Майчин дом Варна - тема 13

• 73 622
  • 916
  •   1
Отговори
# 135
Да за ехограф не съм плащала за сега. Ще видим как ще е занапред, но по-нагоре обсъждаме ФМ колко влизат в пакета.
P.S БХС се прави около 11-13г.с
ФМ 19-22 г.с
ФМ 30-32 г.с
за 650 лв ще трябва да платя ФМ 30-32, ако е при тях. Предните две са включени.

# 136
  • Варна
Хммм, а аз изрично питах дали пакета включва преглед с ехограф на всяко посещение и ми казаха "Да, разбира се!" Smirk

Това май си зависи от лекаря - мен всеки път ме гледат. Като цяло мисля, че всички в МД гледат всеки път, но явно в пакета пише друго “официално” 😄

# 137
Аз съм на интензивна ЖК при д-р Яков и на всеки 2 седмици съм при Снежи и всеки месец знам че трябва да ходя при него, но мисля утре да се обадя да питам на регистратура тъй като нищо не ми беше обяснено какво включва пакета.

# 138
Каква е цената на интензивният пакет?

# 139
800 лв като се плаща първо 500 и като вляза в шестия месец още 300 лв.
Каква е цената на интензивният пакет?

# 140
  • Варна
А какво означава интензивна ЖК ? По-често прегледи ли ?

Аз съм на интензивна ЖК при д-р Яков и на всеки 2 седмици съм при Снежи и всеки месец знам че трябва да ходя при него, но мисля утре да се обадя да питам на регистратура тъй като нищо не ми беше обяснено какво включва пакета.

# 141
Дами, само да ви подметна интересна случка от МД.
Бях на преглед при хваления Цонев за установяване на бременност. В 6гс ме гледа с коремен ехограф. Това беше целия преглед. Но ме таксуваха и за вагинален преглед, който даже не се и коментира.
Също така лекаря ме увери цели 3 пъти, че нямам близнаци. Еми явно нещо не си отваря очите докторчето.

Винаги съм ходила на прегледи в МД, но всеки път оставам все по-разочарована от цялостната им организация и слабото внимание, което се обръща.
Може на някоя да и е полезно.

# 142
Честно казано до колкото разбрах да по чести прегледи при акушерката така разбрах, но не съм разпитвала какво точно включва утре ще се обадя за да попитам и да ми обяснят след това ще напиша и тук какво са ми казали
А какво означава интензивна ЖК ? По-често прегледи ли ?

# 143
Винаги съм ходила на прегледи в МД, но всеки път оставам все по-разочарована от цялостната им организация и слабото внимание, което се обръща.
Може на някоя да и е полезно.
+1
Даже се бях зарекла да не стъпвам повече там.

# 144
  • Варна
Забелязала съм, че има такива дни, в които атмосферата като цяло е напрегната в МД покрай раждания, изписвания и т.н. В обикновен ден всичко ми се струва на отлично ниво. Два пъти съм имала болничен престой там и никога не съм била в неведение какво се случва, какво следва и т.н.

Но все пак ми е интересно, можете ли да препоръчате друго място с по-добра организация?

# 145
Във Варна не.
Съквартирантката  ми си намокри лепенката на операцията, обади се да я сменят, никой не дойде. Добре че имаше позната да й съдейства. После на визитацията док (без да знае, че са я сменили) й каза "имате превръзка за смяна, но утре ще я сменим" тоест тя щеше да си седи с мокра превръзка над операцията още 24 ч минимум.

# 146
Здравейте сега разговарях с момичетата от регистратура и ми обясниха, че интензивната ЖК включва повече прегледи и повече изследвания, както и ФМ в 20 г.с.

# 147
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали педиатър в МД? Интересуваме ме също и какво включва пакета Детска консултация? Благодаря!

# 148
Здравейте, някой да е раждал в МД с ковид?

# 149
Аз. Планово секцио, бързия тест преди операцията излезе +. След това правиха пср. Той беше -.
В началото ме сложиха в отделена самостоятелна стая, бебето ми го дадоха веднага след прегледи и тн, за да не го смесват с други бебета. Следобяд излезе резултата от пср. След това дойде друга родилка с Ковид и мен ме изместиха във Вип стая. Никой не ме е третирал като болна след резултата на пср теста. Не съм заплатила нищо допълнително заради самостоятелната и Вип стаята.

Общи условия

Активация на акаунт