Януари студ ще ни завари, но на бебето гласчето, ще ни топли сърцето!!!

• 12 679
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
и нашия татко си взе отпуск за четвъртък, нали има среща с бебочето, та незнам дали ще му се става рано да ме закара  и дано не закъснея за лекцията сутринта

# 181
Ходих да си купя картофи, че ми се доядоха!  chef

# 182
Весни съжалявам,че съм ви раздразнила с тия картофи..  chef

# 183
Леле, ако знаете как ме е яд, че не дойдох днес. Трябваше да закарам мъжо на аерогарата и стана много късно, но в четвъртък съм на линия, обещавам!  newsm53  Я кажете какво е станало днес, че ми стана интересно!

Вчера бях на преглед, всичко с бебо е наред, в нормата е, пола няма промяна 100% девойка  4470, гледахме й подробно органите, слушахме тонове и така. Вече съм по-спокойна, притесненията ми да не се е замотала в пъпната връв се оказаха излишни. Оказа се, че това което усещам като ритмични туптения са хълцането на бебо.

А днес ако знаете как се шашнах на лекции - като взе да ме стяга корема и като си дойдох полежах та сега съм по-добре. Малко се притеснявам като съм сама да не се наложи да ходя до болницата.

Искам да попитам - студентите майки къде подават документи за майчинството? Бях в НОИ казаха, че в университета, от там ми казват, че не е при тях и сега не знам къде да ходя?! Нека която мама се е сблъсквала с този въпрос ми даде малко инфо! Благодаря!

# 184
здравейте,момичета!!!!!!!!! Hugмоля да ме запишете и мен,моят термин е на 01.01.2007.казаха ни,че ще е момче..........па ще видим по-натам Grinning

# 185
Цвета, протектора за матрака го има в магазина в Дианабад от който аз пазарувам, ако те интересува в четвъртък мога да ти обясня къде е - протектора струва 25 лв. , размери има и по-малки и по-големи моя е от по-големите, но ще го дам на свеки да ми го направи по размера на матрака.

В тази връзка да кажа на mimi_81, че в петък ако се чувствам добре ще идвам към Асеновград и може да се видим на някое кафенце. Ако искаш ми прати на лични мобилен и домашен тел. и ако дойда ще ти се обадя да се разберем за събота, там нямам компютър.

Ним, сутринта разказвах на мъжо твоята история с таксито и той доста се посмя. Ами и аз да съм на негово място бих се притеснила.

# 186
Аууу, голяма борба ще пада на 01-01-2007, моят термин също е тогава  smile3534.
На мен пък днес док ми каза,че бебето ми върви с 3 седмици напред /мери главата и корема/. Уф, дори той се изненада и сега съм се притеснила доста..все до 10 дни ,2 седмици напред бях чувала,ама 3 седмици. Знам, че стават грешки, ама... Има ли някой в сходна ситуация?
И не говорете за картофи,че изядох картофите за мойто картофено чудовище, ама като закъснява от работа...така му се пада Mr. Green

# 187
  • София/Варна
moppie, заради ехографите се получава това отклонение понякога - моя младеж последно като го мери следящия ме лекар изоставаше почти със седмица от термина, след 3 дни като ме гледаха на 3Д се оказа че изостава само с 2 дни Simple Smile.

# 188
  • София
Момичета, сега се връщам от консултация и бързам да се похваля какъв добър пазар направих днес!  smile3508

Значи на ЖК ходя в бившата 3-та градска болница, мисля че кварталът там е Света Троица (или Захарна Фабрика  newsm78 ). Та там в блок 313 има оказион за ползвани дрехи, колички, столчета. Влязох доста скептична да разгледам и забърсах чисто нови стерилизатор за микровълнова, помпа за кърма с 2 шишета и комплект контейнери за кърма, всичко на Авент общо за 95 лева! Толкова бях същисана, че на такова място откривам такава находка, че чак сама не вярвах!  ooooh! Уредите са наистина чисто нови, в оригиналната си опаковка, помпата е окомплектована и с резервните дюзички или както там се казва! Всичко си имат! Добре, че имам кредитна карта в себе си, че такова нещо не се изпуска. Сега у дома пак ги гледах с най-критичния си поглед - ами нови са си, всичко си имат!  newsm44
Заговорих се с продавачката - тя ми обясни, че такива нови неща има периодично, но трябва да се проверява. Предимно се дължат на дублиране на подаръци! Иначе имаше и дрехи, столчета за кола, колички, шезлонги, ама изобщо не съм ги гледала. Аз всъщност съм адски скептична към такъв тип магазини - предпочитам, ако е втора ръка, да взема от човек, не от магазин. Но човек никога не знае от къде ще излезе добра сделка!  smile3521 Магазинът работи на следния принцип - оставяш, каквото ще продаваш, определяте цена и когато магазинът го продаде, ти дава парите, като си удържа 20% комисионна.
Казвам всичко това за момичетата от квартала, както и за други като мен, които често минават от там. Естествено, утре няма смисъл да ходите, защото каквото ново имаше, аз го изкупих!  smile3533 Останаха употребяване помпа на Авент за 40лв и ел. стерилизатор на Бебе Комфорт пак за 40лв, но изобщо не съм ги гледала в какво състояние са. Утре щели да зареждат нови турски бодита, имаше и сега, ама само големи номера. Иначе дрехите 2-ра ръка не съм ги гледала изобщо.

Ами това е! Много съм доволна от находката, надявам се да съм помогнала с инфото на още някоя мама! Простете ме за многословието и спокойна вечер на всички!

ПП - влизам да добавя, че единственият кусур на покупката е, че нямам гаранция за уредите. Но ще разчитам на факта, че все пак са нови и са Авент - не е каква да е марка.

# 189
Здравейте, момичета, и от мен! Лелеееееееееее, мен ме няма 2 дни и вие сте изписали 5 стр.! БРаво на вас! Честно, нямам търпение и аз да изляза в болнични и най-накрая да си почивам!
Ним, (с малко закъснение), честит ти зет! Страхотен е, да ви е жив и здрав! (леле, колко коса има!:))). ЧЕстно, умрях от смях с твоята история с таксито (ама друг път недей да шашкаш така горките шофьори!).
Относно бръсненето и триъгълниците, някой знае ли ако си с планирано секцио трябва ли пак да е почистен триъгълника (въпреки че, според чисто хигиенични и естетически възгледи, според мен трябва да е така - аз засега се оправям, макар и бавничко, с бръсначката, ама мисля за раждането да викам съпруга да помага).
Хайде, лека нощ на всички, че така като гледам, вече спите newsm17

# 190
  • София

Относно бръсненето и триъгълниците, някой знае ли ако си с планирано секцио трябва ли пак да е почистен триъгълника (въпреки че, според чисто хигиенични и естетически възгледи, според мен трябва да е така - аз засега се оправям, макар и бавничко, с бръсначката, ама мисля за раждането да викам съпруга да помага).
Хайде, лека нощ на всички, че така като гледам, вече спите newsm17

Да бе, спим!!! Де тоя късмет....  Cry Аз като изявен караконджул кръстосвам форума с угаснал поглед...

И за секциото е задължителна контрата. Доколкото знам - дори в самия ден на операцията, независимо, че може да си на 2 дни косморастеж... Rolling Eyes

Heart Eyes

# 191
Хич не спим...Гледаме Биг Брадър и си ядем картофите  Joy Даже ми е тежко вече  ooooh! Като бременна хлебарка съм  Tired

# 192
  • София
На училището ни казаха, че при секцио освен целия триъгълник, бръснат и корема до пъпа. Ама дали наистина и навсякъде е така, това могат да кажат само раждалите секцио!

# 193
Стига бе, това е отвратително! Какво ще ми бръснат на корема - че аз нямам нищо там! Представяте ли си после какви ще ми станат космите там!

# 194
KayRenn, чувала съм че е така, но ми се стори много голямо отколнението -3 седмици.

Току що си говорих с една приятелка, родила секцио..ами... наистина са и обръснали целия корем и триъгълника /за други части не питах  Mr. Green/. Според мен, от един път бръснене няма опасност да обраснеш кой знае колко. Аз веднъж в пристъп на умопомрачение  и липса на време за епилиране си обръснах ръцете и резултата не беше трагичен.

Общи условия

Активация на акаунт