Дисниленд Париж - тема 5

• 34 099
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • На планетата Земя
Ваучери за HB, FB могат да се ползват само от нощуващите в дисни хотел. Но всички останали могат да влязат в ресторантите и без ваучер и просто да си платят консумацията.

# 181
Здравейте! Нашето приключение в Дисниленд приключи Simple Smile Благодаря на Mileto за ценните съвети и за милото отношение! Мисля, че това ще е моя пръв и последен път в Дисниленд, чесно казано не ми допадна нищо там Sad

# 182
Здравейте! Нашето приключение в Дисниленд приключи Simple Smile Благодаря на Mileto за ценните съвети и за милото отношение! Мисля, че това ще е моя пръв и последен път в Дисниленд, чесно казано не ми допадна нищо там Sad
Защо не ви хареса? Нашето пътуване е след броени дни?

# 183
Опашки, опашки, опашки! В хотела, за ресторантите, за атракциите, навсякъде се чака….много Sad Цените няма да ги коментирам Simple Smile Храната - полуфабрикати. Атракционите - едвам оживях Grinning

# 184
Здравейте!
Изчетох темата, ориентирах се за хотелите, но ми се струват скъпи тези в сайта на Дисни.
Има ли друг вариант за спане близо до Дисниленд и в кои райони да търся спане, така че да бъде удобно да се придвижим до парка?
Гледам билети и оферти за юли месец.
Ако се купят билетите по-рано за парка по-изгодно ли излиза? Или може и на място да се купят?

Ние сме спали два пъти в Hotel l'Elysee Val d'Europe. Спирката на шатъла е точно пред входа му и освен това е до VAL D'EUROPE - огромен мол и аутлет център. Има места за хапване също наблизо.

И най-важното - до спирка на RER A e.

# 185
Здравейте момичета /момчета,
Искам да благодаря на всички за съветите и информацията в групата . Вчера се завърнахме от нашето приключение и искам да кажа , че за всички ни Дисниленд беше вълшебно приключение . Нощувките ни бяха 3 в хотел Секвоя , бяхме в стая на Бамби , всяка сутрин имаше герой в хотела с които децата се снимаха . Благодаря за съветите да направим предварителна резервация в ресторантите, никъде не сме чакали . Първата вечер се оказа , че сме объркали ресторанта /това го разбрахме на следващата вечер/ , отидохме , казахме , че имаме резервация , настаниха ни и си вечеряхме спокойно , след това разбрахме , че резервацията ни е била за ресторант в същия хотел , но друг 😁

# 186
'Дори и прозореца да е един и същ, не всички, които гледат през него, виждат едни и същи неща. Гледката зависи от очите!'
И през моя прозорец Дисниленд беше чудна приказка, заслужаваща място в сърцето ми! Heart

# 187
Кои са най-предпочитаните атракции т.е с най-големи опашк, които е добре да посетим рано сутрин преди отварянето на парковета?

# 188
  • София
Кои са най-предпочитаните атракции т.е с най-големи опашк, които е добре да посетим рано сутрин преди отварянето на парковета?
За студиото- Кулата, а в парка- Питър Пан! За мен в класацията са тези две атракции, които не паднаха под 60м за 3-те дни, през които бяхме там.

# 189
И ние за Питър Пан не се доредихме, а бяхме бая дни в парка - от четвъртък до понеделник. Вярно, че ходихме два пъти до Париж, ама въпреки това…

За Рататуй май също се чака доста, но там детето мина няколко пъти като сингъл райдър, докато аз релаксиращ със сладолед 🤣

# 190
Великото завръщане на светлинното шоу Bowtie

https://www.youtube.com/watch?v=mjd4Ky8b2jA

# 191
Здравейте! Ще може ли да ме ориентирате, след като стигнем до Marne-la-Vallée Chessy, с какъв транспорт можем да се доберем до хотел Santa Fe? С такси, автобус? Пеш май не е много близо с куфари и деца...

# 192
10мин.преди затваряне на Студиата е най-удобният момент за посещение на Рататуй или Кулата. Ние така влезнахме без никаква опашка на Рататуй. Според мен в Студиата пробвайте рано да минете Crush Coaster-a, че там под 90мин.чакане иначе си е жив късмет. По същия начин преди затваряне успяхме с Питър пан, но там 30мин."само" ни трябваха.

# 193
  • На планетата Земя
Az-Ra, ето една снимка:
- от гарата с жълтата стрелка е към безплатните бусове за хотелите. Търсите стоянката за вашия хотел, на буса също ще пише Санта ФЕ.
- синята стрелка е към парка и студията
- червената стрелка е към Дисни Вилидж и хотелите, т.е. това е пътят пеша към дисни хотелите.

За атракциите мога да напиша също, но няма да успея днес.

# 194
  • София
Здравейте! Ще може ли да ме ориентирате, след като стигнем до Marne-la-Vallée Chessy, с какъв транспорт можем да се доберем до хотел Santa Fe? С такси, автобус? Пеш май не е много близо с куфари и деца...
От гарата излизате на спирките на шатълите, ще ги видите срещу вас. За Санта Фе е първата табелка( най- отдалечената) и се качвате до хотела.

Общи условия

Активация на акаунт