Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 687
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Абе аз малко не съм в час, но как се определя бебе на годината? Mr. Green

Мисля ,че думата става за БЕБЕ,родило се ПЪРВО през настъпила нова година.Със сигурност трябва да е родено в новогодишната нощ и да е изпреварило всички родени през тази нощ други бебета.( и да не е родено с планирано секцио,това е забележка от мен,иначе нещата стават прекалено нагласени)

# 151
  • София; Дружбето
Абе аз малко не съм в час, но как се определя бебе на годината? Mr. Green

Мисля ,че думата става за БЕБЕ,родило се ПЪРВО през настъпила нова година.Със сигурност трябва да е родено в новогодишната нощ и да е изпреварило всички родени през тази нощ други бебета.( и да не е родено с планирано секцио,това е забележка от мен,иначе нещата стават прекалено нагласени)
Тоест 12.01 часа? Ми ако са няколко какво става newsm78 Не че се бутам да разждам тогава, ма ми стана интересно

# 152
  • София/Варна
stiliana1, и да се роди бебка след празниците пак няма да си празнува много-много рождения ден - казвам го от личен опит. Аз съм родена на 9.01 и нормално започнах да си празнувам рождения ден едва след университета - в училище по това време бяхме във ваканция и много трудно се събираха деца, особено като захване някоя виелица. В университета си имахме януарска сесия и на никой не му беше много до купони Simple Smile.

_Ним_, това с родата майка ми го е изпитала при моето раждане - как не е изпозастреляла всички наред не ми е ясно. Те са й се домъкнали кихащи, кашлящи и смъркащи и баба ми дума не е давала да бъде върнат някой, че можело да тръгне слух, че бебето било с някакъв дефект ...  #Crazy. А майка ми като медицински работник е много наясно за слабия бебешки имунитет, ама "на майка не се противоречи" Confused

# 153
За бебе на годината се тегли жребии

# 154

[/quote]
   Стилиана 1,искам да питам , кога ти е термина,ако не го пазиш в тайна?
   Аз имам сестра(20-годишна),родена  точно в новогодишна нощ на 1 януари #Crazy.Разбрах от майка ми,че термина и е бил,обаче,на 15 декември.То ес сестра ми и преносено бебе.
  Ти първата си дъщеричка по-рано(по-късно) ли роди?Интересно ми е ,защото има някакво схващане при някои ,че момичета били по-склонни да закъсняват,а пък момчетата-да идват по-рано.
   И аз не съм сигурна в това по ред причини,но все пак... newsm78При тебе как е било,ако ти се говори по темата?
[/quote]
Терминът ми е на 11 Януари, не го крия, разбира се Simple Smile
Първата ми дъщеря я преносих с 9 дена. Бях определена за 8 Отмоври, а я родих на 17-ти и то ми предизвикаха раждане, защото на нея хия не и се излизаше Heart Eyes
И аз съм чувала че вероятността да се преноси е много по-голяма ако бебето е момиче. Моята майка ме е преносила и мен и сестра ми с по 10 дена. Но все пак имам приятелка, която роди 20 дена по-рано дъщеря си, така че Божа работа.
KayRenn, в такъв случай имаш доста да наваксваш с празнуването, така че се захващай с виното и свинското  Wink

# 155

Здравейте момичета,
Приемате ли още една бъдеща януарска мама?
Ох, преди месеци докато се наканя да пиша в искам бебе взех,че забременях, затова сега да побързам,че току виж родя преди да успея да се вклуча при вас.  Laughing
Надникнах и при декемврийкте, лелеее, ами те имат вече две бебчета....да са им живи и здрави...Мен вече ме гони голямото шубе ..........
И да не забравя термина -01/01/2007 , за сега докторите казват,че е момиченце, но ще видим накрая  Grinning. ...години -почти 31.
Приятен ден на всички.

# 156
  • София; Дружбето
Продължава новопопълненията Mr. Green Добре сте ни дошли

# 157
  • Варна
Добре дошла на moppie!!!

Ето една сериозна кандидатура за Бебе 2007!!!
Аз пък досега разглеждах варненския форум и тама на всчка страничка - бебче... В днешния слънчев ден ми подейства много зареждащо... След малко излизам да се поразходя и да пообиколя магазините, че гледай какво става....

Ако има и други варненки, които ще се включат на лекцията в ОБ- да не се чувстват пренебрегнати, а да се обаждат, че да се запознаем най- после  blahblah

# 158
  • Варна
Добре дошли на всички нови януарски майчета!
Аз да ви кажа не се плаша от раждането, само ме притеснява да не се наложи секцио, но каквото е такова, само да сме здрави. Имам усещането, че по-скоро ще пренося, от колкото да родя по-рано, след всичките тези хапчета, които взимам срещу контракции. Може да остана за февруари, нали моят термин е 30.01.2007г.
Да ви споделя, че вчера си купихме кошарка. Сгъваема е, на chipolino, аз точно такава исках, не че не ми харесват стационарните, но просто нямам толкова място, а тази ще мога да си я местя и в другата стая, ако се наложи. Много е функционална, в момента е сгъната и прибрана, не ми се пречка, заема място колкото един спортен сак. Хайде стига, че много я прехвалих.  Wink По- късно ще кача снимки в албумчето за любопитните.  Grinning
Лек ден на всички.  Simple Smile

