Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 437
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Роклята в горчица я виждам с ботите в кафяво и зеленото палто, според мен бо се получило интересно.
Само зависи какво зелено като нюанс е, но при всички случаи ще е най- добре от останалите изброени цветове.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 14:13 от Mateah

# 436
Тайга, зависи къде ще излизаш. За през деня аз не бих обула чизмите с тази рокля, но по отделно, да.

# 437
Тайга , аз бих избрала чизмите. Много обичам  велурени  ботуши, а и цветовата комбинация е по - нестандартна и елегантна. Палто в синьо или зелено (ако не е много светло или ярко) би трябвало добре да допълва такава топла комбинация.
Нещо такова
Ех, къде е  Agent Provocateur, за  красиво  визуално представяне...
Хич ме няма с търсачките мен.
Обаче пък съм облечена в подобна гама Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 14:06 от pep_si

# 438
Аз също мисля, че от изброените със зелено палто би стояло най-добре. Ето едни цветови комбинации на жълто и зелено които според мен са интересни

# 439
За чизмите съм, кожените боти с плътен чорапогащник в същия цвят ми се струва че ще изгуби малко хубавата рокля.
Както предлагат със зелено може да се получи такава комбинация.

# 440
Аз също съм за чизмите. Цветово и стилово ще си паснат 👌. И за да избягам от много цветове може би сивото палто. Иначе със зеленото също ми е ок като комбинация, но имам чувството, че ще стане много цветно, а аз като една по-неутрална личност го избягвам 😁

# 441
  • Street of Dreams
Тайга - охра, коняк и "печена тиква" само с винено. Ако я сложиш с кафеви обувки, рискуваш наистина да заприличаш на печена тиква, която на места е по препечена.
Отгоре пак си представям единствено винено. Дебел шал, връхна дреха.

# 442
  • Бургас
И аз гласувам за сивото палто, зеленото би било вторият ми избор.

# 443
Цвета на роклята е много “благодатен” и може да се носи с палто в различни цветове. А кой цвят ще избереш е въпрос на личен вкус и какво имаш.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 14:48 от G.Savova

# 444
  • София
Обичам да казвам, че някои марки са диагноза, за това и ги избягвам - от маратонките, през анцуга, до колата.

Тайга, с чизмите ми изглежда провокативно, зависи къде искаш да се покажеш.
Ботите ми харесват много, а за връхната дреха - не мисля, че е от такова значение, защото ще я свалиш и реално ще си останеш с рокля и обувки.

# 445
  • София
Аз съм за чизмите и зеленото палто.

# 446
Не мога да обяснявам. В момента нося Dorina Michelle без банел 75D но ви се върти на тялото леко и между гърдите идва високо пак, макар че е без банел.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 16:18 от goddesss001

# 447
Чизмите- категорично! И сиво палто, защото съм леко минималист, но и зелено ще стои добре.
Роклята е трепач.

И само да се оплача. Получих две кожени якета и двете са ми точни, до милимунда. Я съм качила още две кила и ще ми отеснеят и сега ще умувам дали да си ги оставя. Нищо няма да показвам, само да си помрънкам Laughing

goddesss001, докато не пробваш, няма да разбереш. Със сутиените си е така, затова ако ще поръчваш, гледай да има опция за връщане. Сайта е читав.

# 448
Чизмите с роклята е много яко съчетание, но и с ботите са в една гама - зависи каква визия ще гониш - дали роклята ще е цветния акцент в тоалета (и останалата част неутрали) или целият тоалет ще е взрив от есенни тонове.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 17:04 от Agent Provocateur

# 449
Как се предполага ние да решим дали даден сутиен ще ти стане или не? Бельото някак сам човек за себе си най-добре знае какво му пасва. А шанса някой да си е купил точно същия сутиен и да е с точно същите мерки клони към нула🤔
Предполагам може да се връща, ако нещо не пасва.

Общи условия

Активация на акаунт