Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 421
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Чудничко, все едно пак съм в гимназията.

Разглеждах есенната колекция на Оскар де ла Рента и няколко рокли ми намигнаха. Не, че мога да си ги позволя, не, че имам къде да ги нося, но ги харесах.
Интересно ми е каква есен/зима са приготвили големите модни къщи.

Deathcrush, много е женствено, затова.

# 541
рокли 2 и 3 са много красиви модели и могат да се носят и каго ежедневни, и като вечерни в зависимост от плата

# 542
От последните упоменати дами единствено Мишел Обама виждам като "едра" и то като едър скелет. Нашата президенша поне на снимки ми изглежда като жена с повече плът, съвсем не толкова едра структура. Съгласна съм, че Мишел има стил на обличане и класа, въпреки по неортодоксалната си фигура.

# 543
Една рожденичка днес, стила ѝ си го бива

дали има модни съветници или си трещи по свое виждане?

# 544
  • Somewhere far away
Това последното дори не мога да разбера какво е? Flushed

НЕ прилича на нещо, което се облича като дреха, прилича на мрежа за ловене на риба.

# 545
  • Варна
И още една рожденичка. Признавам си, че никога Синди не ми се стори красива в лице (симпатична - много), но тези извивки са убийствени.

# 546
  • София
Циганска работа.

А моето мнение за "секси" частта е малко по- различно. Първа дама според мен може да си го позволи, защото се касае за публична личност.
За работа съм съгласна, че не е уместно да носил очертаващи дрехи и все пак пред скъсани дънки или тъпа тениска ще предпочета да съм със секси офисна пола.
Но иначе ето нещо, което за мен е доста стилно и женствено, без да натъртва на плътското.

# 547
Проблемът е, че е малко нееднозначна дефиницията коя дреха е "секси" - както видяхме хубавият задник и под дълга пола ще  бъде възприеман като секси, а Макрон въпреки минито не бива категоризирана като секси. Та така... не е въпрос само на силует, дължина, стил...

# 548
  • Бургас
На мен например Шанелът на Бриджит ми харесва повече от МК на Мелания, но това не пречи Мелания да изглежда по-добре.Каквото и да сложи тя винаги ще изглежда по-добре и секси.Нашата президентша също не е лоша на външен вид, но според мен и липсва/ше/ опит.

# 549
На мен например Шанелът на Бриджит ми харесва повече от МК на Мелания, но това не пречи Мелания да изглежда по-добре.Каквото и да сложи тя винаги ще изглежда по-добре и секси.Нашата президентша също не е лоша на външен вид, но според мен и липсва/ше/ опит.
На нея опит не й трябва….. тя си има стилисти, които да мислят за това. Има кофти структура на тялото.

# 550
  • София
Не е толкова лоша и нашата, да. Зависи и от снимката. Ето горнитв рокли на 2те в различен ракурс. Според мен тук си е добре.

# 551
Жената няма проблем с фигурата, а излъчването, походката и изражението на лицето. Гледаш я и виждаш как се чувства неудобно на мястото си.

# 552
Някакъв странен клин е обула Риана, нещо хайтек, че ако е нишки няма обуване Grinning
Цигански? Тц. Не бих определила стила ѝ така - не всичко е монохромни визии и класически съчетания.

Синди е супер, на тези снимки е страхотна Simple Smile
Тялото и е веднъж.

"Секси" дреха може да стане и съвсем обикновенно нещо облечено върху дама с хубави извивки.

# 553
Жената няма проблем с фигурата, а излъчването, походката и изражението на лицето. Гледаш я и виждаш как се чувства неудобно на мястото си.
Жената има мъжка структура и това е проблема, няма талия.Работех за фирмата, която е облича, т. е  го казвам от опит. За другото съм съгласна .

# 554
Жените, които се опитвате да сравнявате на практика са несравними помежду си.
Макрон е фина французойка на преклонна възраст и за възрастта си е повече от секси. Дай Боже и аз да изглеждам така на почти 80 години. Пък нека не съм секси!
А Мелания..., тя е просто ходещ секс! От където и да я погледнеш. Тя от жените, които и под съдран чувал ще са секси.
Виж, нашата Деси...Relieved има още на какво да се учи, но поне градира към по-добро. На нея някой трабва постоянно да и напомня, че е жена, че на моменти забравя. Simple Smile

Agent Provocateur, Отново съвпъдък. Wink И за мен секси е състояние на духа. Не стил, кройка, материя или марка. Или го излъчваш от всяка фибра на тялото си, или не. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт