Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 56 200
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Street of Dreams
Правоъгълната чанта и то в бежово, много е вероятно да се сдобия с нея, макар да ми идва малко "плоска".

Вечният въпрос с кожите. Естествената кожа за мен е компромис, макар изкуствената никак да не е екологична. Просто самият допир. Въпреки това имам това - онова от естествена. Обаче да си метна мъртво животно около врата - това ми минава границите. Брр. Но не съдя никого.

Тънки глезени и груби обувки - да, но зависи от цялостната визия. Моите са съчетани и с тънки прасци - съчетавам с широки ботуши и понякога груби сандали, за да компенсирам сочното си Д. 😆 Но не всичко стои добре. Подобен тип сандали като на Тайгичка съм връщала, колкото и да бяха красиви. Но на мен ми и хлопаха.

# 286
Тънките глезени, лично за мен са едно от най-красивите неща в женската фигура.  Според мен обувките ще стоят по-грубо но всякакъв крак, просто са си такива.  Агент е дала много добри предложения за баланс с останалата част от облеклото.
Полата с драконите не мога да подмина. Много е хубава, честито!

# 287
  • София
Обаче да си метна мъртво животно около врата - това ми минава границите. Брр. Но не съдя никого.
Да, точно. И мен винаги ме е хващала скомина от това. Тази не е с муцуна, крака и друго, слава богу. Такова ако ще златно да е, не бих сложила.

По темата с кожите - успокоявам се, може би лицемерно, че лицеавата кожа е вторичен продукт от животно, което е убито за месо така или иначе. Не е същото като да одереш лисиче или норка за суета. Гушкала съм лисичка. Обичам си много кожените якета, но винаги изпитвам лека вина, като ги нося. И не ям месо, което прилича на животно. Само филе от всичко... Бутчета, главички, опашки, органи не са за мен.
Но да не разводнявам. Мерси за мненията. Ще помисля още Joy

# 288
Аз не нося под никаква форма естествена кожа. Евентуално ако имам някакви стари обувки, но мисля че нямам такива останали вече.
Времената определено се промениха и ако преди се е считало за някаква класа палтата от лисица и т.н. в днешно време изглежда странно (любезно казано).
Много се радвам че мина модата на тези пухени елеци, искаше ми се да вървя със затворени очи по улиците.

# 289
Al Georgieva, разкошна е полата с драконите!

Една снимчица от мен, която ти обещах, само не ме цитирайте.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 16:47 от goddess

# 290
  • София
Страхотно аутфитче.

# 291
Много си хубава!
Аз бях с червена рокля на нашето подписване Grinning Ама нямам хубави снимки, защото фотографката ми беше близка приятелка и не можа да направи хубави снимки, защото се разчувства и започна да плаче. Ама пък ми става мило от този спомен Simple Smile

# 292
РОШ кой от магазините на nickels работи?

# 293
Кумата, ама страхотно ❤️
Браво! Страхотен ансамбъл!
Вдъхновение си ти, а булката има ли шанс да видим (със скрито лице)

Полата с дракони е мега, ултра добра ❤️

# 294
Кумата, ама страхотно ❤️
Браво! Страхотен ансамбъл!
Вдъхновение си ти, а булката има ли шанс да видим (със скрито лице)

Полата с дракони е мега, ултра добра ❤️
Никакъв шанс. Laughing
Изчистена черна рокля, без бижута, затова се отказах от брошките, макар и в последния момент. Пък и едната ми се счупи, докато я пробвах, а много си я харесвам- балерина е.

# 295
Щастлив семеен живот на младоженците!

# 296
Здравейте момичета, идвам да се посъветвам с вас. Става дума за балната ми рокля. Сама си я купих и ме е жал да се разделя с нея, не ми се продава...въпреки това сега никога не бих си купила такава рокля за бала си. Имам идеи да я преобразя, мисля да я скъся, да е под коляното, и да добавя някакви красиви мрежести ръкави. Но за къде би била подходяща?!? Бихте ли споделили мнението си? Това е с каквото разполагам, искам да я превърна в нещо подобно   Или такива ръкави (съжалявам, не знам как да ги сложа в скрит текст)

# 297
  • София
Много претруфено ми се вижса като идея. Тези рокли са по-барбински някак.
Бих я отрязала над коляното само и ще си стане коктейлна рокличка. Твоята има по- особени набори отпред и според мен такива ръкави няма да й вървят.

# 298
Като го каза и наистина се замислих, претрупано ще е. 🤔 Другия вариант, за който си мислех е, да я направя на пола просто и да я скъся. Полага е с брокатен тюл, отблясва в лилаво....

# 299
Море, би могла да стане на коктейлна рокля ако се отреже, а отгоре се довърши с дантела - да стане без деколте и с дълги ръкави. Нещо такова

Общи условия

Активация на акаунт