Майчин дом Варна - тема 13

• 70 570
  • 916
  •   1
Отговори
# 885
Истината е, че нямат апаратурата, на която да видят всичко. Имах усложнения по време на бременността, които тук не успяха въобще да установят, докато на ехограф в друга болница в София на секундата видяха какъв е проблемът. Това беше преди 4г, но не вярвам нещата да са се променили кой знае колко.  Правете си феталните морфологии при сертифицирани специалити и с възможно най-добра апаратура.
Аз съм на същото мнение като Вас!

# 886
Истината е, че нямат апаратурата, на която да видят всичко. Имах усложнения по време на бременността, които тук не успяха въобще да установят, докато на ехограф в друга болница в София на секундата видяха какъв е проблемът. Това беше преди 4г, но не вярвам нещата да са се променили кой знае колко.  Правете си феталните морфологии при сертифицирани специалити и с възможно най-добра апаратура.
Аз съм на същото мнение като Вас!
Съгласна съм, апаратурата им не е от най-добрите.
Слава Богу. Др Казаков е страхотен лекар и родих при него, невероятен е.
Снимките от прегледите не излизаха добре.
Тази при Желязкова е добра, но там пък отношението не ми допадна.

# 887
  • Варна
Аз ходих в Добрич, иначе правих и при Цонев едната

# 888
При един от първите прегледи в МД, когато попитах за насоки относно феталната морфология, самият лекар ме насочи към други специалисти във Варна, нито един от които не беше лекар в МД. Бяха ми препоръчани д-р Анжел, д-р Стоилов и още няколко специалиста, на които за съжаление не помня имената. При опит да си запазя час при д-р Анжел ме изненадаха с информацията, че следващия свободен час при нея е за след  3 месеца. Вече 2 ФМ правя при д-р Стоилов и съм много доволна, обяснява много подробно и не претупва прегледите. С часовете, поне при мен, винаги има забавяне, но това е само защото ако бебчето не е в подходяща позиция, той държи да види всичко, кара ви да се разхождате, да хапнете и тнт, от което се губи повече време от предвиденото.

# 889
  • Варна
Здравейте искам да споделя моите впечатления от Майчин дом Варна,преди 8 години родих нормално и имах прекрасни хубави спомени,но нещата много са се променили оттогава поне за мен.Записах се на Женска консултация там на първия етаж и попаднах на най -непрофесионалната и студена акушерка която ми държеше тон за всичко което те ,по-тяхна вина объркаха с моите Изследвания.За отношението към мен -потресена съм ,че акушерка може така грубо да се отнася с Бременна жена.Съвета ми е много добре се информирайте за всичко и внимавайте ,персонала там не е на ниво.Радвах се когато се преместих на друго място и се успокоих.Няма да цитирам имена ,но това за мен не е мястото където бих поверила грижите за бебето си .Просто бъдете внимателни,аз се заблудих в началото.И още нещо цитонамазката и БХС се Заплащат отделно от пакета Бременност ,мен никой не ме информира за това .😊
Лека бременност на всички бъдещи мами!

# 890
Интересно! С мен винаги, всички са били отзивчиви, любезни и разбиращи.
Родих третото си дете там, преди 4 месеца. Така че, впечатленията ми са пресни.

# 891
  • Варна
Аделина Колева доста се сопва, ако за нея става въпрос. Също ми е правило впечатление.

# 892
Хора, вие сериозно ли? 😲
Лично съм я чувала как лавира и с нелепи капризи дори!

Аделина Колева доста се сопва, ако за нея става въпрос. Също ми е правило впечатление.

# 893
Персонала в която и да е болница се държи според настроението и човека Simple Smile))
Лично с мен  Колева се е държала и по двата начина.
Най-ми бе смешно като започна да ми се кара, че дебелеея много.
Аз бях с близнаци и качвах супер малко ( без повръщане и гадене бях). Родих в 33 г.с и бях качила само 10-12 кг.
Но се е държала и доста човешки в определени моменти.

# 894
Здравейте! Съжалявам, ако скоро е обсъждано и повдигам отново темата, но аз не видях коментари, та относно раждането секцио, ако има мама, която скоро е родила, може ли да сподели колко струваше и в каква стая беше- сама или с някоя женичка?
Доста се чудя дали да не съм сама, но май да съм с някой ще е по-добър избор.
Раждалите вече можете ли да дадете мнение, Вие как бяхте? 😊

# 895
Аз не съм раждала в майчин дом, в АГ, но избрах самостоятелна стая.
Тогава, преди 7 години таткото почти постоянно беше с мен, преди раждането като ми сложиха система и следващите дни стоеше колкото искаше. Сега нещата са се променили и със сигурност няма да е такава свободния, но дори и променени, мисля че на една жена и е по - комфортно да е сама. Реално не се чувстваш особено добре след раждането, имаш болки, справяш се със собственото си тяло - изправяне, малки крачки в началото. Отделно мен ме избиваше на плач, може би заради хормони, болки и проблемите в началото с кърменето. Определено нямаше да ми е приятно да цивря пред друг човек.  На мен лично ми е неприятно да има непознати около мен в такива моменти. Особено като донесат бебетата, не си представям какво е да плачат две бебета в едно помещение през ноща. Като цяло за мен самостоятелната стая е по - доброто решение.

# 896
Преди 6 години раждах в майчин дом първото си дете, в самостоятелна стая, като таткото беше с мен първите два дни. Второто го родих преди пет месеца, пак секцио, този път в стая с две легла. Цената беше 1620 лв, секцио + настаняване в стая с две легла.
Лично за мен е по добре да съм сама, защото не се съобразяваш с друг човек, също така ако едното бебе се разплаче, често и другото се буди и почва и то, аз спя много леко и  веднага се будех. Не, че са кой знае какво, пък и са само четири нощувки.( Разбира се, ако не се наложи повече).От друга страна има с кой да си говориш, да споделиш нещо, особено от майки, на които им е първо дете предпочитат да има някой в стаята, но като цяло аз бих избрала самостоятелна.
Допълвам се, плюс е когато има друго момиче в стаята, е че можеш да оставиш бебето за няколко минути, например да се видиш с близките набързо отпред или да вземеш багаж. При първото раждане, нямаше с кого да се видя, но сега идваха съпруга ми и голямото ми дете, а аз нямах търпение да ги гушна, така че със съквартирантката се редувахме, за може да се видим, макар и за кратко със семействата си.

# 897
Аз родих секцио и 1000% препоръчвам самостоятелна стая.
Няма нищо по-хубаво от уединението в този момент в новородено.
Говорих си постоянно по телефона с близки, мъжът ми като идваше оставях детето на Акушерките.

# 898
Родих в майчин дом преди 4 месеца. Бях в самостоятелна стая. И ако трябва сега да избирам, пак ще избера самостоятелна. Първият път раждах в Щерев и там правеха ремонт на едното "крило", та нямаше как да съм сама, а много исках. Ако не си сама, шансът другото бебе да те буди, а и бебето ти, е огромен. А и възможността другата майка да има навици различни от твоите и да си пречите, също съществува. Вторият път раждах в АГ Варна, в самостоятелна стая, но тя е с обща баня и тоалетна и повярвай ми... ако в другата стая има енергична приказливна, не си сама в стая. Сега, третият път в Майчин Дом, най-накрая бях наистина сама! препоръчвам горещо! А и понеже питаш за секцио, забравих да кажа- и трите пъти са секцио.

# 899
Родих в майчин дом преди 4 месеца. Бях в самостоятелна стая. И ако трябва сега да избирам, пак ще избера самостоятелна. Първият път раждах в Щерев и там правеха ремонт на едното "крило", та нямаше как да съм сама, а много исках. Ако не си сама, шансът другото бебе да те буди, а и бебето ти, е огромен. А и възможността другата майка да има навици различни от твоите и да си пречите, също съществува. Вторият път раждах в АГ Варна, в самостоятелна стая, но тя е с обща баня и тоалетна и повярвай ми... ако в другата стая има енергична приказливна, не си сама в стая. Сега, третият път в Майчин Дом, най-накрая бях наистина сама! препоръчвам горещо! А и понеже питаш за секцио, забравих да кажа- и трите пъти са секцио.

Здравейте, а като сума можете ли горе-долу да ме ориентирате колко Ви излезе, понеже и аз мисля вариант като Вашия?

Общи условия

Активация на акаунт