Майчин дом Варна - тема 13

• 70 613
  • 916
  •   2
Отговори
# 855
Обадете се на регистратура ще ви обяснят. Преди 4г имаше два вида пакети.

# 856
Здравейте,мами, има ли някоя от Вас, която се е следила при д-р Сариев и ако може да сподели мненине?
И още един въпрос- каква е цената да се запишете да се следите в МД,доколкото чух е 600лв първа вноска или нещо такова?
Аз съм се следила при него и съм раждала 3 пъти секцио.Винаги е насреща при въпроси,аз лично съм много доволна.Какво ви интересува по-точно?

# 857
Здравейте,мами, има ли някоя от Вас, която се е следила при д-р Сариев и ако може да сподели мненине?
И още един въпрос- каква е цената да се запишете да се следите в МД,доколкото чух е 600лв първа вноска или нещо такова?
Аз съм се следила при него и съм раждала 3 пъти секцио.Винаги е насреща при въпроси,аз лично съм много доволна.Какво ви интересува по-точно?
Дали ще започне да ми обръща повече внимание след записването при него,понеже съм го виждала досега 3 пъти и не сме си говорили особено много. Струва ми се малко груб на моменти, на моменти пък разсеян😄

# 858
Ами не е от най-любезните и обясняващи,но е винаги насреща за въпроси(писала съм му по вайбър по всяко време),отговаря изчерпателно. По-скоро казва само най-необходимото,не те притеснява и залива с излишна информация.Казва всичко направо,без излишно захаросване.Прям и директен е.Последната ми бременност беше много рискова,с много усложнения и лежане на легло 6 месеца.Влизах в МД 5 пъти за задържане.Винаги много адекватно е реагирал,сменяхме дози,терапии,следи ми изследванията и родих прекрасно момиченце 3600.Съответно 3 пъти съм рязана и шита от него и всичко е перфектно.

# 859
Здравейте, някой знае ли дали е вярна тази информация - имало отстъпка от цената за  раждане и престой ако си медицинско лице?

# 860
Момичета при записване какъв картон беше необходим? Амбулаторна книга ли се водеше или?

# 861
Здравейте!
Не съм бременна, но вече планираме бременност и затова се опитвам да събера повече информация.
Живея в гр. Шумен и повечето мои познати се следят и във Варна, обаче някои се следят и на двете места, други се следят в Шумен пък раждат в Майчин дом при лекар, който вижда детето им само един път...
Аз не знам какво да правя, когато разбера, че съм бременна - дали да се следя директно във Варна, или паралелно и в двата града, като обаче финансовата част няма да е много лека за жалост за двойно следене, а искам все пак най-доброто за бебчо евентуално. Също така се притеснявам и да се доверя на лекар само за раждане, ако се следя в града, в който живея и затова ще се радвам на съвети и за специалисти, тъй като в сайта ги гледам само по имена и не мога да добия представа...
Благодаря на всички, които ще ми обърнат внимание! Simple Smile

# 862
Можете да се следите по здравна каса при лекар в града, има добри лекари, а ако сте решили раждането да е в Майчин дом да си харесате лекар от там и да ходите при него на феталните морфологии, които са 3 и така или иначе се плащат. Аз така направих и при първото дете, сега с второто пак. В Майчин дом избрах д-р Мирослав Иванов, сега пак при него ще родя, секцио по медицински причини. След първото се възстанових много бързо и съм страшно доволна от екипа му. Той е от Шумен също до колкото знам. Слава Богу не съм имала проблеми през бременностите и не мога да дам препоръка за лекар в Шумен. Пожелава  Ви успех със забременяването!

# 863
Сърдечно благодаря morgana999 ! Heart Decoration

# 864
Отдавна се каня да пиша тук. Още навлизам в реалността с новият член на нашето семейство!
На 24.06.2024г. родих момиченце, в Майчин дом Варна, при д-р Яков.
Той е прекрасен лекар и професионалист! Бърз, точен, прецизен и още, и още. По време на моето секцио, което за мен беше трето, втори оператор беше д-р Казаков, а анестезиолог д-р Добрева. Тя ми беше препоръчана от съфорумка и от братовчедка ми, която работи в Майчин дом. Всичко беше толкова бързо и неусетно! Д-р Яков имаше и допълнителна задача, да приготви моята плацента, пъпна връв и кръв от нея за съхранение. Всичко е повече от перфектно и надмина очакванията ми! Д-р Яков е професионалист, той не говори много, с него ако искаш да си приказваш глупости и да се правиш на "приятелки за кафенце" не става. Той казва точно каквото трябва да чуеш. Нищо излишно, нищо извън темата - най-добрият вариянт! Доверявам му се, и ако зависи от мен, и четвърто секцио бих се осмелила да направя, само защото спечели доверието ми, той лично!
Днес бях на преглед и мога да кажа, че не помня някой да ми е взимал проба за цитонамазка по по-неусетен начин. Това иначе неприятно изживяване, мина като едно нищо.
Да допълня, че съм много доволна и от грижите и вниманието от престоя в болницата след раждането. Дадоха ми бебето още в реанимация, не пожелах да я върна, тя остана с мен. Засука при първа възможност, а аз това и целях. На изписването, буквално имах усещането, че ще ми липсват лицата, които виждах всеки ден - любезни, отзивчиви, усмихнати и с видимо желание да направят престоя по-приятен! ❤

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 23:17 от КремонаЛиза

# 865
Здравейте!
Бременна съм и вероятно ще раждам секцио.
Имам записан час за преглед при д-р Жасмин Костов и искам да попитам за мнения за него от жени, оперирани от него ще съм много благодарна!

# 866
Здравейте!
Имам записан час за преглед при д-р Жасмин Костов и искам да попитам за мнения за него от жени, оперирани от него ще съм много благодарна!

Много съм доволна от др Костов. Ако имаш въпроси, питай Simple Smile

# 867
Той беше приемащият ме доктор в денят на постъвпането ми в болницата за планово секцио, при друг лекар.
Д-р Костов беше много мил и отзивчив, дори подходи с разбиране към очеизбодното ми притеснение. С много добри впечатления съм от него и съм чувала, само добри отзиви и от приятелки и познати, включително и раждали нормално, не сами секцио като мен.

Здравейте!

# 868
Посещавала съм д-р Костов няколко пъти на рутинни прегледи преди 3г., включително и докато бях бременна. Съвсем наскоро отново го посетих. Няма промяна - все така мил, отзивчив, разбиращ и не на последно място добър специалист. Малко са останали докторите като него, да подходждат с такова отношение и разбиране към пациентите си. Няма да сбъркате с него, сигурна съм.

# 869
Здравейте, търсих с търсачката, но не откривам изобщо скорошни отзиви за доц. Янева в майчин дом. Някой може ли да сподели впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт