Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 159
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Роклите на PolinaP бих носила с токчета, с бели гуменки, с маратонки, с равни сандали/обувки по възможност в ярък цвят, боти на ток с животински/змийски принт
като връхна дреха по-скоро нещо дълго до колената

На якето на Rayemil бих зашила една зашеметителна яка от изкуствена кожа, за да го направя по-бляскаво, обемно и интересно, защото така малко ми се губи в горната част.
Чантата малко се загубва, бих сложила някоя в ярко червено плюс на краката в черно. Или черна чанта

На последната снимка Виктория е ултра зашеметителна.

# 241
  • София
Агент, говорех за връхна дреха, явно не съм се изразила добре. Така на картинки ми харесват някои, но не бих ги облякла на себе си.

Може би с червено също ще върви, но става много хищно като вайб.

# 242
Момичета,
Извинявайте, че прекъсвам текущата тема за животински принтове.
Да попитам за чорапогащниците от този пост (от предната тема)

Какво представляват,  къде и под какво име да ги търся?

# 243
По темата с животинските принтове. И аз се разтърсих и добавям няколко идеи към тези на Агент които ми харесаха.

Слагам и една рокля която много си бях харесала есента и бях на косъм да поръчам (втория вариант) като идеята ми беше да я нося с бели кецове/ мокасини цвят камел, чанта цвят камел, късо черно кожено яке

# 244
  • София
Обичам много комбинацията на леопардов принт със зелено или червено

# 245
  • София
Харесвам комбинация с червени рози, като се замислих. Дори имам шита подобна рокля.
Скрит текст:

А от доста време търся точнo леопардови обувки, но греда. Или са ми прекалено остри издължени, или не е хубав нюанс, или са много високи и т.н.
Сега попаднах на тези, според мен са добре. Харесват ли ви? Виждат ми се класическа форма, калвато харесвам, от велур са и сякаш принтът е окей.

Скрит текст:

# 246
  • Пловдив
Случайно видях една гривна на двама човека, които не са ми близки и е неудобно да попитам от къде е. Ако някой ми съдейдтва по описание, ще бъда благодарна.
Гривна като от прозрачна корда, плътно стои по ръката и на определен интервал има малки кристали тип сваровски в цвят хамелион.

# 247
Харесвам комбинация с червени рози, като се замислих. Дори имам шита подобна рокля.....
Много ми харесва роклята - десен, модел, всичко е супер ❤️

Обувките са много хубав модел, ако ти пасват Geox ги взимай

Аз имам леопардови обувки, които много си обичам и нося с червена велурена чантичка

~Étoile~, много е добре с червено и зелено - полата и червения пуловер е супер.

DzhuliB, първия модел ме вдъхнови много

Днес съм си планирала няколко часа за магазини, искам да си купя рокля, пола, абе нещо да ме радва и да не искам да го свалям

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 08:41 от Al Georgieva

# 248
Много са хубави обувките. Роклята също.

# 249
  • София
Нямам обувки на Geox, но би трябвало да са оквй. Отговарят ли си на номерата?

# 250
Не ми пасват Geox и не нося - имам висок свод и тесни стъпала и след едни ботуши на тънък ток не съм повторила. Отговарят си на номерата

# 251
  • Варна
Не съм писала от векове, но вече съм на пролетна вълна и в мен се породи едно вълнение.
В момент на умопомрачение се сдобих с класически See by Chloe platform sandals

Но моите не са толкова семпли и ме е срам да ги покажа Laughing
Така, до този момент - добре. Много ги харесвам, защото веднага в главата си редя едни 70-тарски картини на развети коси и съответното облекло, обаче...

След като наизвадих всичко от гардероба и се въртях прилично време пред огледалото, те просто са комични на тънки глезени. Не изглеждам самоуверена, свободна Сара Фосет, а подкована спъната кобила. И сега какво да ги правя, да ги крия под дънки с разшиляващи се крачоли ли? Такива планове имах за нас! Sweat
Предполагам, че няма начин да няма начин, така че - моля, дайте разумните си предложения. Благодаря!

# 252
  • В полите на Пирин планина
Ами така?

# 253
А аз размишлявам над едни такива ботуши в края на зимния сезон. Въртях се днес в магазина и не мога да реша. Не съм свикнала да са ми така широки ботушите в горната част. Цветът е тъмно оранжево
.

# 254
Тайга,
С нещо късо и за парти повод в горещ летен ден на атрактивно място. На практика не са най-доброто подобен тип обувки и не са толкова подходящи, колкото на теория. Да не говорим и колко са неудобни. На мен са ми от гафовете и с тях се чувствам точно както си описала. Не съм им фен, защото имат груб вид, а и не си падам по ретро визии, но пък тези комбинации не са лоши и минават за разумни:

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 09:52 от Аня Филипова 649504

Общи условия

Активация на акаунт