Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 439
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Звездите си носят конверсите и вансовете в комбинация с безумно скъпите си дрехи постоянно. Има нещо много симпатично и младежко в тях, едва ли някога ще му мине модата на този вид.

# 421
  • София
Щом смятате, че не е във ценовия ви клас просто не ги купувайте. Ако пък решите да си го купите си вземете нещо с което да ги съчетаете.

# 422
Да,как Пума би седяла примерно на тениска, Emporio armani  това ми беше мисълта.Не робувам на марки ,просто такива дрехи ми харесват !!!

Ами как, съвсем нормално ще стоят. Емпорио Армани е по-евтината (младежка) конфекционна линия на Армани, не е висшата мода Армани. Пък даже и тогава.. въпрос на умение да се съчетава. Щом на английския принц жена му носи Зара, какво да говорим.

# 423
Не знам дали нещо такова ще харесаш и дали няма да ти е много цветно.

Много благодаря! Красиви предложения Heart Eyes Като дължина си представям нещо точно като флоралната (втората) рокля. Ще го мисля, благодаря на всички!

# 424
Аз не виждам драма в това да си с тениска на Аrmani и кецове Puma… щом са ти удобни и има как да ги съчетаеш стилово, защо трябва да те притеснява факта, че маратонките са ти “само 200 лв”, а не 400?
Опитай и ще видиш, че този “проблем”е само в твоята глава.
Има много богати хора, които носят Nike, Adidas, Puma, Converse и не изглеждат никак зле Wink

# 425
Ох, пак станало забавно тук.
Честно казано, най-редовно си съчетавам, както намеря за добре, евтини сникърси, основно  Адидас, Найк, Пума, Ню Баланс с отвратително скъпо палто или кожено яке, или с рокличка от Зара, купена за 10лв. Никакви скрупули нямам. Но разбрах питането, често срещани предразсъдъци са по нашите земи или просто липса на личен стил. Копи- Пейст. Така е показано в сайта- така трябва да го нося.
Колкото до конкретните Пуми- имат тежка подметка. Колежка ги поръча и върна, поради тази причина.

За сакото под жилетка, може да се получи, но ако сакото не е огромни подплънки, защото ми се струва, че ще стои странно.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:45 от goddess

# 426
Нели, на КL, дето показа няколко страници по назад пО ми харесаха от пумата.

# 427
  • В полите на Пирин планина
Чак ми стана странно от това изказване за марките...
Аз пък не купувам неща, на които има надписи на марката - тъпо ми е. Не, че купувам кой-знае-колко маркови неща, всъщност. Но бели кецове от 250 лева сигурно могат да се съчетаят и с рокля от 50 лева, без някой да ни върне от вратата да се преобличаме. Майтапче! Simple Smile

# 428
Хич даже не ми пука каква е цената, щом си пасват стилово си ги нося...последен дерт ми е марката...важното е да ми стои добре и да се чувствам красива! Не хода с етикети на дрехите Grinning

# 429
Между другото тези Пуми са отвратително тежки и с твърди подметки.

# 430
  • Mediterraneo
Аха, изтрили са избухването. Отивам да си обувам и аз бялата пума, поне ще си ходи с якето ми от Лидл и дънките от H&M.

# 431
Съчетание на марки възприемам, когато става въпрос за спортен екип, признавам си, че го правя и аз. Просто ми харесва маратонките и анцунга ,примерно, да са ми в тандем  Grinning  Това обаче даже не мога да си го обясня. Да не си купя нещо, което ми харесва, защото не ми подхожда на марките. Joy Даже комплексарщина не мога да го нарека, защото разликата с другите марки са 50-100лв. Наистина не разбирам Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 11:47 от -soft-

# 432
Вчера поръчах тези. Не са “маркови” и бяха намалени от £90 на £27.50. Да ги върна ли 😉

# 433
  • Варна
Я дайте по едно мнение.
Кожена рокля, цвят тъмна горчица, примесена с печена тиква, с дължина около коляното. Почти същата:

Дали да бъде съчетана с чизми в бордо (и чорапогащник в бордо, който едва ще се вижда), от този тип:

Или кафяви боти с плътен чорапогащник в същия кафяв цвят:

И по-важното - каква връхна дреха? Оказва се, че нямам палто в подходящ цвят. Всичките ми са черни, сиви, сини, зелени, розови. С кожено яке ми се струва абсурдно (имам черно, тъмночервено, каки). Дънково прекалено ли ще опрости нещата?
Поводът е много важен - първото ми излизане след 10 дневен ковид Smile Има седмица дотогава де, но човек все за нещо трябва да се вълнува в тоя живот.

# 434
G&B,
Много са свежи! По-добър избор от кубинките, за които се колебаеше.
Само не късай етикета с оригиналната цена, а ходи с него. Или залепи или нарисувай един Карл отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт