Отговори
# 2 745
  • София
Интересно предупреждение

Рязко завих зад агнешки курбан и фокача със сьомга - дива Grin

# 2 746
Винаги съм се чудила защо хората използват филтри или си фотошопват снимките. Рано или късно се срещат на живо с някого, а хората, които ги познават лично няма как да забравят как изглеждат.

Въпросът защо хората правят това или онова, има един ясен и неоспорим отговор - защото могат.

# 2 747
  • София
Като любител фотограф да си дам лептата - всяка снимка снимана със смартфон е вече обработена, “пипната”, “нагласена”.
Смарт оптика, адаптивна за адикшън и релевантна в този свят.

Снимка с фотографска техника в raw формат е единственото до истината.

Тук съм снимана в този формат с нулево познание от снимащия, вижда се.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:47 от Ms.Gorgeous

# 2 748
Не е важно да знае, важното е да може. Могъл е, снимал те е.

# 2 749
Аз съм мързелива, каквото направи смарт-а, това е. Дори и при тях още не е отменена старата истина: магаре застанало, магаре излязло.

# 2 750
  • София
Не е важно да знае, важното е да може. Могъл е, снимал те е.
Не могъл, показала.

# 2 751
Хвала на таквиз педагожки. Показващи.

# 2 752
Горджи, палава си.... Wine Glass

купих си чорапогащник на точки и още не знам с коя рокля да го сложа.. Blush
Червена и с ботуши😉

# 2 753
  • София
Хвала на таквиз педагожки. Показващи.
Винаги.

# 2 754
Горджи, палава си.... Wine Glass

купих си чорапогащник на точки и още не знам с коя рокля да го сложа.. Blush
Червена и с ботуши😉
Ужассс. Не ставаш за моден гуру.

# 2 755
  • София
Не харесва на точки. И черни не харесвам.

# 2 756
Не харесва на точки. И черни не харесвам.
Ами черните са най-класически и най носени... какво не им харесваш?

# 2 757
  • София
Разбирам защо са най-носени - създават илюзия за по-слаби и по-дълги крака. Не им харесвам това, че са трудни за  комбиниране с други цветове на дрехите и обувките. Най-неприятна ми е комбинацията, която много жени харесват - черни чорапогащи, червени обувки и червена пола.  Която жена има хубави крака спокойно може да мине с чорапогащник в телесен цвят.
За точките - ако са дребни съм сравнително съгласна. Но и точките ми се виждат трудно за комбиниране. Според мен най-добре е телесният цвят - достатъчно добре уплътнява и стяга крака и е незабележим, дава хубава илюзия за чиста, гладка и стегната кожа и крак.

# 2 758
Разбирам защо са най-носени - създават илюзия за по-слаби и по-дълги крака. Не им харесвам това, че са трудни за  комбиниране с други цветове на дрехите и обувките. Най-неприятна ми е комбинацията, която много жени харесват - черни чорапогащи, червени обувки и червена пола.  Която жена има хубави крака спокойно може да мине с чорапогащник в телесен цвят.
За точките - ако са дребни съм сравнително съгласна. Но и точките ми се виждат трудно за комбиниране. Според мен най-добре е телесният цвят - достатъчно добре уплътнява и стяга крака и е незабележим, дава хубава илюзия за чиста, гладка и стегната кожа и крак.
Да телесния също добре изглежда но тъмно телесно с лъскавина и ликра според мен е най-удачен вариант от телесната гама.Изглажда добре и прави краката стройни с тен.А относно черните са по удачни за вечерни и официални събития също с ликра и добре си пасват с почти всичко.Не харесвам само най-обикновените без ликра.
Кои са ти любими?

# 2 759
  • Варна
Бежов чоропогащник на снежнобяла кожа не е в унисон.

Общи условия

Активация на акаунт