Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 432
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Вижте Аня, ако не Ви е проблем можете да ме оставите да не харесвам М.Корс, да не харесвам особено Мелания, да не ми допада роклята с копчета без значение в синьо или розово.
Така де, не е необходимо да носите от десет кладенеца вода в желанието си да наложите Вашето мнение.

# 496
Да бе няма проблем да не харесваш, обаче защо такъв двоен аршин?
В темата не веднъж са показвани неща които са далеч от wow, даже са гротески обаче нямаме право да не ги харесваме.

# 497
Много харесвам Мелания и вкусът и, тоалетите и са безупречни по мое мнение, изчистено елегантни, точно каквито обожавам. И аз съм старомодна и не обичам екстравагантности, които прекалено много привличат погледа...!

# 498
Вижте Аня, ако не Ви е проблем можете да ме оставите да не харесвам М.Корс, да не харесвам особено Мелания, да не ми допада роклята с копчета без значение в синьо или розово.
Така де, не е необходимо да носите от десет кладенеца вода в желанието си да наложите Вашето мнение.

Изложила съм факти при дискусия, без въобще да ме вълнува кой какво харесва. Странно как някой би могъл да си помисли, че друг пише, за да го убеждава или да му предлага рокля и/или налага мнение.

# 499
Пък аз писах само, че не ѝ стои добре, а не че не е хубав и то първия бял, ама всеки си чете, както му е удобно.
С втория бял е като секретарка.
Колкото до третия бял костюм, с шапката, наистина е уау и е предизвикала УаУ, защото е по-разчупен и ѝ е по мярка.

# 500
Добре де, обясни кое не и седи добре Simple Smile. Дай малко конструктивна критика.
И дай боже всички секретарки да изглеждат като нея. Simple Smile

# 501
  • София
Мелания има почти перфектни пропорции, фигура и трудно нещо няма да ѝ стои добре.

# 502
Добре де, обясни кое не и седи добре Simple Smile. Дай малко конструктивна критика.
И дай боже всички секретарки да изглеждат като нея. Simple Smile
Ами, давам, макар че съм убедена, че ще е загуба на време.
На този костюм му трябва по-тънък колан. Този широкия, който е сложила ѝ прави странно набиране отгоре, точно над колана, това ми извади очите. За сравнение разгледай останалите костюми от снимките. В кройката на полата също има проблем, но това само професионален крояч и шивач може да забележи.
Бялата рокля ѝ е много тясна. Изглежда така, все едно всеки момент ще се сцепи някой шев.

пп. И въобще не оспорвам харизма, пропорции и други. Просто казах, че тези ъгълчета на устата, сочещи надолу никак не ѝ отиват, а на повечето снимки, където съм я мяркала, все това ми се набива в очи. Тъжна изглежда с тях.
Нямам навик и да се прехласвам по звезди или известни личности, нито да ги обсъждам, все едно през ден си пием кафето, та ги познавам.

# 503
Показаните костюми на Мелани са еднотипни, малко разлика в цвета, материите, но всички са прав силует с широк колан в кръста, тук там с някой акцент копче или нещо друго. Да не се приема като отричане, хубави са си. Стилът на Летисия ми харесва много повече, а и на нея  всичко и подхожда с това телосложение, докато за Мелания с това телосложение и височина трябва да се съобразява, ако не подчертава талията с този бюст ще изглежда като трупче.

# 504
Аз не съм фен на Мелания, но не мога да отрека, че има великолепна фигура и стил и това далеч преди да стане публична фигура. В най-добрите традиции на класическата елегантност. И в това отношение дизайните на МК се вписват идеално в нейния натюрел (както и RL бих казала - не зная дали носи и негови дизайни, както казах не съм фен и не я следя)

Цитат
“Don’t get me wrong, I am all for comfort, but I like a little polish too. These days I see women on the city streets wearing jogging bras,” said Michael Kors before his New York fashion week show. “I’m thinking of getting ‘chic is not a dirty word’ printed on a T-shirt.”
Скрит текст:
„Не ме разбирайте погрешно, аз съм за утеха, но обичам и малко лакиране. Тези дни виждам жени по градските улици, носещи сутиени за джогинг“, каза Майкъл Корс преди ревюто си в седмицата на модата в Ню Йорк. „Мисля да отпечатам „шик не е мръсна дума“ върху тениска.“

И понеже сме в модна тема да погледнем какво предлага МК за 2022.

Скрит текст:

^^^ Класика ,братче, непреходна класика!
https://www.vogue.com/fashion-shows/spring-2022-ready-to-wear/mi … l-kors-collection

И малко ретроспекция от 2000 год Wink

И F/W 21/22

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 14:30 от bubanka

# 505
  • София
На мен пък Летисия ми е безлична. Ошлайфана с тоалети, но някаква женица там. Ако я видя на улицата с нормално облекло, със сигурност не бих се обърнала.

# 506
Подкрепям за Летисия. И на мен ми е като измита, но много от тоалетите й ми харесват. А на Мелания - всичко. Как ли се облича сега, когато не е първа дама?

# 507
Мелания Тръмп не ми се вижда нито толкова впечатляваща, нито толкова грациозна и изтънчена и изказването, че  няма други жени като нея идва малко в повече Grinning
Тя е "голема прангалица" и на някои от тоалетите аха да се спраскат шевовете Grinning само трябва да седне или да се наведе

# 508
Мелания е перфектна, има обаче неприятно излъчване и не съм й фен. Летисия се напъва доста, но е напълно безлична.

# 509
  • София
Нали не смятате, че първата дама ще и позволят сама да се облича? Има си стилисти все пак. Сега вероятно си се облича както тя реши.

Общи условия

Активация на акаунт