Любители на котки - Тема 170

• 29 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Да е жив и здрав Хари, още дълги години да се радвате един на друг!

# 541
Red,
Не мислиш ли, че всички тези герданчета притесняват животните? За звънчето разбрах, но има ли нужда От другите?
Аз от неразбралите.. а за какво е звънчето?

Честита дъщеричка на Барби 🌸

Честит рожден ден на Хари 🎂

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 10:01 от CoCo`Milk 🥥

# 542
Добре дошла на този свят на Ния. Да е много усмихната, щастлива и обичана. Да слуша мама Барби и да ядосва татко. Да расте палава и любознателна.
Честит рожден ден на Харко. Да радва много Мария и да й поддържа старателно хигиената Grinning

# 543
Честита да е Ния! Да расте здрава и щастлива! ЧРД на бялата гад 😄!
Шарлот, искам и аз снимки и доуточнения защото ми е много важно. Ако бързичко не направя нещо ще ми мухляса апартамента. Вие с каква дограма сте, дърво или ПВС? ОТ София ли си, направо да ви наема да направите и у нас 😏 Съвсем сериозно говоря.

# 544
  • Бургас
Благодаря и от името на Харко.
Не съм много убедена,че е точно днес роден,но така ми каза дамата,от която го взех.
Да е жив и здрав,за хигиената...съм се сбъркала да мия пода,да пера калъфа на леглото...и пак същата работа...
Възглавницата си му я оставям,лежи си в мое отсъствие на нея.
Ще проверява кое е за ремонт и ще дава насоки...

# 545
Пандорина, ще снимам. Алуминиева е дограмата. Това, което правим, е примитивно, вероятно палеативно решение, но преди седмица ме призова писък на дъщеря ми. Изплаших се, че е паднала майка ми, и хукнах обезумяла. В банята, на високо (считано за недостъпно за котето прозорче за вентилация) беше "кацнала" Тери, отворила комарника (с магнитен клик), настръхнала, съскаща пред 30-метровата пропаст (прозорчето е на калкан). Не даваше да я хванем. Напомни ми за филм, в който разубеждават самоубиец, стоящ на ръба на сграда, да не скочи. Говорихме й тихо и ласкаво. Мина близо час, преди да се "даде" да я хванем. Заради това се спретнахме с решетките. Не съм у дома, при първа възможност ще снимам или ще помоля детето да ми прати снимки.
Сега ще кача снимки: рамката от едната й страна, на която ще се сложи противокомарна мрежа, рамката от другата й страна, която ще е към дограмата и няма да се вижда левашкото изпълнение, едр план на двата вида прикрепване на мрежата към рамката. Пак казвам - не е за показване, работят се в момента, трябва да стане плътно бяло. Прикрепването ще е към досегашна рамка на ролетни комарници, чиято мрежа махам, защото комари задържа, но коте - не - снимка с увиснало на рамката в процес на работа коте.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 11:52 от Шарлот

# 546
  • София
Честит рожден ден на Харко!  Birthday  Balloon  Tada

Не схванах нещо за хигиената. Да не би да продължава да прави бели и след кастрацията?

Направих на моите сърчица и воденички в малко бульон. Този път не сложих дробчета за овкусяване. Докато още изстиваха на печката, дори си бяха откраднали и им се карах. Сега имат официално поднесено ядене в паничките, но се инатят. Иде ми да им оскубя мустаците! Joy

Рози и бодли, какво стана с мацата? Започна ли да се храни?

AnyHr, Чара появи ли се?

# 547
Това с хигиената направо ме уби Joy
Аз го разбрах в смисъл да я ближе (котешко миене) ...хахах..но може и да не съм разбрала. Във всеки случай звучи двусмислено. Все едно Мария го е закъсАла с личната хигиена и трябва котаракът да я поддържа Joy Joy

# 548
Точно както pandorina е разбрала. Харко да къпе Мария Grinning
За мен това е знак на привързаност, любов и грижа Simple Smile

ПС, аз нали бързам да пиша, преди да съм изчела всичко. Да подчертая не казвам, че Мария го е закъсала с хигиената Joy Много ме разсмя, pandorina, със сълзи. Чак четох на една колежка Joy

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 12:00 от Minnie.Mouse

# 549
  • Бургас
Това не го прави,не ме къпе,но ме гушка и целува все още доста често.
За щастие спря да пишка навсякъде,но...до легенчето си(до тоалетната) продължава понякога.И при абсолютно чиста тоалетна го прави.
За щастие вече я няма и миризмата на маркирано.Не се търпеше.

# 550
Сакура в леглото-играчка,измежду играчките

И Зак

Честит празник на Хари!🌻

# 551
  • София

Не, Таня 😥
Предполагам, че големият кот я е прогонил (и на храната й е налитал, ММ няколко пъти го е гонил като ходеше да я храни, а ние оставяхме и суха храна в резерв).

Ето го "повелителят на гората"- през цялото време ни наблюдава оттам.
Явно е недоволен от "нашествието в териториите му" (лоша снимка, но е много отдалече).

Наблизо има няколко къщи с хора и се надявам Чари да се е присламчила там, където има живот (за храната няма проблем, когато не е замръзнало, тя е ловец); тя и оттам се появи и понеже много я обичаме- остана. Беше много дива и страхлива- отне ми 2+ месеца да я доближа и още толкова да ми позволи да я пипна (сега примира да се мачкотим и непрекъснато се бута в нас да я галим  и гушкаме).
Миналата зима пак зачезна (не бяхме ходили целия март- разболявахме се един след друг вкъщи) и се появи да роди на 5- 6 май.
Чакам я и сега да се прибере като отидем скоро там. 😻

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 13:36 от AnyHr

# 552

Направих на моите сърчица и воденички в малко бульон. Този път не сложих дробчета за овкусяване. Докато още изстиваха на печката, дори си бяха откраднали и им се карах. Сега имат официално поднесено ядене в паничките, но се инатят. Иде ми да им оскубя мустаците! Joy

Същата Работа! Мин. Седмица правих дробчета за нас. Шошо се покачил при мен, бута се, намери парченца в мивката …
На др ден им купих - НЯМА ТАКЪВ БЕЗИНТЕРЕС !!

# 553
Котешка работа-забраненото е най-сладко  Grinning
Честит рожден ден на Харко! Animal Heart Eyes Cat

# 554
Мъри поздравява Харко и му пожелава по-малко бели и много здраве и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт