Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 692
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Ха честит ти зет с голям....късмет  Embarassed

Нидей да стряскаш хората с такситата,може инфаркт да получи шифиора от притеснение  #Crazy

Мен вчера ме питаха да не нося десятник,че голям ми бил корема...и трябвало отдавна да съм родила  hahaha

# 121
  • София
Хора, в декемврийската тема има вече 2 бебета...хайде, стагайте се след месец и ние ще имаме бебета в темата! Laughing

# 122
Айде да им са живи и здрави и нашите леко да дойдат  baby_neutral

# 123
  • София; Дружбето
Хора, в декемврийската тема има вече 2 бебета...хайде, стагайте се след месец и ние ще имаме бебета в темата! Laughing
пу първа ако може Laughing

# 124
  • У дома... някъде
Много мина,малко остана Laughing.Какво ще кажете някоя от нас бъдещи мами да роди бебе 2007 smile3504

# 125
То за бебе 2007 някоя от нас ще е сигурна съм.Ама като гледам др.месеци повечето майчета раждат 20-30 дена преди термина.

# 126
  • София
Е, не всички мами, които раждат пишат във форума...до сега май бебе от форума не е ставало бебе на годината, иначе мамата щеше да се похвали, а не съм засичала.

# 127
Аз сега се връщам от изписването на бебока на моята приятелка. Лелеее, колко е малък! Изписаха ги 2400 и нещо (не запомних). Като го гушнах и се размечтах за моята сладурана!  Flutter И понеже съм с привилегии, присъствах и на първия му преглед от педиатъра. Като го съблякоха - ма то няма една мръвка даже! Такива малки крачета, слабички, памперсът му стигаше до гърдите!  ooooh! Обаче каква пишка има, признала съм го за зет, сега остава и щерката да го одобри!  Crazy  Joy При това положение утре съм твърдо на даскало!  Hug

ПП - забравих най-смешното. Обадиха ми се в 12 без 15, че в 12 и 30 ги изписват. И аз - газ до спирката да разваля пари, че имах само едра банкнота и се мятам на първото такси на стоянката. Ама нали се сещате, че 100-те метра до спирката ги взех на 5-та бременна скорост и в таксито се мятам полу жива и аааааадски задъхана!  Whistling И му викам на шофьора - карай към Тина Киркова! Човекът щеше удар да получи, добре че му се ухилих и викам - на изписване отивам, че той май беше решил, че раждам!  Laughing

Коремът ми още се тресе от смях!  Joy  Joy  Joy

# 128
  • София
Не знам за Вас, но мен вече си ме гони шубето.................... Боже, дали ще устискаме празниците?.....?

Клеми, за теб не се отнася, ти по празниците ще си с подарък.... Heart Eyes

# 129
  • София
Мен да ти кажа повече ме е страх от безкрайната върволица роднини и роднинчета, които ще трябва да изтърпя и купищата "полезни съвети", които ще ми се дават. Вече получавам алергия - толкова съм се наслушала на ценни идеи през бременността, а след раждането сигурно е още по-зле.  ooooh! Не мога да разбера защо всеки има яснота по въпроса как трябва да протича моята бременност, как да се храня, какво (да не) правя...  Tired

Ето тук и тук можете да ме видите със зетчето! На първата снимка се пуля, защото (естествено) съм лигла и мнооого се зарадвах, че първата му реакция към мен беше да се оригне доволно!  Mr. Green

# 130
Ним, незабравима картинка  Laughing много сте сладки! честит ти зет! И аз се затресох от смях при разказа ти за изписването Joy
Пожелавам ти да е живо и здраво зетчето, голям зет да стане и да се залИбАт с твойта мома  Heart Eyes
  bouquet

# 131
  • София
Посетих декемврийките... Да знаете, и на нас не ни остава много...

А сега ми иде да люсна едно малко... Бе, само мене ли са ме подгонили демоните на неизвестното??? Всички ли сте толкова смели???

# 132
Естествено че не си сама в тая тъма

# 133
Хе-хе и на мен ми идва да люсна не 1но малко,ами 1но голямо Wine Glass.
И мен ме тресе яко шубето за раждането,сънувам и разни кошмари,ту бебето е в кувиоз,най-различни такива сънища.Я кажете на колко време е нормално да усещам бебето?Защото много се шашкам,като бях на ехографа,док.вика бебето мърда,не го ли усещаш?а аз нищо newsm78
За бръсненето кажете и за секцио и за нормално ли трябва?Ама изцяло ли?Леле как ще се справя ,незнам.ама не искам някоя акушерка да ме резне там с бръснача newsm48

# 134
относно усещането на бебето, майка ми каза че и с двете си бременонсти не е била сигурна кога рита бебето  newsm78 явно е много индивидуално
За бръсненето ще се пробваме - пък каквото стане

Общи условия

Активация на акаунт