Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Не съм писала от векове, но вече съм на пролетна вълна и в мен се породи едно вълнение.
В момент на умопомрачение се сдобих с класически See by Chloe platform sandals

Но моите не са толкова семпли и ме е срам да ги покажа Laughing
Така, до този момент - добре. Много ги харесвам, защото веднага в главата си редя едни 70-тарски картини на развети коси и съответното облекло, обаче...

След като наизвадих всичко от гардероба и се въртях прилично време пред огледалото, те просто са комични на тънки глезени. Не изглеждам самоуверена, свободна Сара Фосет, а подкована спъната кобила. И сега какво да ги правя, да ги крия под дънки с разшиляващи се крачоли ли? Такива планове имах за нас! Sweat
Предполагам, че няма начин да няма начин, така че - моля, дайте разумните си предложения. Благодаря!
Тайга, откакто се помня имах комплекси относно глезените си. Моите са с обиколка 17см. Преглътнах преди 13-14 години и вече си ги разхождам с гордост.
Моят съвет е да направиш същото.
Не се оглеждай в хорските очи.
Сандалите са супер.

# 256
  • София
Повяряай, всяка обувка е по- кофти на дебел глезен. Аз предлагам да си ги носиш, както си си наумила в началото. Според мен не е лошо Simple Smile

# 257
А аз размишлявам над едни такива ботуши в края на зимния сезон. Въртях се днес в магазина и не мога да реша. Не съм свикнала да са ми така широки ботушите в горната част. Цветът е тъмно оранжево
.
Ботушите са хубави, но щом са ти широки и ако си с тънък прасец и глезен - Не!
И аз така обувах въртях се в магазина, една продавачка ме убеждаваше, че ми стоят прекрасно. Но самият факт, че аз съм си скрила тънкия глезен и прасец ме отказа.
И чудя ли се на нещо - не е моето. Повечето ми удобни и хубави неща ги обувам/обличам и вече знам, че моето. Започна ли да го мисля, не е.
Тия ботуши - кюнци ги бойкотирам и догодина няма вече да ги има, надявам се.
Искрено се радвам на модата да е на показ глезена.
И, да, на тънък крак почти всичко стои. Добре.

# 258
Сандалите са супер и хич не ги мисли, аз с моите дебели глезени бих ги носила и тайно ще си мечтая да са ми тънки. Много харесвам такъв сандал...ммм!

# 259
Харесвам такива сандали, но не нося, защото ми се струва, че съм карикатура с тънките ми глезени, а и се чувствам някак нестабилна

Широки ботуши в горната част не харесвам.

И имам страхотна вълнена пола с дракони 😎

една едничка мен чакаше

# 260
Благодаря, за мненията, мислех си днес пак да намина да ги видя как ще седят с пола, но ще пропусна.

# 261
Аз пък не мога да понасям ботуш плътно по прасеца, освен ако не е от онзи тип с връзки отгоре до долу. Тия ботуши оранжевите, ако са достатъчно широки горе, са точно мой тип 😀

# 262
Доста са широчки, вкарвам по един пръст от двете страни и още място остава. Моделът е като на снимката, а цветът на велура е като на тези боти. Сега и друго се сетих, бяха доста меки и удобни, велурът сигурно ще се нагърчи и ще почне да ми се свлича и няма да седят така прави.

# 263
Дами, търся голяма чанта с дръжка в бежово от естествена кожапдо 150лв. Не мога да открия. Да е мека кожата, да може и на рамо да се наметне, при нужда, да е изчестена. Търся и все които харесам са ядски скъпи. Откъде купувате чанти?

# 264
На такaва цена чанта от Zara, Fashion days, Obuvki.bg

# 265
Дами, търся голяма чанта с дръжка в бежово от естествена кожапдо 150лв. Не мога да открия. Да е мека кожата, да може и на рамо да се наметне, при нужда, да е изчестена. Търся и все които харесам са ядски скъпи. Откъде купувате чанти?
Каква точно дръжка?
Аз съм харесала този супер изчистен модел и го мисля от известно време, само че в черно. Рядко вече купувам големи чанти, но тази ми е много симпатична. С 50-60лв е над бюджета ти.

# 266
Да точно такава, но чантата да е по квадратна, но не изсечена.

# 267
  • Street of Dreams
Туали, бежовата чанта е супер. Каква е, откъде е?

# 268
Полата с дракони много ми харесва.

# 269

Съвсем базови, но естествена кожа имат Никелс. Дори в магазина им цените са още по-добри.
https://nickels.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D … xa-beige-1_p_8792

Общи условия

Активация на акаунт