# 159
Олеле, пустата ми голяма уста! Къде ми трябваше да се сещам за роднините тая сутрин - току що ми натресоха на моя мъж баба му да постояла малко при мене, докато се върне свекърва ми от работа  #Crazy И се почна с въпросите и съветите и даването на акъл!  #Crazy И това е само една баба, а като дойдат януари и другите  newsm78
Ааааааааа, предвиждам голям екшън  Crazy

Да споделя - тази седмица бяхме във Варна и ходихме до Хиполенд. Умряхме си от кеф с моя мъж  Simple Smile Понеже досега даже не бяхме влизали заедно в бебешки магазин, а и в Русе няма такъв голям май, та ни подейства доста ударно и на двамата   Crazy Усетих голяма доза ентусиазъм от негова страна, досега винаги е бил много резервиран относно покупките  Simple Smile
Даже се уредихме  с количка, столче за кола, шезлонг за бебчо, помпа за кърма на AVENT - наследство от племенницата ни, която е на 1 годинка  Simple Smile

# 160
За избързването и преносването не зависи от пола, моето момче го преносих с 3 дни, но си беше доносен нормално. Имаше само един малък признак на преносване - бели милиумчета по нослето, които после се заличиха.

# 161

Терминът ми е на 11 Януари, не го крия, разбира се Simple Smile
Първата ми дъщеря я преносих с 9 дена. Бях определена за 8 Отмоври, а я родих на 17-ти и то ми предизвикаха раждане, защото на нея хия не и се излизаше Heart Eyes
И аз съм чувала че вероятността да се преноси е много по-голяма ако бебето е момиче. Моята майка ме е преносила и мен и сестра ми с по 10 дена. Но все пак имам приятелка, която роди 20 дена по-рано дъщеря си, така че Божа работа.

Да!Божа работа!
  Аз(момиче Laughing) казват,че съм се родила с 2 седмици по-рано от определения на майка ми термин.....
  А за БЕБЕ 2007,сигурна съм(знам  ли защо?),че няма да е от някакво затънтено село,даже и да се роди в 12 и 1 секунда няма кой да го засече....Уви!Най -вероятно ще е в София,където ще го чакат БТВ-репортерите,например.Няма да е циганче или друго "небългарче"....
  Но ние можем да си имаме НАШЕ форумско Бебе 2007!Защо не?Какво ни интересуват разни там медийни трикове!

# 162
На мене пък още сега ми липсват роднините може би защото имам македонска кръв и от малка съм винаги заобиколена от много хора.Чакам с нетърпение да си дойде свекърва ми тогава и племеничките ще са повече при нас а бе обхванала ме е една носталгия.
Като ме изписваха с Цвети бяха 20 човека и то най-близките и бях много щастлива.Имаше едно момиче беше само с мъжа си ако бях на нейно място щях да се побъркам.
А за раждането въобще не ме е страх чакам го с нетърпение много боли /говоря за нормално раждане/но като слушаш др. какво ти казват всичко минава бързо и после забравяш всичко.
За преносването не съм много съгласна преносих Цвети с 4 дена а свекърва ми девер ми/Той е по-големия/го е родила на термина за 15 минути а мъжа ми го е преносила с 10 дена и го е раждала 3 дена/той е роден на 13 01 когато ми е термина/така че всеки път е различно.Племеника ми също е преносен термина на снаха ми 28 11 а той се роди на 04 12 2005.
ejkajujka съгласна с теб за наше бебе 2007.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 13:39 от a.nedeva

# 163
  • София
Днес с гордост и благодарност да кажа, че Клеми ми рисува корема и си имам поредната снимка на тумбака!  Grinning Клеми, още веднъж сърдечно благодаря!  Hug  Heart Eyes Ще гледам тия дни да сканирам снимките и да ги кача. Също така държа да отбележа, че януарките продължават да жънат медийни успехи и горещо апелирам да не забравите да си купите следващия брой на "9 месеца"!  Wink Ама защо не казвам!  Laughing Така, както сме я подкарали, не бих се учудила и бебе 2007 да е наше.

Цвета, бебето на годината се избира с жребий, защото обикновено има по няколко, родени в първата минута (което всъщност ме съмнява, по-скоро лекарите нарочно така ги пишат родените през първите 10 или 30 минути). А планово секцио не може да има на Нова година в полунощ!  Naughty Плановите операции се правят сутрин, ако е направено в 24 часа, значи е било по спешност!

# 164
  • София; Дружбето
Пак ли някой  е отнесъл наградата за най-чаровна бременна  Mr. Green Броя ще си го купя, да чета излиянията на ivonska Wink и тържественно обещавам след 2 седмици - демек на 28-ми да си предоставя корема за рисуване, стига да има желаещи Joy
Аз понасям към къщи, стига толкова работен ентусиазъм за днес Crazy

Общи условия

Активация на акаунт