Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 430
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде там
Не казвам, че са висок ценови клас, напротив.
Но не бих ги сложила до изброените в цитата. Толкова.
Не търся спор. Peace
Писах през телефона и едно цяло изречение липсва.Бях написала,че Тисот е най - скъпия часовник, който имам Simple Smile
Сега видях,че името на марката е в скобите, а изречението ми липсва.Както и да е.
Попитах за марката МК защото не съм запозната с тях и получих информация.Бяхте ми полезни, за което благодаря  Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 20:20 от Искрица

# 481
въпрос на вкус /за МК/, за мен не са страхотни, а съвсем обикновенни дрехи.

# 482
  • Варна
Върху Мелания ги харесвам!

Иначе аз нямам дрехи на МК, само три чанти. Никак не са лоши.

# 483
Мелания е богиня с всичко.

# 484
Al Georgieva, откъде е показаната рокля? Този модел се оказа неочаквано добър, а моята е на Зара, купих я от скука и е вълнена, но ми свърши чудесна работа.

МК имам само една рокля, но е леопардова, коприна, без презрамки.

Колкото до Мелания, симпатична ми е, но не всичко от показаното ѝ стои перфектно, например първия бял костюм. Пък и много гневна/ тъжна изглежда на повечето снимки, а това винаги се отразява на дрехите които и как носим.

# 485
  • София
Имам часовник МК, най-любимият ми в колекцията ми е. Нося почти само него ежедневно над 5 години, не знам какво друго се очаква от часовник освен да е верен и да ти пасва. Не е мръднал металът, а е подобен на показания но розово злато. Единственият минус е, че е по-тежък. Имам още 4-5 които само си стоят, 98% сутрин слагам МК, последния месец го разнообразявам със смарт, но ми е тъпо като съм с него и съжалявам, че не съм сложила другия.

# 486
Това можем да го ползваме за успокоение само. Joy
Ако ще инвестираме златото е добра идея, но не това под форма на часовници и бижута.
Много точно казано.

Не нося часовници.  Едвам смогвам с времето, все закъснявам, не желая да се стресирам гледайки колко е часа, даже съм блокирала часовника на колата. Много по-добре и спокойно се чувствам когато не виждам с колко точно съм закъсняла.

# 487
  • София
Имам такава, но ръкавите не са такива. С нормални си е и са леко bell sleeve. Много ми е любима и седи женствено.
Скрит текст:

# 488
Колкото до Мелания, симпатична ми е, но не всичко от показаното ѝ стои перфектно, например първия бял костюм. Пък и много гневна/ тъжна изглежда на повечето снимки, а това винаги се отразява на дрехите които и как носим.

Върнах се да погледна първия бял костюм. Ами седи и безупречно, на повечето снимки е усмихната, косата и не е проскубана, има свеж тен на лицето. Какво повече може да се иска от една 50 годишна жена. Също така е ужасно женствена.

# 489
Избора на Мелания като първа дама да бъде обличана от американска компания е нормално нещо, но дори върху нейното високо, добре сложено тяло дрехите не са уау.

Приказката "голяма жена за парад...." вАжи с всичка сила, висока жена не остава незабелязана нито на улицата, нито като влезе в помещение, а Мелания е метър и осемдесет боса 🙂

goddess, роклята е на Макс Мара Студио и мисля понеделник да ходя при шивачка, за да измислим как да я ушием 🙂

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 10:03 от Al Georgieva

# 490
Мелания беше първа дама, а не инфлуенсърка или холивудска звезда и е повече от подобаващо облечена за ролята си, която е изпълнявала.

# 491
  • София
Според мен пък стоят  уау... идеални за положението ѝ.
Напъни за по-уау от това щяха да са неуместни.

Но въпрос на вкус, аз харесвам точно такъв чист и премерен стил без напъни за екстравагантност.

# 492
Други щеше да бъде ако беше издокарана като жената на Макрон или нашата президентша. Simple Smile

# 493
Е точно заради това, че са подобаващи, не са уау, премерени и т.н. определения не харесвам МК Grinning

# 494
Няма такова нещо като “Мелания да бъде обличана от анериканска компания”…
Майкъл Корс е дизайнер, който освен зад едноименния си лейбъл, стои до голяма степен зад успеха на френската модна къща Celine.
Друг факт е, че Мелания е сред най-верните му клиенти много преди да е първа дама.
Белият костюм (на снимката с шапката) предизвика такъв фурор, особено сравнен с комплекта на г-жа Макрон, която спретната в “почти” същата визия на съвместно тяхно събитие, изглеждаше като секретарка.

Кралицата на Испания много пъти носи същата като синята рокля, но в розово и едва ли е със сантимент към Америка.

Мелания Тръмп е толкова впечатляваща, грациозна и изтънчена, че не се сещам за друга жена с подобно присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт