Майчин дом Варна - тема 13

• 70 693
  • 916
  •   1
Отговори
# 705
И аз нямах катетър,родих януари тази година.

# 706
А да попитам раждалите секцио с катетър ли бяхте?

Не, март 2023.

# 707
Здравейте, секцио минава ли по НЗОК или цената е 2500 лв. както е написано в сайта. Обмислям да бъда при др. Станева ще се радвам да споделите мнение за нея. Simple Smile

# 708
Здравейте, секцио минава ли по НЗОК или цената е 2500 лв. както е написано в сайта. Обмислям да бъда при др. Станева ще се радвам да споделите мнение за нея. Simple Smile

С каса, без каса си платих 1400лв за планово секцио. Ако не си осигурена ще е 2500лв Simple Smile

# 709
И спешното секцио минава по каса. Аз минала година платих 1380лв

# 710
Здравейте, на 13.07 ми взеха кръв, урина и микробиология. Питах кога да се обадя за резултати и акушерката Рени ми каза, че ако има нещо не както трябва с резултатите ще ми звънне. Отделно заради течението лекарката ми каза, че най-вероятно ще излезе нещо и като се върне от отпуската ще види резултатите и ще ми каже какво да взема. Е днес вече е 31.07 и никой не ми е звънял. Това трябва да означава, че всичко е наред с изследванията или ?

На мен Снежи не ми се обади, а се налагаше лечение - гъбички. Аз звъннах и така стана ясно, та по-добре им се обадете, ако все още не сте.

# 711
А да ви попитам след естествено раждане как ви шиха? Имахте ли упойка?

# 712
Аз имах само 2 шева и ми сложиха местна упойка само.

# 713
А да ви попитам след естествено раждане как ви шиха? Имахте ли упойка?

Аз раждах с епидурална упойка и като дойде време за шиене просто ми сложиха още малко, нищо не усетих от шиенето.

# 714
Здравейте,престоя след секцио колко нощи е ?

# 715
Здравейте,престоя след секцио колко нощи е ?
Здравейте! Четири дни е престоя, на петия, изписват.

# 716
Здравейте, някой има ли скорошна информация ако се налага бебето да бъде за определено време в кувиоз какво се заплаща допълнително за това? Една майка ми беше казала, че преди 4 години, за 4 дни са платили около 400лв,но сега най-вероятно е повече. Та някой има ли информация? Благодаря предварително.

# 717
Здравейте,
Досега всеки месец на прегледите слушат тонове, в 28 седмица съм, може ли да ми кажете кога започват на две седмици да са прегледите при акушерката и да правят запис на тоновете?

# 718
  • Варна
Май че в 36та почнахме на две седмици

# 719
Винаги акушерка ми е слушала тоновете по няколко минути.
При мен също се наложи спешно секцио - отидох към 15ч - 17:16ч - извадиха бебето

Общи условия

Активация на акаунт