Майчин дом Варна - тема 13

• 71 654
  • 916
  •   1
Отговори
# 600
От доста места получих добри отзиви за др, Нешев, а и особено това че преглежда на удобно място в Градска болница много ми допадна.
Но три приятелки последните месеци раждаха в АГ и са крайно разоочаровани от условията и следродилната грижа от персонала (става въпрос все за първи раждания, т.е абсолютно незнание отвсякъде).

Доплащат прегледите - т.е всеки път по 50 лв или повече?
Каза ми че ФМ е 120 лв, пренаталния тест около 1200 лв и отделно БХС, но се чудя дали да правя последния. Противоречиви мнения чета.
А в Майчин дом при Костов мога да ходя успоредно, така ли?

# 601
От доста места получих добри отзиви за др, Нешев, а и особено това че преглежда на удобно място в Градска болница много ми допадна.
Но три приятелки последните месеци раждаха в АГ и са крайно разоочаровани от условията и следродилната грижа от персонала (става въпрос все за първи раждания, т.е абсолютно незнание отвсякъде).

Доплащат прегледите - т.е всеки път по 50 лв или повече?
Каза ми че ФМ е 120 лв, пренаталния тест около 1200 лв и отделно БХС, но се чудя дали да правя последния. Противоречиви мнения чета.
А в Майчин дом при Костов мога да ходя успоредно, така ли?

Моят съвет е да си изберете един лекар да ви следи бременността, платете си пакета за всички прегледи и изследвания и няма какво да мислите. А ако направите пренатест(който вие си избирате коя фирма да ви го направи) БХС не ви е нужен.

# 602
Алетеа, Нешев изражда в окръжна. Иначе при Желязкова плащах по 40лв и ФМ 80лв. Но знам че си е вдигнала вече цените. А за БХС не съм плащала, или не помня. Пренатест не съм правила, въпреки че бях след аборт заради синдром. Бяхме правили други изследвания с ММ преди да забременея и реших, че ако БХС покаже висок риск, тогава ще правя пренатест.
Иначе аз също не виждам смисъл да се следиш и при Костов. Само казах какво може да се направи. Ако искаш да раждаш с него, може към 8мия месец да го посетиш. Аз раждах с др Ангелова. Тогава тя израждаше в МД и преглеждаше в Медикъл плюс. Отидох към 30гс да се запознаем.

# 603
Аз с предходната бременност се следих при Кузманова и към 30та седмица отидох да се запозная с Цонев. Два пъти реално отидох и се уговорихме да родя при него, и след като ме приеха за раждане, казах, че ще раждам с екип. Та, и според мен няма смисъл да се следиш на двете места. Харесай едното и там. На мен също Д-р Желязкова ми допадна от ФМ, но чаках 4 часа... Някои момичета преди мен казаха, че са чакали и повече и че това се случва всеки път. За мен това не е нормална практика, без значение колко добър е лекаря. Не разбирам защо просто не си разредят часовете - но не, всъщност разбирам, за пари.

# 604
Алетеа, Нешев изражда в окръжна. Иначе при Желязкова плащах по 40лв и ФМ 80лв. Но знам че си е вдигнала вече цените. А за БХС не съм плащала, или не помня. Пренатест не съм правила, въпреки че бях след аборт заради синдром. Бяхме правили други изследвания с ММ преди да забременея и реших, че ако БХС покаже висок риск, тогава ще правя пренатест.
Иначе аз също не виждам смисъл да се следиш и при Костов. Само казах какво може да се направи. Ако искаш да раждаш с него, може към 8мия месец да го посетиш. Аз раждах с др Ангелова. Тогава тя израждаше в МД и преглеждаше в Медикъл плюс. Отидох към 30гс да се запознаем.

Благодаря, да, за там имах предвид че не са останали доволни от условията и грижите, но не знам защо написах АГ.
Успоредно чета и темата за нея, та може би затова се обърках.

Благодаря за съветите.
Така или иначе записах час при др Жасмин Костов.
Искам да се срещна с него и да попитам дали работи и по метода Щарк.. Или само др Бейлерян е в МД по него?
В АГ знам за семейство Георгиеви,

# 605
И на мен ми е интересно кои лекари от МД използват метода Щрак при секцио. Ако някой знае моля да сподели Simple Smile

Благодаря, да, за там имах предвид че не са останали доволни от условията и грижите, но не знам защо написах АГ.
Успоредно чета и темата за нея, та може би затова се обърках.

Благодаря за съветите.
Така или иначе записах час при др Жасмин Костов.
Искам да се срещна с него и да попитам дали работи и по метода Щарк.. Или само др Бейлерян е в МД по него?
В АГ знам за семейство Георгиеви,

# 606
  • Варна
Има го като тема, според ръководството всички в МД го прилагали. За Анна Атанасова съм сигурна, защото имам приятелки наскоро раждали при нея.

# 607
Аз ще си изкажа също мнението бях много доволна от Кузманова .. мога да кажа че благодарение на нея забременях след години проблеми .. но бременността ми не можа да я проследи както трябва.. единия месец добре голямо бебе.. другия малко бебе .. накрая в 9тия месец ми каза детето има проблем не расте .. [предния преглед го искара 2.500 .. после 2.000кг] веднага ме прати да отида при Яков ,защото него си бях избрала .. при Яков нещата вървяха дпбре .. посъветваха ме след раждането ако ще раждам второ .. да избера лекар ,който ще ме следи и ще ме изражда .. имаше много разлики в мненията и на Кузманова и на Яков .. в крайна сметка всичко излезе както Яков каза .. [да допълня ..че по документи кръвното ми е било много високо 5 месеца ,а Кузманова нищо не ми беше казала и имахме проблем при раждането]

Живот и здраве ако забременея отново доктор Костов ще бъде моя избор

# 608
Аз ще си изкажа също мнението бях много доволна от Кузманова .. мога да кажа че благодарение на нея забременях след години проблеми .. но бременността ми не можа да я проследи както трябва.. единия месец добре голямо бебе.. другия малко бебе .. накрая в 9тия месец ми каза детето има проблем не расте .. [предния преглед го искара 2.500 .. после 2.000кг] веднага ме прати да отида при Яков ,защото него си бях избрала .. при Яков нещата вървяха дпбре .. посъветваха ме след раждането ако ще раждам второ .. да избера лекар ,който ще ме следи и ще ме изражда .. имаше много разлики в мненията и на Кузманова и на Яков .. в крайна сметка всичко излезе както Яков каза .. [да допълня ..че по документи кръвното ми е било много високо 5 месеца ,а Кузманова нищо не ми беше казала и имахме проблем при раждането]

Живот и здраве ако забременея отново доктор Костов ще бъде моя избор

При Кузманова ходих години наред, обръщаше ми внимание, тъй като бях по фонд и ми правеше безброй изследвания ненужно, понеже фонда покрива всичко. Тя ми откри и момата, но не беше способна да прецени какво лечение да ми назначи и как да процедира. Била съм пациентка и на мъжа й-по-противен човек не съм срещала. Та след това открих Костов, при който родих секцио в Майчин Дом и приключих с нея. Така че го препоръчвам с две ръце.

# 609
Здравейте, някоя знае ли дали ако отида по спешност в Майчин дом(водя си ЖК там) дали се плаща? Спорим с една позната, та реших да питам(до преди да започна ЖК винаги съм си плащала, когато е било и по спешност).

# 610
Здравейте, някоя знае ли дали ако отида по спешност в Майчин дом(водя си ЖК там) дали се плаща? Спорим с една позната, та реших да питам(до преди да започна ЖК винаги съм си плащала, когато е било и по спешност).
Не би трябвало, поне на мен така ми казаха.

# 611
Не, не се заплаща.

# 612

А Вие в момента ли ги посещавате?

# 613

А Вие в момента ли ги посещавате?
Да.

# 614
  • Варна

Не се плаща, ако ви прегледа дежурния лекар. Ако искате да ви прегледа следящия - плаща се.

Общи условия

Активация на акаунт