Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 157
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Якето и чантата не бих ги съчетала.

От кецовете съм за първите.

# 226
Сърдечно благодаря за отговорите!
Последно да питам мога ли комбинирам якето с черна чанта, черен панталон и това:

или да заложа на черни боти?

# 227
Rayemil аз бих заложила и на черна чанта и на черни боти.

# 228
  • Бургас
Rayemil аз бих заложила и на черна чанта и на черни боти.
И без якето по възможност. Нито едно от показаните не е мой стил, но да кажем, че бих могла да ги съчетая по някакъв начин, но якето?! животински принт /който харесвам/ с яка от естествен косъм е нещо, което ми обръща стомаха. Съжалявам, че съм толкова крайна, никак не го харесвам.
Ти разбира се ще си го носиш, скъпо яке е, то се вижда, но само с монохром или дънки или нещо съвсем семпло... На него дори и малкото би дошло повече.

# 229
  • София
Всякакви животински принтове ги виждам само така - с all black.

# 230
А, Яна, няма защо да се извиняваш, аз  проблем с критични мнения нямам. Никога не съм носила дреха с животнински принт и затова питам тук. По принцип се нося офисно-скучно и реших да разнообразя с нещо по-смело. Якето си го харесвам и ще го нося, а мненията тук са ми полезни относно съчетанията с него.

# 231
  • Street of Dreams
Обувките са много добре за разнообразяване, но не с това яке.

# 232
Според мен ще си отива с тези обувки. Съдейки по показваните неща от теб си по- екстравагантна личност и ще имаш самочувствието да ги носиш така.
Аз не бих сложила всичко черно около това яке, изглежда ми малко бабешко, но това е за мен, други го виждат като супер стилно. За това зависи от човека.

# 233
  • София
Якето не, но кубинките много ми харесаха.

# 234
Здравейте, мамчета.
Закупих си 2 рокли от ZARA, защото бяха по 10 лв. 🤑 Обличам се скучно, нямам вкус и това е една от причините да ви следя редовно! Слагам дънките, скучна изчистена блуза, изчистено яке, никакви аксесоари. На 26 съм и се надявам попивайки от вас да бъда по смела и да разчупя стила си. Пускам роклите, защото ми е интересно дали бихте ги носили и как бихте ги съчетали. Аз си ги представям с кожено яке, бели кецове и евентуално колан на талията.

Всъщност, сега се замислям, че черната рокля вероятно ще стои добре с черен тънък чорапогащник и черни кубинки.
* Нямам черни кубинки, оставям тази покупка за догодина.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 20:26 от bubanka

# 235
От кецовете съм за номер 1.

# 236
По принцип се нося офисно-скучно и реших да разнообразя с нещо по-смело. Якето си го харесвам и ще го нося, а мненията тук са ми полезни относно съчетанията с него.
Понякога е много трудно да се визуализира питащия и комбинациите за които пита.
Аз съм от тези, дето все си търси картинка, че само на голо въображение не функционирам добре за съчетания Simple Smile

Всякакви животински принтове ги виждам само така - с all black.
Кетчър, и аз съм много консервативна с принтовете, но дори аз ги нося и с други монохроми Simple Smile
Дай да видим за 2-3 мин какво може да се измъкне като инспо за животински принтове, което да е една идея по-нестандартно от черно от глава до пети...

И това е вече безценен кадър Wink

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:46 от Agent Provocateur

# 237
  • Бургас
Пускам роклите, защото ми е интересно дали бихте ги носили и как бихте ги съчетали. Аз си ги представям с кожено яке, бели кецове и евентуално колан на талията.

Всъщност, сега се замислям, че черната рокля вероятно ще стои добре с черен тънък чорапогащник и черни кубинки.
* Нямам черни кубинки, оставям тази покупка за догодина.
Роклите са базови, могат да се носят буквално с всичко.
*ботуши + жилетка / сако
*кубинки, кларкове, лоуфъри, маратонки и дънково, кожено яке
*шлифер и балеринки
би ми харесало ако се комбинират с различен от черно/бежово цвят обувки или ботуши
Бежовата рокля би стояла прекрасно със сините обувки и чанта от последната снимка на Виктория Бекъм постната от Агент, черната пък бих носила с кафеви ботуши и кафеви бижута, или колан, или жилетка/сако ...
Роклите понасят всякакви комбинации.

# 238
От снимките на Агент имам комбинация като леопардовото сако с дънки и червените обувки. Само че моето не е палто, а жилетка с дължина около или малко под коляното. Като че ли ми се иска да го нося с нещо, различно от черната блуза, ама не съм събрала кураж и си слагам черното.

# 239
^^^ Чак сега успях да видя роклите (още не ги виждам в оригиналния пост) - БЕЗ колан! Не и с тази кройка! Лично мнение Simple Smile

Предложената от Яна комбинация от черно и кафяво горещо я одобрявам - в моите очи е много стилно!

И понеже роклите са и много къси освен още по-късо кожено яке бих го комбинирала и с много дълга отворена връхна дреха...

Общи условия

Активация на акаунт