Дисниленд Париж - тема 5

• 34 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Ще помисля, да! Имате право!

# 166
  • На планетата Земя
Значи разгледайте отново атракциите в двата парка заедно и решете.

В студията в момента от по-екстремните:
Tower of Terror
Crush's Coaster
Ratatuille (не се води екстремно)
колите - но те са за по-малки деца
Cars road trip - малко променен трам тур, липсва отсечката с лондонското метро и дракона

Avengers Campus все още не е ясно кога ще отвори и какво точно ще представлява.

И по същия начин вижте атракциите в основния парк:
Big Thunder Mountain
Star Wars Hyperspace Mountain
Indiana Jones
Star Tours

тези трите са по-екстремни

# 167
Здравейте, добре че намерих тази тема Simple Smile
Онзи ден платих самолетни билети и апартамент в центъра на Париж за 8-11.07.22.
Ще бъдем цялото семейство-аз и мъжът ми и децата момчета на 18 и 11 години.
Като разбраха изпаднаха във възторг и казаха че трябва да сбъднем мечтата им да изкарат един ден в Дисниленд.
А аз абсолютно не съм наясно.
Ще изкараме един ден там. Моля ви някой да ме ориентира мога ли да купя семеен билет? И горе-долу каква е цената?
Гледам първата страничка с полезна информация, но нещо не мога да видя семеен билет.
Благодаря ♥

# 168
  • На планетата Земя
Няма семейни билети. Трябва навреме да си купите билети с конкретна дата. Най-добре да е само за основния парк, за двата няма да имате време. Жалко, че и двата ви възможни дни се падат уикенд, ще е по-натоварено. Пускам картинка на цените за 1 ден/1 парк.
Ако искате да вземете максимума, трябва да сте пред вратите в 9.00 часа и да чакате отварянето, за да атакувате отрано. И задължително да останете до 23.00 часа, тогава започва светлинното шоу, което не е за изпускане.

# 169
Много благодаря Mileto!!! Прекрасна сте!!! ♥😘🍀

# 170
Пак въпрос - при положение, че и в единия и в другия парк ще посетим 3-4 атракции (децата са големи), не може ли да ги обходим двата за един ден? Не мога си представя да стоим само в основния парк цял ден, също не си представям да пропуснем зарята:) И още нещо - има ли влакчета (RER) до Париж и до колко часа вечерта? Ще успеем ли след спектакъла да хванем градски транспорт?

# 171
  • На планетата Земя
Всичко е възможно, стига да имате шанса да изчакате успешно на всички опашки. Не става ясно кога ще сте в парка, дали ще е малко по-спокойно или по-натоварено.
Ще трябва много рано да сте там, за да влезете първи и бегом да хванете първата атракция евентуално с по-малка опашка, следващите вече ще са с по-големи.
Имате два варианта -или първо студия и после парк.
Или първо парк, после студия (към края на работното време на студията опашките евентуално стават по-малки) и после да се върнете в парка.
RER A в посока Париж ще можете да хванете, има влакове в късен час, ще има и други хора като вас.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 10:37 от Mileto

# 172
Много благодаря! Все още не съм избрала дата за посещение на парка - чудя се между понеделник и вторник... Другата опция са четвъртък или петък. Ще пътуваме септември месец.
Лично сме били в Дисни неделя и понеделник. нямаше никаква разлика между лудницата в неделя и тази в понеделник. Дали само тогава е било така, идея нямам.

# 173
Лично сме били в Дисни неделя и понеделник. нямаше никаква разлика между лудницата в неделя и тази в понеделник. Дали само тогава е било така, идея нямам.
В началото на април бяхме в парка понеделник и вторник. Определено във вторник хората бяха по- малко. Обяснявам си, че може би част от хората посещават парка с удължен уикенд- от петък до понеделник и в дните от вторник до четвъртък е по- спокойно.

# 174
Здравейте! В началото на май ще посетим Дисниленд Париж за 3 дни.
Преди няколко дни платих цялата сума за резервация, която е направена от официалния им сайт. Вчера получих потвърдителен имейл, в който е прикачен документ, който трябва да разпечатам и представя на място. Питането ми е следното: трябва ли да получа още документи от тях, необходимо ли е аз да подсигуря други документи?

# 175
  • На планетата Земя
Друго не ви е необходимо. Можете да си спестите време за регистрация на рецепцията, като свалите официалното приложение, регистрирате се, задавате си номер на резервация, системата я разпознава и си правите чек ин. Това може да стане в последните 7 дни преди посещението. Няма да се налага там на място да попълвате същите данни.
През приложението можете и да си направите резервация за някой ресторант, ако искате да имате такава.

# 176
Благодаря, Mileto.

# 177
Здравейте!
Изчетох темата, ориентирах се за хотелите, но ми се струват скъпи тези в сайта на Дисни.
Има ли друг вариант за спане близо до Дисниленд и в кои райони да търся спане, така че да бъде удобно да се придвижим до парка?
Гледам билети и оферти за юли месец.
Ако се купят билетите по-рано за парка по-изгодно ли излиза? Или може и на място да се купят?

# 178
Вижте Magic Circus Hotel, в селото е и има безплатен шатъл от и до парковете. Нас много ни хареса като съотношение цена-качество, а и закуската беше доста добра.
За билети - задължително предварително.

# 179
Вижте Magic Circus Hotel, в селото е и има безплатен шатъл от и до парковете. Нас много ни хареса като съотношение цена-качество, а и закуската беше доста добра.
За билети - задължително предварително.
Благодаря! Сега ще го проверя.
Ако не си в хотелите на Дисни може ли да се купят билети с храна в някой от ресторантите или няма такава опция?

Общи условия

Активация на акаунт