. За мен не си заслужаваше - имаме около 10тина снимки за четири дни в Дисни, като на тези на влакчетата едвам си виждаме физиономиите.Снимахме се с Мики Маус и Дарт Вейдър - те бяха хубави, но с тях можеш да се снимаш и със собствен апарат....

# 85
  • Пловдив
А каква е цената на снимка при атракциите, ако си без фотопас?

# 86
  • На планетата Земя
По спомен преди време беше 16 евро, като нарастваше, ако искаш да е в специална рамка, да са няколко на брой.

Ние, ако сме излезнали много смешни и искаме да си се имаме за поколенията, си снимаме снимката с телефоните набързо.

# 87
Т.е ако имаш Photopass получаваш снимка и на хартиен и на електронен носител без да плащаш допълнително?

# 88
  • На планетата Земя
На хартия не получаваш нищо, всичко отива по account-а ти и можеш да си го сваляш до 1 година след това.
На хартия получаваш единична снимка, която си купуваш, без да имаш фотопас.

# 89
Ок. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт