Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 422
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Даже и в гръб да я видиш, няма да остане незабелязана Simple Smile.
И сега ако някой ми каже, че полата и е тясна и и очертава задника, ще ви призная за модни корифеи Simple Smile.

# 526
На Виктория Бекъм съм фен от както видях мантото в животински принт. Сега разгледах из пинтерест - в повечето случаи изглежда много добре, но това в моите очи, защото стила ми е същия.
И ето отново тази рокля

Малко е тъпо да се сравнява кльощавата изсушена баба с добре сложена жена. Първата каквото и да сложи няма как да блесне.....

Много се е опънала полата на М.Тръмп, тясна и е. Могло е да и я ушият по нея, за да няма тоя ефект, че задника ѝ  ще изскочи.

Живея в планинско село и обяснявам какво значи думата прангалица. Това за The Catcher in the Rye.

# 527
  • София
Не е заради височината Wink Радева превъзхожда Мелания по- ръст, ама …

# 528
  • София
Имат тънки талии и приличен ханш и 2те Тръмпови. На мен това много ми харесва и според мен от там дори костюми стоят секси и женствено.
Скрит текст:

Не знам зъбите на някого си какви са, но е факт, че когато се плюе по някого ехеее- що описателност, ама ако на тоя някого му рекнат 2 думи - оле, как смееш. Разплутите задници на младите са = на крещяща нужда от зъболекар. Аз не виждам особена разлика.

# 529
Радева е хубава жена на живо, но защо няма поза и финес не е ясно. Дори и първата синя рокля на Dolce & Gabbana не помага.

# 530
  • В полите на Пирин планина
Мисля, че някои списващи тука излязоха отдавна от добрия тон...
А пък да се злобее за снимката на Годес е мега тъпо. И без това рядко някой се осмелява да се покаже.
На мен Мелания ми харесва, като стил. Като излъчване не толкова, но винаги е подходящо облечена. Няма изобщо база за сравнение с Радева, предвид, че е била модел и предвид финансовото ѝ състояние.
Не виждам нещо кой-знае-какво грозно в костюма на Макронката. Тя просто няма излъчване...
Вики Бекъм и Летисия ми харесват повече от Мелания.

# 531
  • София
На снимката в гръб се вижда, че клековете и мъртвата тяга никога не са излишни 😉. Без значение кой на каква възраст е, особено в положението на двете дами.

# 532
Какво сравняваме? Манекенка и обикновенни жени?
Мелания има десетки години моделстване - знае как да се гримира, облече, позира, покаже и т.н.

На Мелания задника изглежда чудесно за годините и.
Да, така е - това е редовен спорт и без прекаляване с хапването, но защо първата дама трябва да акцентира върху хубавия си стегнат задник? За мен е проява на лош вкус да се докарваш секси на такива събития

# 533
  • София
Сравняваме жени по 1, 80 с токчета.Joy
Нали беше достатъчно?

И бялата пола не е малка, просто задника и не е плосък.

# 534
  • В полите на Пирин планина
Нищо пошло не видях в опънатата пола. Иначе щеше да ѝ виси, ако е по-широка. Simple Smile

# 535
  • Варна

Което само по себе си хииииич не е лошо, аз искам такова кръгло видимо дупе, ама нямам.

# 536
Ако пък ще търся кусури с лупа, първо ще погледна себе си, дали аджеба няма да ме захапят Simple Smile.
Ами явно си има друг вкус, момичето. Това не е забранено. Повечето мадами, които коментираме, са известни личности с пари, стилисти итн, по тази логика не трябва нищо да кажем, защото сме едни обикновени български жени.

На Мелания полата и седи, защото и се чувства удобно в нея. Някоя друга жена може и да и се движи трудничко точно в тази кройка, което щеше да е далеч от елегантно. Макрон е май на 70, не знам какво и гледаме и сравняваме.

Дупе става с клякания Heartbeat

Скрит текст:
В САЩ в офисите при простосмъртните не знам как ще реагират на такава пола. Зная истории, няма да повярвате.

ПП Всъщност тя на нашия език Меланя ли е или Меланиа? Аз я пиша грешно очевидно, не може да Мелания.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 16:43 от Анонимен

# 537
  • София

Което само по себе си хииииич не е лошо, аз искам такова кръгло видимо дупе, ама нямам.
Точно обратното на лошо е. И аз за това се боря.

# 538
  • Варна
Дупе става с клякания, ама при мен не става.

Аз не разбрах какво се случва. Наистина липсвах няколко месеца, но не беше ли това приятна тема, в която жени си говорят за мода,  разменят си по някоя снимка и се окуражават да облекат циклама, ако по-рано не са го правили?

# 539
Макрон, ако не беше жена на президента и не се знаеше цялата й история, а обикновена французойка щеше да жъне само комплименти. За възрастта си е супер.
Днес засяках някаква реклама с Нели Рангелова, свалила килограми, поприбрала малко прическата изглеждаше много подмладена.

Общи условия

Активация на акаунт