Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
За мен е малък панталонът една идея. Или поне панталон с ръб така си го представям. От там идва това - хем не е точно елегантен, хем не е спортен. С тия боти не ми допада, слаба си, а набрано прави крака по- различен.
Или бих го "загащила" в ботуши (но по- скоро не), или бих го носила с обувки просто. Пък дори и маратонки някакви, но не и с боти или кубинки.

# 661
  • В полите на Пирин планина
Така навит панталона не ми допада. Иначе върху боти, дори и с груб нисък ток, ще стои съвсем добре. Не мисля, че е тесен.

# 662
Море, пробвай да го навиеш до средата на ботите, да не е точно над тях и изглади навитото да пада малко по- свободно. Трудничко с този тесен панталон, но може и да се получи. Simple Smile

# 663
Струва ми се, че Море се е навела някак неестествено на снимката и затова панталонът изглежда набръчкан. Размерът ми е ОК, просто трябва да е с други обувки / боти/кубинки. Твърде навит ми идва.

# 664
Море много добре ти седи панталона.
Такива панталони нося с Челси боти, или с кожени гуменки.
Море, за мен така е страхотно! Изхлежда добре, нестандартно и спортно-елегантно. Бих сложила и бял колан/блуза с нещо бяло, за да се съчетае и то с ботите.
Много ми харесва.
Много ви благодаря, и на мен ми хареса комбинацията, но тук сте по-запознати и се допитвам, винаги ми е много полезно, а аз не съм добра в успешното съчетаване на дрехи 💜
За мен е малък панталонът една идея. Или поне панталон с ръб така си го представям. От там идва това - хем не е точно елегантен, хем не е спортен. С тия боти не ми допада, слаба си, а набрано прави крака по- различен.
Или бих го "загащила" в ботуши (но по- скоро не), или бих го носила с обувки просто. Пък дори и маратонки някакви, но не и с боти или кубинки.
Аз дори се ядосвах, че взех този, а не по-малък. Доста е свободен, като застана изправена не се губи така този ръб...поне мисля, че ми е добре, ако взема по-голям май ще ми виси отвсякъде.

# 665
  • София
Може би наистина така си застанала. Действително в талията изглежда свободен. Или не мога да преценя от навиването и ботите.
Пробвай с някакви обувки и ела пак Wink
Ти с боти ли държиш да е? Или просто искаш да е по- ежедневен. С мокасини и сега модерните им вариации виждам доста жени с подобни панталони. Аз не харесвам, но повечето хора - май да.

# 666
Може би наистина така си застанала. Действително в талията изглежда свободен. Или не мога да преценя от навиването и ботите.
Пробвай с някакви обувки и ела пак Wink
Ти с боти ли държиш да е? Или просто искаш да е по- ежедневен. С мокасини и сега модерните им вариации виждам доста жени с подобни панталони. Аз не харесвам, но повечето хора - май да.
Мокасини си купих и края на лятото ги носих с къси дънкови панталонки, но не ми харесват вече, особено с дълъг панталон съм като Чарли Чаплин, нелепо ми е на мен как стои 😃 Искам ежедневна визия да постигна, не държа на ботите. Почти всичките ми обувки са спортни, сникърси разни...не знам за кво го купих този панталон 😅

# 667
Море,
не че нямам и аз попадения, но някак отстрани е по- лесно Satisfied И в тази връзка според мен, тук има разминаване в сезонността и стила на панталона и ботите и затова някак не пасват съвсем. Панталонът ми прилича на памучен (ако правилно се ориентирам по снимката?), ботите са зимни и обемни. Стоят ми за различни сезони. Освен това панталонът е прав модел- т.е с малка разлика в широчината на крачола от горе до долу, което го прави приложим по- скоро за елегантна (висока) обувка (боти). Според мен и на (кожен, бял) кец би стоял, но трябва точно да съобразиш дължината на панталона, най- добре при мерене.

# 668
С груби кубинки не седи добре. Ако ще го носиш с гуменки , боти, или ниски обувки панталона трябва да ти е съвсем леко къс. Трябват ти елегантни класически боти, които да са тесни в глезените.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 15:54 от G.Savova

# 669
  • София
Оооо, Савова, ти си блонди Simple Smile. Харесваш ми с този аутфит (това редакторът го поправи на артрит 🤣). Якето е супер.

# 670
На мен Савова ми харесва, ама не и аутфита. Както казах по- нагоре не харесвам 50 нюанса черно на едно място.
Якето обаче е страхотно, направо не знам как си го намерила, аз имам същите рамене и кожените якета и ризите са ми най- големия кошмар за пазаруване, всичко ми стяга ужасно. За да ми стане в раменете трябва да вдига размера, съответно надолу стоят много широко.

# 671
Якето не е черно, а много странно кафяво с протъркано тук таме. Магни има същото или почти същото.
“Аутфита” е отивам до работа и се събличам Simple Smile.

# 672
  • Пловдив
Любимият ми шифонен леопард, че някой напред спомена, че го предпочита сатенен /обичам такъв тип дреха, без значение от десена/

И тази рокля, от H&M, която не си знае годините, нося на възел в единия край

# 673
  • София
Мокасини си купих и края на лятото ги носих с къси дънкови панталонки, но не ми харесват вече, особено с дълъг панталон съм като Чарли Чаплин, нелепо ми е на мен как стои 😃 Искам ежедневна визия да постигна, не държа на ботите. Почти всичките ми обувки са спортни, сникърси разни...не знам за кво го купих този панталон 😅
Този панталон, ако е с прав крачол, не мисля, че има вариант да стои добре навит.
Аз бих махнала ръба, защото харесвам панталони с ръб, само ако са много широки или с мъжка кройка.
Бих опитала с челси боти, които да се покриват от крачола почти целите, изчистени гуменки, оксфордки, обемни мокасини, но не и със скъсен крачол.

# 674
Имам черни боти, просто пробвам с някакви боти (тези ми бяха под ръка), иначе гледах тази снимка

На тази снимка според мен визията се получава добре, защото навитият панталон е над тясна бота и ефектът за хубав глезен е видим.

По начина по който ти си ги комбинирала има що годе обемен панталон, който директно удря в не съвсем тясна и елегантна бота и се получава малко ефект на крака като трупчета.
Ако аз се опитвах да съчетая този панталон с тези бели боти бих се опитала да го навия така, че да се види и 2 пръста гол глезен между ботите и панталона. Или панталонът трябва да е много по-широк, че да се получи визуално по-строен крак.

Челси боти аз лично предпочитам да нося със скъсени/навити дънки или панталони, а не така, че да са покрити.

PS Изпуснах Савова ПАК!

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 18:29 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт