Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 065
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Най- лесният начин да привлечеш внимание е като се облечеш нелепо. Или въобще целият ти стил да е такъв. Не ми харесват такива карикатурни примери.

# 76
  • София
Отдавна исках да споделя  видеа тип Какво носят във...
1
2
3
4
много такива има.

Уличната мода създава атмосфера, усещане за свобода, признак за отношение към света. Много харесвам, нищо, че аз например не се обличам така интересно.
Имам колежка, на 50, много далече от отношение към марки/тенденции, но се облича впечетляващо, миксира толкова цветове/десени/стилове. Разкошна е и много ѝ се възхищавам, заради усета, защото е неповторима, защото е смела.
Скрит текст:
Тук възприятията са много консервативни, като чета масово мнения са от типа: "облякла се като клошар", "няма ли ютия", " и до магазина няма да отида така" и т.н. критикуващи, оценяващи. Всъщност толкова ограничени. Всичко трябва да е униформено, еднакво, прекалено, много често скучно. А като видиш боклуците по улиците и мръсните сгради - то направо по конец!

# 77
Момичета честно да ви кажа и на мен показаните комбинации не ми допадат особено, не са в моя стил. Но в крайна сметка различни личности, различен стил. Важното е да се чувстваме добре в кожата си. Blush

# 78
Смачканите гуменки май са A.S.98, имат доста почитатели в Германия и Италия. Струва ми се, че са търсен ефект.

И да, има хора, на които не им пука.
Айде, малко нелепости и от мен. Кога ми е готино и кога съм леко офисна.
Не ме цитирайте, моля!
Скрит текст:
С бухнала тюлена пола, много груби кубинки, вълнена шапка с помпон и воалетка, играя народна топка.

Абсолютно неподходящи обувки и не ме питайте какви глупости правя на лостовете. Имам и чорапки, че ми беше хладно.

Леко офисна...
Като си гледам физиономията, ами май предпочитам да си ходя нелепо.
Имам и по-клошарски изпълнения, ама стига толкова.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 21:17 от goddess

# 79
  • Пловдив
И аз предпочитам такшва "нелепи" облекла отколкото масово заобикалящите ни скучни хора.
Такива тюлени поли, нося с натъпкани ризи, дебели пуловери, кубинки, кецове, сандали и т.н. 
Нося дълги рокли по тялото, отгоре с кроп пуловер и маратонки.
И да, хич не ми пука за кой съм смешна, клошарено и т.н., облеклото е за да ми прави кеф на мен самата.

# 80
  • София
Твоите нямат общо с показаните. Сериозно ли не виждате разликата.
И аз имам подобна пола и също я нося с такова поло. Това си е класическа комбинация, просто по- разчупена, но не и карикатурна.

# 81
  • Street of Dreams
Ах, Годес, очарователно (не)лепа си. Роклите ти нелепи, глезените ти - съвсем. ❤️
Vikute, много хубави клипчета, като ми остане време, ще ги изглеждам подробно. Парижанки ми харесаха, изненадаха ме готик-нюйоркчанките, този стил мислех е запазен за Северна Европа. Малко странен е на фона на Ню Йорк, но защо пък не.

# 82
Въпрос на гледна точка е да наречеш нечие облекло нелепо.
И аз не ходя така облечена, обаче не ми пречи да се възхищавам на хора със смели и интересни идеи.
Висшата мода, защото пък е много “ лепа”, е наречена така.

# 83
Твоите нямат общо с показаните. Сериозно ли не виждате разликата.
И аз имам подобна пола и също я нося с такова поло. Това си е класическа комбинация, просто по- разчупена, но не и карикатурна.
Тези маратонки са толкова груби, че дори аз трябваше да ги преглъщам една седмица, докато реша дали да ги задържа. Наживо имат още по-груб вид и мястото им не е под тази рокля, но в онзи момент така ми е дошло отвътре.
https://modivo.bg/p/nike-obuvki-air-zoom-superrep-cd3460-001-cheren
Колкото до тюлената пола, имах предвид цялостната визия, не полото.
Иначе имам и гуменки, маратонки и кецове от клошарските, като на дамата с червената рокля. Имат вид на поне 10 годишна екплоатация в хипи комуна и последвала, и преживяна ядрена война.
Просто моите снимки са в по-ласкателни пози.

# 84
Годес, точно роклята с обувките ми хареса при теб и съчетанието тюлена пола с вълнена шапка с помпон.

# 85
Винаги съм била фенка на код розово. Блузи ,панталони,сутиени,гащи абе розово ли е ,за мен е . Днес ми пристигнаха поредните розови ,летни дрешки и съм впечатлена от един топ,за който всъщност много се притеснявах как ще седи,явно е нямало нужда...страхотна материя,страхотен цвят. По улиците все виждам хора облечени в скучни,сиви цветове......мрачни. Нека се разчупим от към облекло.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:41 от ceta_

# 86
OnDiNe_ мен пък ми харесаха възрастните парижанки, с едни красиви манта, шапчици и перли, ммм, седнали на чаша бяло вино с часове...не като мен да бързам да изям колкото се може повече...Joy

# 87
Извинявам се, ако прекъсвам някоя дискусия, чета началните страници още.
Споменавате мини полите

Носите ли, независимо от възрастта си?
Аз съм на 30, но мини мини (или микро) не съм слагала от 10 години почти, въпреки, че си харесвам краката.
Иначе до средата на бедрото г/д нося, но напоследък предпочитам малко над коленете.

П.П. На моя ръст и фигура дълги поли А-силует обикновено висят като подарени.

# 88
  • София
Мини нося, аз съм на 31 от скоро Grinning
Микро не.
Ненавиждам поли през коляното или малко над коляното, седят ми ужасно.

# 89
  • Бургас
Обичам поли и рокли. Нося всички дължини. Мини - това което било микро - също, за плаж или зимата с много плътен чорапогащник, че не отива на годините ми да се изплющя по пликчета Satisfied. Хич не го преживявам, на колко години съм вече  - откровено казано на доста повече от писалите преди мен.  Цветът на 2022 много ми харесва, обичам лилавото във всички нюанси и много се радвам, че толкова скоро след 2018 отново е модерно. Не че аз пък съм някаква модерна, просто по случайност ще вляза в тренда.

А goddess има превъзходен стил и вкус, възхищавам се.

изблик на ексибиционизъм и мазохизъм, че ще обера много критики
Скрит текст:
снимките са стари, сега съм с 5 години по-стара и хмммм по-тежка

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 15:18 от . Яна .

Общи условия

Активация на акаунт