Майчин дом Варна - тема 13

• 73 116
  • 916
  •   1
Отговори
# 375
Платила съм пакет следене на бременност, но не разбрах в него влизат ли следене на тонове накрая или се заплаща всяко ходене?

Ако сте платили големият пакет-мисля около 700лв-влизат и тонове да.
Да, същия. Много благодаря.

# 376
Здравейте, може въпросите ми да ви се сторят тъпи, но нямам идея и за това реших да попитам. След като родите, акушерките обясняват ли нещо? Смисъл как да кърмите, да къпете бебето, как се сменят пелени? Предполагам, че не ама реших да попитам

# 377
Обясняват всичко още като ви преместят в стаята. На мен втория път ми го дадоха и помогнаха да засуче още в реанимация, 3 часа след секцио. В стаята показват как се къпе на чешмата, как се почиства зоната на пелените, как се слагат. Може да питате за всичко по всяко време.

# 378
Ако  евентуално те пропуснат да обяснят нещо или Вие имате друг въпрос, те ще Ви отговорят със сигурност. Много са мили.

# 379
Момичета препоръчайте ми някой за фоликумерия и евентуална стимулация с кломен или фемара. Благодаря!

# 380
Момичета препоръчайте ми някой за фоликумерия и евентуална стимулация с кломен или фемара. Благодаря!
Д-р Сариев и д-р Юдова се занимават с инвитро, според мен са ви варианти. Аз съм с добро впечатление и от двамата, но не по повод стимулация.

# 381
Някой има ли актуален списък с необходимите неща за родилното или да си искам като ходя другия месец?

# 382

Този имам аз

# 383
Здравейте, записана съм при д-р. Иванов за следене на бременност по ЗК, платих на регистратура някакъв пакет+ БХС(която вече ми я направиха) общо 345лв.доста съм неясно какво включва този пакет и дали включва ФМ или трябва да си платя отделно. В момента съм 15 г.с.кога се прави ФМ и 4Д и дали са едно и също нещо.

# 384
Здравейте, записана съм при д-р. Иванов за следене на бременност по ЗК, платих на регистратура някакъв пакет+ БХС(която вече ми я направиха) общо 345лв.доста съм неясно какво включва този пакет и дали включва ФМ или трябва да си платя отделно. В момента съм 15 г.с.кога се прави ФМ и 4Д и дали са едно и също нещо.

Трябва да попитате на регистратура какво точно включва и колко. Аз съм изцяло платено с пакета от 700лв и всичко е включено. Би трябвало и при вас да е така.
Фетална морфология ви я правят на скенера 4Д. А кога се правят-първата от 11-14гс,втората-19-22гс и третата-30-34гс. Това ориентировъчно Simple Smile

# 385

Включва всичко без ФМ, прегледи на ехограф всеки път, изследвания, следене на тонове. Следях се при др  Цонев до Юни месец, бях при акушерка Снежи Петкова Simple Smile

# 386

Аз също съм при него със същия пакет, даже и същите седмици😊
На мен ми обясни, че всеки месец ще се правят изследвания, преглед на ехографа и следене на тонове. От регистратура ми казаха, че ФМ се заплаща отделно, както и БХС, но вие вече сте го минала.
ЗаФМ ми каза, че ще го правим към 20г.с.

# 387
В момента при секцио кога позволяват къпане? Когато раждах преди няколко години беше на 4я ден, има ли промяна в това?

# 388

Това ми дадоха като списък, когато се записвах в края на Август какво включва тази такса (аз също съм при Иванов по ЗК+доплащане)

# 389
  • Варна
Един тъп въпрос.. Днес бях на първи преглед за установяване на бременността при д-р Анна Атанасова, но малко шашаво протече, защото трябваше да бягам по аптеки да търся фраксипарин за да ми покаже как се бие. Отделно и д-р Юдова е починала и всички бързаха за погребение. Съответно дори не обсъдихме час за следващ преглед. На колко време се ходеше за да си запиша час, тотално съм изключила... 3 седмици ли, 4 ли...

Общи условия

Активация на акаунт