Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 436
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Аз пък си имам ново горчично палто и онзи ден се убих да си търся един шал от вълна от лама във винено с лилавеещ оттенък, че да си го комбинирам. Имам и черен с няколко оттенъка медено жълто по него. Имам и тъмносин подходящ, за който изобщо не се бях сетила, но като видях това ми се обърна сърцето, страхотно съчетание. Та много съм доволна от тазсутрешното упражнение по съчетаване на горчичен цвят Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 21:32 от bubanka

# 451
Момичета, попаднах на тази чантичка в една група, нова, много ми харесва.От много време ми се иска чанта за кръста, но това е с размера на мобилен телефон. Даже моят не може да се хване вътре,  трябва да си го нося в ръката. 16см широка. Цената е 200лв. Какво е мнението ви? Струва ли си такова чанте? Пинко по принцип са по-скъпи, но мисля, че повече ламтя зарази марката и защото от отдавна гледам нещата на Пинко колко са красиви и скъпи и си мечтая за нещо тяхно, а не защото ми трябва

# 452
  • София
Ми според мен не ама ако имате парите дайте ги Simple Smile

# 453
И моето мнение е не.

# 454
Бях много на кантар, вие ме отказахте. Благодаря много, спестихте ми 200лв, че се олях нещо и без тва този месец 🤣

# 455
Много са кокетни и практични такива чанти. Но тази наистина ми се струва прекалено малък размер, ако наистина няма да ти побере телефона. Иначе е сладка и е като колан. Бих си я купила, ако много ми харесва.
Още няколко сантиметра и поне да е функционална по-добре потърси все пак.

# 456
Да-да, виждам ги тук и там разни мини чантички, в които ни телефон, ни нищо се събира и мисля не си струва - да си нося телефона в ръка е неудобно

Много ми хареса кожената рокля в цвят горчица.

# 457
Харесвам чантите на Пинко, но ако няма да ми побира абсолютния минимум: телефон, очила, кардхолдер, червило, категорично- не, ако побере и цигарите още по-добре.

пп, Ох, въздишшш

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:46 от goddess

# 458
Въздиш по кое? Роклята ми напомня едновремешните комбинезони. Simple Smile и с тези кецове тцъ .

# 459
Въздиш по кое? Роклята ми напомня едновремешните комбинезони. Simple Smile и с тези кецове тцъ .
LaughingLaughingLaughingLaughing Ми аз ги харесвам такива комбинезонести, затова си въздишам.

# 460
  • Някъде там
За малката чантичка по скоро не, вижда ми се непрактична заради големината си.

Искам да попитам за часовниците на МК.Хубави ли са като марка.
Харесах си един и съм склонна да отделя пари за него, но не знам дали си заслужава

# 461
Ами часовник като всички останали Simple Smile. В крайна сметка не е Rado.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 12:19 от G.Savova

# 462
Вместо подобен тип часовници е по-добре да се инвестира в хубави бижута.
Но това го казвам като човек, който има слабост към часовниците и държа да са наистна часовници, а не само аксесоар.

# 463
За малката чантичка по скоро не, вижда ми се непрактична заради големината си.

Искам да попитам за часовниците на МК.Хубави ли са като марка.
Харесах си един и съм склонна да отделя пари за него, но не знам дали си заслужава
Грам не си заслужава. Часовник само от часовникарски марки, иначе е пари на вятъра.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:51 от bubanka

# 464
Хубавия часовник и бижута са инвестиция.

Общи условия

Активация на акаунт