Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 064
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Разкошна си и каква грива Heart Eyes

# 91
Смачканите гуменки май са A.S.98, имат доста почитатели в Германия и Италия. Струва ми се, че са търсен ефект.
Абсолютно търсен ефект бяха - този специфичен цвят на маратонките, който кореспондираше с цвят от чантата нямаше как да бъде случаен Simple Smile
Ти си разкошна и абсолютно органично изглеждаш с драматичните контрасти, които си си позволила!

И честно да си призная, на живо не изглеждаха "смачкани гуменки", на 400%  увеличение на оригиналния файл все още не ми изглеждат смачкани; нито жената изглеждаше "нелепо" или неадекватно в контекста на Северна Италия. В контекста на Северна Дакота би била гротескна, факт.

Отдавна исках да споделя  видеа тип Какво носят във...
1
2
3
4
много такива има.
Уличната мода създава атмосфера, усещане за свобода, признак за отношение към света. Много харесвам, нищо, че аз например не се обличам така интересно.

Vikute, мерси за споделянето. Аз съм споделяла такива клипове във една друга тема (Стил 40+) и разбира се, предизвикаха разгорещена дискусия Simple Smile А аз не ги пуснах с цел да подчертая, че ние не сме като тях, а да покажа колко ефектно и приятно и неочаквано стилно може да бъде различното, дори на пръв поглед да е шокиращо!

Въпрос на гледна точка е да наречеш нечие облекло нелепо.
И аз не ходя така облечена, обаче не ми пречи да се възхищавам на хора със смели и интересни идеи.
Висшата мода, защото пък е много “ лепа”, е наречена така.
^^^ Абсолютно съгласна, Mateah!

PS Ууу, Яна, разкошна жена си и ти!

PS Ох, гледам с едно око и се смея с глас - тази мацка закова всички...

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 16:46 от Agent Provocateur

# 92
Харесвам свежи, интересни и нестандартни облекла и не ги намирам за нелепи. Направо изпадам във възторг от такива хора и първия импулс ми е да се запознавам Sunglasses

Умирам от скука с класни, стилни и т.н. дрехи.

Годесс и Яна са супер! Леле каква коса Heart

Мини ама мини поли нося лятото и хич не ми трепва кой какво би си помислил за мен, щото не съм Little 16. И зимата нося, но не чак мини-мини, а до средата на бедрата.

А-силует поли са много специфични - човек трябва да си уцели дължината.

# 93
Момичета, носете каквото ви се носи!
Кога да носиш мини , ако не на 30, те са новите 20…
Толкова време страдах от комплекси, че краката ми не са перфектни, нямам тен, тук избили капиляри, там вени. Лета наред се обличах с дълги панталони и поли.
И на 40 като се отприщих, та до днес.
Естествено, на работа не ходя с подобни дължини и вече са ми минимум педя над коляното, но изобщо не ми пука- наваксвам си за всичките онези години комплекси .

# 94
А какво мислите за Y2K стила, сега е наводнило всички медии.

Пояснявам че е съкращение за година 2000, тогавашния стил на Бритни, Дестинис Чайлд, Парис Хилтън и т.н.

# 95
  • София
Ами на 20...Joy
 20 са си 20, 30 са си 30 в очите на природата. Не знам от къде се пръкнаха тия лозунги.

Подозирам, че под мини пола се разбира нещо съвсем различно. Според мен е точно до под дупето, колкото да ти закрие бузите, да не можеш да се наведеш като хората.

# 96
Ами на 20...Joy
 20 са си 20, 30 са си 30 в очите на природата. Не знам от къде се пръкнаха тия лозунги.

Подозирам, че под мини пола се разбира нещо съвсем различно. Според мен е точно до под дупето, колкото да ти закрие бузите, да не можеш да се наведеш като хората.
Моите наблюдения, че откъдето се пръкнаха 30, 40, че и 50 годишните с по-хубави задници и крака от 20 годишните.Laughing Laughing
  Състоянието на кожата също е възможно да се поддържа в перфектен вид, дори и без хиалурони, филъри и т.н.
Само се чудя след 50 как ли ще е...Rolling Eyes

Яна, супер си, ама ти си го знаеш Heart Exl

# 97
  • София
Не ми се спори по темата, за мен е гротескно да се напява и сравнява 40- годишна с 20- годишна, ама едната поддържана, другата - хипопотам. Това не е адекватно сравнение.
Истината е, че при равни други условия, едната ще диша прахта на другата и е ясно коя.

# 98
  • София
Агента ни сложи картинки на първата страница на темата, да не си се отвява всяка в нейните разбирания за дължина и късота.
Аз по тях говоря. Моето 20-годишно аз може да диша прахта на моето 30 годишно аз. С други хора нямам намерение да се сравнявам.
Къси поли и панталони ще нося докато форма и кожа позволяват, няма да се съобразявам с егн-то.

# 99
Аз лично не искам да се сравнявам с никакви 20 и 30 годишни. Съмнявам се обаче,че днешните 20-годишни като станат на моите почти 50 ще изглеждат като мен.

# 100
Това че по- възрастните жени дишат прахта на по- младите е мнение, което чувам само от други жени и по- възрастни мъже.

П.П. Искам да ви споделя че скоро навърших 30 и ми е много трудно да се обличам. Чувствам се заседнала между по- младите и по- възрастните и все едно с едни дрехи изглеждам все едно се престаравам да изглеждам по- млада, а с други приличам на леля. Не мога и не мога да си изградя стил вече толкова време.
Какво започнахте да носите когато навършихте 30? Кои елементи от 20 годишното ви аз оставихте, и от кои се въздържахте?

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 20:26 от Glossycherry

# 101
  • София
Започнах да нося много бяло, други промени ( съзнателни) не съм правила.

# 102
Кечър,  на 40 жената вече има опит и е изградила собствен стил, като е минала през всички възможни вероятно.
На 20 гледаш кое е модерно и се обличаш като масовката.
Гротеските ги има на всички възрасти.
Само че увереността, която дават годините и опита, е нещо друго и прави чудеса с това как се носят дрехите.
Дай Боже, всеки да мине през своите 20,30,40 , 50 и т.н .
Чувството за мярка, вкусът и премереността са нещо относително.
Прах не знам кой на кого диша, но наблизо има гимназия и съм шокирана от килограмите на голяма част от тийнките.
Убедена съм, че на 30 и 40 ще изглеждат по- добре.
Аз на 20-30 носех само  ризи, костюми и токчета. Панталон с ръб сега да не видя. Моделите чарлстон  и ризки с якички- също.
Изглеждах като лелка.
Сега нося всичко, каквото  ми се носи. Допада ми бохо стила за лятото, спортно- елегантната визия за всички сезони.
Без токчета, че ме болят краката, а на 40+ личният комфорт е преди всичко.

# 103
  • София
В поста се говореше за крака и задници. Не за стил и осъзнатост.
Ако се сравнява, трябва да се сравнява добре поддържано 20 годишно тяло с добре поддържано 50- годишно.
Когото го успокоява да гледа дебелите млади и да се издига в очите на слепите, хубаво. За мен е грозно и жалко от жени на възраст вместо да се порадват на красивото, да каже някоя "е какви млади стройни момичета видях, шапка им свалям", все да се фиксират в дебеланите и да си викат брей, че чудна съм в сравнение с тях.

# 104
  • Бургас
Истина е, че на 20 се стремих да изглеждам по-зряла и се облича по-лелски, сега нося каквото си искам

П.П. Искам да ви споделя че скоро навърших 30 и ми е много трудно да се обличам. Чувствам се заседнала между по- младите и по- възрастните и все едно с едни дрехи изглеждам все едно се престаравам да изглеждам по- млада, а с други приличам на леля.
Боже, стига с тия клишета. [

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:48 от . Яна .

Общи условия

Активация на акаунт