Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Сандалите са убийствени, бих носила по- нисък техен вариант с удоволствие.
Моя приятелка непрекъснато ми се подиграва за слабостта ми към леопардовия принт, от два дни дебна такава блуза в About you и не мога да я поръчам.
Засега се ограничавам до бельо и шалове в различни цветове на принта, но ще си купя и блуза .

# 586
И аз с любов към леопарда, мъжът ми ме скъсва от майтапи.

# 587

Ще ви спестя роклята с жирафите и обувките от розов питон.

Това е, срамувам се леко от себе си.

Недей се срамува! Страхотни неща показваш. А въпросната рокля и обувки много бих се радвала да ги видя! Hug

Това е, срамувам се леко от себе си.
Недей да бързаш Smiley Hug

Ще си призная, че и аз много им се чудих. Нещо подобно ми трябваше за едно конкретно събитие.  Blush

# 588
  • Mediterraneo
Успокоих се. Има много по- кичозни неща от Дeсигуалите ми Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:25 от Тарталета

# 589
A за обувки това е ненадминатата ми издънка - нося ги само на Хелоуин Grinning

Най-кичозната ми и любима риза (за капак е и полупрозрачна)

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 00:29 от Agent Provocateur

# 590
Леле, как се ходи с тях? Стабилни ли са? Аз не съм пробвала. Иначе обувките са ми голяма голяма слабост, но в някакъв по-стабилен вариант Blush

Ще си призная, че и аз много им се чудих.
Супер удобни са. На мен другия модел с кръгчетата и синята подметка ми идваше отпред по-широк за ходене. Три пъти носих и пак не свикнах, но тези са добре.

ПП Между другото в момента също има някои супер шарени на разпродажба Nature Sparkles

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 22:59 от Анонимен

# 591
Успокоих се. Има много по- кичозни неща от Двсигуалите ми Simple Smile
И аз съм фенка на марката.
Нямам много техни неща, но за мен са свежи , оригинални и правещи впечатление дрехи и обувки.
Първият ми сблъсък с марката беше едно палто на колежка от магазин ВУ- черно вталено и от едната страна долу - бродерии, копчета, чудесии. Цяла вечер не си свалих очите от него, толкова да ми хареса.

# 592
  • София
Синята чанта и цветното сако много ми харесаха. Както и сандалите на каре.
Другите неща просто не са ми по вкуса, но повечето не бих нарекла кичозни.

Моят кич:
Мислех си, че като са черни, няма да стоят странно, но.. стоят странно
Змийското май не е моето, леопардово ми стои по- добре,а бях се настроила, че змийското е по- шик някак. Или не съм уцелила полата и ми евтинее.
https://images.riverisland.com/is/image/RiverIsland/grey-faux-le … agePortraitLarge$

# 593
След обувките на  Лилу и Агент ще си купя с чисто сърце Дезигюал! Но признавам си шарените сандали с пискюла ме смаяха... Joy Joy

# 594
Тайга, не виждам абсолютно нищо кичозно. Съвсем обикновени летни принтове, даже синът ми има риза с подобен принт с фламинго. Simple Smile
Кича за мен е нещо, което ще ме накара да се обърна като те видя на улицата и да си кажа “ баси къв кич”.
Абсолютно недолюбвам Desigual. Преди години приятелка се опита да ми подари тяхно палто, което съвсем небрежно “ забравих” да взема и така си остана у тях.
Шарените сандали също не са ми кичозни.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 06:56 от G.Savova

# 595
Леле, как се ходи с тях? Стабилни ли са? Аз не съм пробвала. Иначе обувките са ми голяма голяма слабост, но в някакъв по-стабилен вариант Blush
На мен са ми удобни, чудесно са балансирани, но докарвам хората по улицата до сърдечен разрив от един поглед Grinning

От Дезигуал съм имала само 2 рокли, ако не се лъжа... тази в 2 различни цвята. На пясъчен часовник стои не толкова зле този модел, но за 15+ години това е единственото нещо, което съм си харесала и купила. Просто техният стил не е моят.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 00:15 от Agent Provocateur

# 596
# 597
А вие имате ли нещо... дреха, бижу, обувки, чанта....което да е на границата на кича, но пък вие си го обичате, харесвате и носите? Ще са радвам на снимки, дори да не са в аутфит, а на самата вещ.
Тя границата рядко е една и съща за обекта и наблюдателя Simple Smile
Много хубави неща момичета Simple Smile не виждам нищо, ама нищо кичозно, а снимките ми пълнят душата и ей сега ще ви покажа защо; някои неща ги имам отдавна, но продължавам да ги нося с огромно удоволствие

Скрит текст:
горна част, колана е в стил кимоно от същия плат
Скрит текст:
и полата,  малко смачкана, но като и дойде сезона ще я изгладя
Скрит текст:
и яке за града
Скрит текст:
и змийска пола (нося я с черно или много тъмно синьо
Скрит текст:
и любимите ми маратонки, с които ходя къде ли не, включително на ски
Скрит текст:
и едни леко трещящи обувчици, нося ги с черни костюми
Скрит текст:
и още едни трещящи, нося ги с черни рокли до под коляното и червена чантичка
Скрит текст:
и любимата ми рокля I am the Money
Скрит текст:
а за колекцията Kenzo for HM сещате ли се? Имам ризи в зелено-черен и оранжево-черен-розов тигър, синьо-черен  и оранжево-черен тигър поло, а, и шалчета, чорапи и чантичка Grinning
една снимка мисля стига за припомняне, да не получи световъртеж някой Grinning
Скрит текст:
има и още
Скрит текст:
Пуловер с апликация от пайети във форма на глава на тигър , леопардова лятна рокля, шарено сако риза на G-Star, червени лачени обувки на ток, черни лачени обувки на ток.....и тук съм внимателна с комбинациите, за като мина да не се заключват против уроки разни почтени дами с прилично облекло Sunglasses

За хелоуинските обувки на Агента ще трябва да се запиша на курсове да ме учат да ходя Grinning

Desigual ми харесват много като принтове, но нещо материите не ги подбират добре и рядко обличам каквото имам на марката - полото ме дере, а тениската е ушита с кофти конци и драска. На моя приятелка подарих чанта, че ме тормозеше все с черни чанти да я гледам и е доволна, чантата излезна много здрава

Не ме трепна подигравката тук, че си купувам дрехи от разпродажба и че си шия.
Една от най-любимите ми рокли е на HM, ето тази
Скрит текст:

И ми е драго, че Годдесс се появи Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 00:58 от Al Georgieva

# 598
  • София
Паричната рокля и леопардовите обувки са много готини. Като цяло - червено и леопардово много си отива.

# 599
  • София
Дезигуал не са моите неща. Обувките ми харесват. И аз имам страст към обувки.

Общи условия

Активация на акаунт