Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви артикули се препоръчват за болницата за раждане?
Някои от препоръчваните артикули за болницата при раждане включват нощници, самобръсначки, чехли, лични документи, тоалетни принадлежности, хавлиени кърпи, връхна дреха според сезона , къси памучни чорапи , сутиен за кърмене , долно памучно бельо , дамски превръзки , прибори за хранене, мобилен телефон, бутилирана вода, пелени , бебешки сапун, бебешко олио и други.
-
Какви са някои съвети за подготовка за раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на бременните жени във форума?
-
Защо не мога да отворя албума си със снимки?
Я кажете какво е станало днес, че ми стана интересно!
, гледахме й подробно органите, слушахме тонове и така. Вече съм по-спокойна, притесненията ми да не се е замотала в пъпната връв се оказаха излишни. Оказа се, че това което усещам като ритмични туптения са хълцането на бебо.
моля да ме запишете и мен,моят термин е на 01.01.2007.казаха ни,че ще е момче..........па ще видим по-натам
.
.

). Та там в блок 313 има оказион за ползвани дрехи, колички, столчета. Влязох доста скептична да разгледам и забърсах чисто нови стерилизатор за микровълнова, помпа за кърма с 2 шишета и комплект контейнери за кърма, всичко на Авент общо за 95 лева! Толкова бях същисана, че на такова място откривам такава находка, че чак сама не вярвах!
Уредите са наистина чисто нови, в оригиналната си опаковка, помпата е окомплектована и с резервните дюзички или както там се казва! Всичко си имат! Добре, че имам кредитна карта в себе си, че такова нещо не се изпуска. Сега у дома пак ги гледах с най-критичния си поглед - ами нови са си, всичко си имат!
Магазинът работи на следния принцип - оставяш, каквото ще продаваш, определяте цена и когато магазинът го продаде, ти дава парите, като си удържа 20% комисионна.
Останаха употребяване помпа на Авент за 40лв и ел. стерилизатор на Бебе Комфорт пак за 40лв, но изобщо не съм ги гледала в какво състояние са. Утре щели да зареждат нови турски бодита, имаше и сега, ама само големи номера. Иначе дрехите 2-ра ръка не съм ги гледала изобщо.
Аз като изявен караконджул кръстосвам форума с угаснал поглед...
Даже ми е тежко вече