Американски колеж - двадесет и пета тема

• 61 848
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Ако не сте погледнали, да знаете, че има репорти Simple Smile

# 121
  • софия
Преживях културен шок. Моята е определила началото на срока по предмет да бъде they Smile Не била разбрала какво питат и защо. Та сега по един от предметите говорят за нея като they.

# 122
Боже, и това ли ги питат 😡

# 123
  • софия
Демокрация и политкоректност, бейби.

# 124
Дами,
Стискайте палци! Дзверо е на файнъли днес 🤞

# 125
  • софия
Дами,
Стискайте палци! Дзверо е на файнъли днес 🤞
супер, все пак се намери начин да не е в учебен ден... Силно стиснати палци на девойката!

# 126
  • Там, където мечтите се сбъдват
Преживях културен шок. Моята е определила началото на срока по предмет да бъде they Smile Не била разбрала какво питат и защо. Та сега по един от предметите говорят за нея като they.

А можеше да ТО:))) Някой с чувство за хумор лесно би се възползвал от предоставения му шанс:)

# 127
  • софия
Можеше да е всичко. Смотла (моята).

# 128
Ох Zvanche,
Петъчно ме развесели😄 Даже не знаех, че са се самоопределяли, но май е някаква нова мода сред пуберите.
Честно да си кажа, аз вече се губя кое какво е. Байнъри, нон байнъри, they… Сега на позната детето се определя като бъни (зайче)…
Ами побъркАх се вече😄

# 129
  • Там, където мечтите се сбъдват
Дъщеря ми като беше на шест казваше "Не искам да съм момиче, нито момче. Искам да съм котка!" Така, че идва ред и на животинското царство:))))

# 130
Моята миналата година в момент на разочарование каза, че ще се омъжи за портокал😄😄😄 И така 2-3 дни го споменаваше.
Един ден докато се къпеше взех един портокал, нарисувах му очи, нос и уста, написах му име Пешо и и го оставих на бюрото.
Голям смях падна след като излезе от банята и го видя. Резултатът: изядохме “зетя”😄😄😄

# 131
  • софия
Можеше да е всичко. Смотла (моята).
детето е модерно бе, ти си смотла.

(ох, дано имаш чуство за хумор)

# 132
  • софия
Дори не е разбрала, че е модерна. Каза, че не била разбрала защо ги питат в началото на годината, а тя мрази да пита. Може да се изложи, но да пита - не!
И чета аз снощи - в едно изречение името ѝ, в няколко следващи they, после пак името ѝ. Объркахме се леко. Питаме я с баща ѝ, че нали не учим в АК и може да не разбираме нещо Grinning И тогава каза. Ама и учителят много уважителен. Зачита им глупостите. Пардон, мнението Grinning

# 133
  • София
Ако не сте погледнали, да знаете, че има репорти Simple Smile

Подсказка, къде да ги търся? Много платформи, много нещо, а аз не мога да се ориентирам Sad

# 134

Общи условия

Активация на акаунт