Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 430
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Това можем да го ползваме за успокоение само. Joy
Ако ще инвестираме златото е добра идея, но не това под форма на часовници и бижута.

# 466
  • Street of Dreams
Цените на Rolex се покачват с времето, така че това може да бъде "инвестиция", дори да не е от злато, а от стомана. Ама да ти стоят тези пари, затворени в някакъв грозен (по моят вкус) в някакво чекмедже... По добре е ако ти харесва и го носиш, ама първо трябва да го намериш и да го платиш. 😆

МК часовниците са бърза мода, просто аксесоар, който изглежда добре и изпълнява функцията си да показва часа. Ако искаш повече от това - часовникарските марки.

# 467
  • Някъде там
Благодаря за мненията,няма да си го купя този МК.
Часовиците са ми мания, честичко си взимам, но по евтини марки, Фосил, Фестина, Тисот, Алфекс, Касио и т.н).

# 468
Пари на вятъра Simple Smile.

# 469
Искрица, механизмите вътре са все едни и същи.
Доколкото разбирам, по-добре Касио и Ситизен, отколкото МК. Касио и Ситизен сами си произвеждат механизмите. Ситизен са Японски. Само пример давам.
Реално този МК е с прост и евтин механизъм, отгоре някаква модна ‘опаковка’ плюс плащаш за маркетинга на “марката”.

# 470
  • в Кошера

За Тисот не съм съгласна.
Останалите изброени - да.
МК изобщо не коментирам...

Скрит текст:
Обичам часовници, много даже.
Но имам само три.
Единият от тях нося най-чесно, но не постоянно.
Другите два, хм... много рядко.

# 471
Визирах поста на Искрица.

# 472
Аз честно да си призная часовниците ги виждам и третирам като аксесоари последните 20 год. Тези, дето са символ статус и инвестиция нито са ми интересни, нито са ми по джоба. Не помня кога за последно съм си купила дори аксесоарен, но това при мен важи за всякакви аксесоари тип бижу.

# 473
  • в Кошера
Визирах поста на Искрица.

И аз. Peace

Скрит текст:
Благодаря за мненията,няма да си го купя този МК.
Часовиците са ми мания, честичко си взимам, но по евтини марки, Фосил, Фестина, Тисот, Алфекс, Касио и т.н).

# 474
Tisot, средния клас часовници са около 200-250 паунда .

# 475
  • в Кошера
Не казвам, че са висок ценови клас, напротив.
Но не бих ги сложила до изброените в цитата. Толкова.
Не търся спор. Peace

# 476
Аз честно да си призная часовниците ги виждам и третирам като аксесоари последните 20 год. Тези, дето са символ статус и инвестиция нито са ми интересни, нито са ми по джоба. Не помня кога за последно съм си купила дори аксесоарен, но това при мен важи за всякакви аксесоари тип бижу.

И аз съм така.
Не разбирам какво значи "пари на вятъра" в случая. По тази логика всяка дреха или аксесоар, който си купуваме и няма да струва състояние след 10 години е напразна покупка.

# 477
на МКорс не харесвам нищо, нямат характерен стил и не са ми интересни

Ето една рокля нарязана като на Годес модела ѝ като кума, много ми допада 🙂

# 478
Има страхотни рокли, костюми и палта МК. Качеството им също е безупречно.

Съпругът не можах да го изрежа от последната снимка…

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 19:38 от Аня Филипова 649504

# 479
На Мелания всичко и седи безупречно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт