Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 191
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Във www.vera.bg също има доста чанти от естествена кожа.
Тези ми харесват на мен 1, 2

# 271
  • София
Разшна пола, честита да ти е! Heart Eyes
От къде е?

Предлагат ми (роднина) да ми подарят една якичка от лисица. Много е красиво, но по принцип не нося кожа с косъм. Търсех си яка, но изкуствена.
Носите ли, много е красиво, но ми е и жал. От друга страна, реално ще е втора употреба, т.е. не допринасям лично. Раздвоена съм и вече втора седмица се чудя дали да я взема.

# 272
Харесвам пух на качулка на зимно яке или палто, но вече са демоде и не купувам. Не се и срещат вече толкова.

# 273
Аз не нося кожи с косъм също, но вероятно си ми е стрес от времето когата се носеха цели лисици с лапи и т.н.
На всичкото отгоре веднъж една такава лисица скочи от дивана във фоайето на университета в който учех  и наистина ме изплаши не на шега.
Оказа се, че университетският котарак се е намърдал на топло под лисицата и в един момент е решил да си тръгне заедно с нея Simple Smile. За секунди имах чувство че съм участник в "Ловци на духове" Simple Smile.

# 274
  • Варна
Благодаря ви за честните мнения!

The Catcher in the Rye, ако ми харесва и ще я нося, бих я взела.
Аз имам един страхотен елек (козичка), който нося рядко, но с удоволствие. Малко лицемерно би било да заклеймявам кожи с косъм, при положение, че всичките ми кожени якета са от естествена кожа, чантите и обувките - почти всички.

# 275
Подсетихте ме като казахте кожено яке.
Имам едно кожено яке шито по поръчка. 3 години стои ново. Тази пролет ще го нося вече. Шиха ми го по поръчка и изобщо не ми пасна. Представете си наложи се рамене от 40 см да станат на 35-36. Скъсих го отпред. Отзад е 56 дълго. На тялото лееко широко но се понася. Ръкава 59см и на косъм д е дълъг но поне го направиха доста тесен както исках.

# 276
The Catcher in the Rye, полата е от магазина на Жени Живкова, стара колекция, изостанала последна малък номер. И едно черно вълнено поло, направо неочаквано добра комбинация, че обичайните им модели ми идват малко в повече

На мен ми е много жално за лисици, била съм във ферма за кожи и място не можех да си намеря след това, но нося една яка подарък.

Взех си ново кожено яке от Рокедс, харесвам моделите им, стоят като втора кожа

# 277
Туали, бежовата чанта е супер. Каква е, откъде е?
От wardow.
https://www.wardow.com/taschendieb-wien-neutorgasse-2-schulterta … 1020071aff-1.html

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 16:26 от tuali

# 278
Подсетихте ме като казахте кожено яке.
Имам едно кожено яке шито по поръчка. 3 години стои ново. Тази пролет ще го нося вече. Шиха ми го по поръчка и изобщо не ми пасна. Представете си наложи се рамене от 40 см да станат на 35-36. Скъсих го отпред. Отзад е 56 дълго. На тялото лееко широко но се понася. Ръкава 59см и на косъм д е дълъг но поне го направиха доста тесен както исках.
Имам кожено яке, на което ми се иска малко да се скъсят ръкавите, та къде се дават такъв тип дрехи за ремонт?( на обикновен шивач, едва ли, защото нали трябва да има специална машина, която шие кожа?)

# 279
Дами, търся голяма чанта с дръжка в бежово от естествена кожапдо 150лв. Не мога да открия. Да е мека кожата, да може и на рамо да се наметне, при нужда, да е изчестена. Търся и все които харесам са ядски скъпи. Откъде купувате чанти?

Съвсем базови, но естествена кожа имат Никелс. Дори в магазина им цените са още по-добри.
https://nickels.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D … xa-beige-1_p_8792
Малко за тия цени аз май не бих рискувала, от кожа до кожа има голяма разлика, някой виждал ли ги е на живо?

# 280
Ох, сега видях, че има един по-кръгъл вариант на тая чанта, малко по-малка 😍 Съвсем се обърках коя ми харесва повече?!

# 281
Тайга, всичко е в главите ни!

Да, има сериозен дисонанс и контраст между тънък глезен и по-масивна обувка, но сега това е търсения ефект, и не само при обувките.

Лично аз харесвам тънките си глезени с платформи и нося. Майка ми не ме харесва с тях, но тя не ме харесва и с бели кецове, както и с равни летни чехли. Комбинации като скъсаните ми дънки и елегантно сако или офисна рокля и кожено яке - също.

И все пак помага да "уравновесиш" леко силуета с нещо малко по-обемно отгоре, ако държиш - ти си много нежна и стройна. Ще се опитам да намеря 2-3 примера:

# 282
tuali, на мен ми харесва по-правоъгълната

# 283
Скрит текст:
Дами, търся голяма чанта с дръжка в бежово от естествена кожапдо 150лв. Не мога да открия. Да е мека кожата, да може и на рамо да се наметне, при нужда, да е изчестена. Търся и все които харесам са ядски скъпи. Откъде купувате чанти?

Съвсем базови, но естествена кожа имат Никелс. Дори в магазина им цените са още по-добри.
https://nickels.bg/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D … xa-beige-1_p_8792
[/quote]
Малко за тия цени аз май не бих рискувала, от кожа до кожа има голяма разлика, някой виждал ли ги е на живо?
[/quote]

Да, аз. Чантите по същество са една торба. Нямат джобчета, прегради, подплата. Имаше и кофти кожи, но имаше и много добри. Доста цветове, а цените са без коментар. Отидох за любимите ми Графити, а си тръгнах с две чанти и една отровно жълта раница от тънка кожа.

От горните две чанти ми се струва, че при кръглата всичко, което е в нея ще се трупа в най-ниската част. От тази гледна точка по-подредена би била по-квадратната. Но кръглата ми харесва повече:smiley:

# 284
Не се научих да ходя с платформи, правила съм опити, но не се чувствам комфортно, а за  шофиране е кошмар, но ми харесва когато ги видя в добра комбинация.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 19:02 от zari65

Общи условия

Активация на акаунт