Американски колеж - двадесет и пета тема

• 61 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Дами,
Оценките от първия семестър изчезнаха. Ще се появят ли пак?
Наборката тепърва я чакат файнъли.

# 106
Мисля, че не, ще чакаме вече доклада.

# 107
  • Там, където мечтите се сбъдват
Дами,

Това е защото е излязъл втория семестър. В доклада за ученика бяха срочните и коментарите на учители. Мисля, че имаше начин да се видят за първи семестър, но сега не мога да си спомня.

# 108
С риск да си навлека гнева на много родители… Ами не съм възхитена от организацията на Колежа този срок. Пандемията не е от вчера.
4 пъти местиха датите за файнълите. Ясно е, че вината за проблемите с тока не е на АК, ама на децата съвсем не е. После юруш всеки ден файнъли. Моята се оказа болна за разкош миналата седмица. Писах мейли към учебен отдел-нищо! Отговор нЕма!
Днес звънях да питам кога ще си положи изпитите и при какви условия. Пак нищо в конкретика. Евентуално другата седмица след 16.00 ще прави файнъли няколко дни поред. Пълна лудост и тотална липса на гъвкавост според мен. Месец след края на първи срок файнъли след часовете😡
И до колкото знам има други деца в същата ситуация. Колкото и добре да са подготвени-прегоряха от постоянните промени, отлагания и липса на гъвкавост.

# 109
Горе в дясно на мобилното приложение може да се избира за кой семестър оценките да ти покаже
Дами,

# 110
  • В офиса
A защо не я оформят без файнъли, както вече има прецедент?

# 111
  • софия
Рали, адвайзъра на ученика не можа ли да помогне?
Преди години , моята заради едно пътуване държа файнъли след началото на втори срок. Наистина вече и беше минало вякакво притеснение, прегоря тоно както казваш. Но нямаше проблеми, направи си каквото трябваше.
А защо другата седмица, а не тази?

Ако искаш да видиш оценките за първият срок най-лесно ще ти е през телефона. Има падащо меню и избираш срока, който те интересува.
Иначе системата вече е затворена и когато се налага се дава достъп (не знам дали на учителя или на администратор) за нанасяне на оценки.

# 112
Благодаря ви момичета❤
През мобилното приложение се виждат оценките за 1 срок. Не че нямам таблички на ексел 😄😄😄. Нали наборката прави сметки за всеки предмет.

@Амели,
Вече съм се отчаяла😞 Сякаш удрям стена с глава. Днес обяснявах 10 минути, че побъркаха децата, че това поредно забавяне не помага… Глас в пустиня.
Утре имат advisory class. Ще си говори с мис, но ако от учебен отдел са решили файнълите да са другата седмица се съмнявам нещо да се промени.

# 113
  • софия
От assignments All през дроп даун меню може да видиш оценките по предмети за първия срок.
Скрит текст:
Надявам се рипортите да са готови преди РС, но вероятно няма да е така.

# 114
  • софия
И аз пробвах през начина на Звънче ама ми показва само 2 срок предметите.

Рали, от опит - писмено възражение и в офиса.
Иначе и аз мисля, че ако са казали по график другата седмица, значи ще е другата и едва ли нещо ще променят.

# 115
  • софия
Амели, на десктоп съм. На часовника смени current c all и ще видиш и оценките по предмети за предходните години 🙂

Записах часове за РС да не кажат, че не прояваваме отношение. Иначе не знам какво ще питаме. В момента нямам въпроси. Бих се радвала да се върне нормалността и има истински РС. Тогава по-ентусиазирано ще участвам.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 15:19 от zvаnchе

# 116
И аз за рипортите щях да звъня, ама явно масово не са готови.
Мисля да говоря с всеки учител за по-честа обратна връзка, че с отличниците няма проблем са си виждат резултатите и след месец, ама с такива като второто ми дете си трябва по-строг контрол. Или да говоря с учебен отдел или с офиса на декана за специално отношение по повод обратната връзка?

# 117
  • софия
Каси, говори! Това е проблем в колежа. Винаги се влачи.

# 118
Мисля да говоря с всеки учител за по-честа обратна връзка, че с отличниците няма проблем са си виждат резултатите и след месец, ама с такива като второто ми дете си трябва по-строг контрол. Или да говоря с учебен отдел или с офиса на декана за специално отношение по повод обратната връзка?

Каси, и аз съм така...с едно дете, с което никога не съм чула нещо различно от "супер" и друго, което ми преобръща разбиранията up side down...Sad

# 119

Каси, и аз съм така...с едно дете, с което никога не съм чула нещо различно от "супер" и друго, което ми преобръща разбиранията up side down...Sad
Аха! Да кажеш, че различни родители са ги раждали и възпитавали Simple Smile Това е и хубаво, значи сме успели да ги отгледаме като индивидуални личности, не сме ги прекършили и формирали по някакви наши си стандарти или такива на обществото, дали сме им свобода да се развиват, АМА като тръгне надолу, няма как да си затворя очите и да го оставя да си се развива Simple Smile надолу, нали? Та така ... по-трудно е с тях, защото трябва да се балансира между това да не го "форматираш" и да не го оставиш да върви дълго в грешна посока...
Някак си с послушните деца и отличниците ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт