Модни консултации (Февруари, 2022) - 63

• 55 386
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • NYC
Винаги в гардероба ми има място и за нещо което да хваща окото. Любими (и чудесни за завръзване на разговор на парти / улицата и т.н.)
Скрит текст:

# 601
Винаги в гардероба ми има място и за нещо което да хваща окото. Любими (и чудесни за завръзване на разговор на парти / улицата и т.н.)
Скрит текст:

Имам подобни на  твоите, то моите са сребристи, по-остри отпред и без пета. Исках да ги снимам, но са прибрани и не ми се катереше.

# 602
и змийска пола (нося я с черно или много тъмно синьо
Скрит текст:
Zara имаше такива преди две-три години, и аз намазах за първи път животински принт Hug На мен единственият проблем с такъв е количеството и с какво е комбиниран. Обувки имам, де Grinning

В Дезигуал отдавна не съм влизала. В моя случай принтовете често са прекалено към топлата гама, а аз съм с много светла кожа за съжаление и изглеждам още по-бледа. Може би трябва да се пробвам онлайн с по-светлата им гама, но пък и материята ми е важна, с връщане не ми се занимава.. И затова не съм си купила още нищо.

# 603
Трудно ми е да определя дали имам изцепки в гардероба, каквото имам си го харесвам и си го нося с кеф, неуспешните покупки бързо ги разкарвам да не ми заемат място.
И с нищо оригинално неблестящата ми идея за сако с жилетка отгоре от някои беше определена като изцепка, но вчера се облякох така и си се харесах. В сиво панталон цигара и сиво поло, сиво сако дребно карe и жилетката ми беше 2 тона по-тъмно сиво от гладък трикотаж до средата на прасеца - харесах си се и ще си го нося така. Според една колежка - сива скука съм била.

С животински принтове не мога да се отчета. Освен ако не се върна много назад в годините, в зората на демокрацията с една леопардова чанта, която скъсах от носене, която купих случайно преди едно пътуване в Италия. Приятелка живееща там ме замъкна да чакам от 3 часа през нощта пред един бутик, в деня, който почваше намалението, имаше си бая опашка. Като влязохме вътре бях взела да я гледам, по едно време  вече всичко почти празно и да не съм капо си я взех. А като се прибрах тук един -два пъти я сложих спираха ме по улиците да ме питат откъде е, аз взех да си я харесвам и си я подносих.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 09:30 от zari65

# 604
  • Пловдив
Змийски неща имам всякакви - рокли, туники, обувки и чанти във всякакви цветове.
Имам обувки с шипове, на цветя, с пайети.
Всяка една дреха/обувка си я носи с кеф.
Гардеробът ми за много хора е предизвикателство, макар, че имам и достатъчен брой скучни дрехи.  
Преди години си купих тези, теснеят ми, но се случва да си жертвам крачето за да ги сложа

Имам и рокля на плодове

Издирвам леопардова тюлена дълга пола, но не откривам все още своята.

# 605
Голяма страст са ми обувките.... Имам и аз едни със сребърни токове, както и кубинки в змийски принт, но си викам: "стига си снимала, че още някоя снимка и никой няма да иска да си играе с теб в тази група Grinning

Ли Лу, полата ми е много любима и често я нося, има и джобове, но всичко останало по мен е тъмно, а и ми застава мааалко под коляното и вида е съвсем приличен, но виждам погледите на дамите и как се побутват една друга  Grinning

Красивото шарено поло на Десигуал не мога да го нося, шевовете по врата са с някакъв екстра дерящ конец и като го сложа, пет минути след това искам да го разкъсам Grinning Затова мисля е добре само след проба да се купуват техни дрехи

zari65, леопардовата чанта съм сигурна, че е била голям хит
жилетките ми са тясни, дори върху риза едва ги обличам

Десиссслава като написа за шиповете и се сетих, че имах обувки с шипове на Дизел - на токчета и пантофки и ги направих на дреб от носене, много ми бяха любими
Тези на снимката са много красиви Heart

# 606
Здравейте, въпросът ми е дали тази чанта е подходяща да се носи с кецове или иска нещо по-елегантно? Simple Smile

# 607
Подходяща е.

# 608
Al Georgieva, жилетката е овърсайзната и определено беше много по-удобно от палто върху сако.

# 609
  • Варна
Съвсем подходяща.

# 610
Идеална и за кецове, и за елегантни обувки е чантата.

Овърсайз дрехи харесвам върху другите, но себе си не възприемам

# 611
Море. доста ми харесва комбинацията. Чантата е доста свежа.

# 612
Благодаря ви момичета, и аз много и се кефя, голяма находка е чантата, дръжките се регулират, може къса, дълга, преметната, всичко 😃 Тъпото е, че черната също много ми харесва, а този модел не го намирам в никой сайт, никъде. Тази я купих от едно момиче във Фейсбук, от нея видях и черната, но не си я дава 😊 не знам дали моделът не е остарял и за това да я няма по сайтовете.

# 613
  • Варна
Благодаря ви момичета, и аз много и се кефя, голяма находка е чантата, дръжките се регулират, може къса, дълга, преметната, всичко 😃 Тъпото е, че черната също много ми харесва, а този модел не го намирам в никой сайт, никъде. Тази я купих от едно момиче във Фейсбук, от нея видях и черната, но не си я дава 😊 не знам дали моделът не е остарял и за това да я няма по сайтовете.

Не бързай да купувай втора чанта Guess, преди да си поносила тази. Виж я как ще се държи, качеството никак не е високо и моят опит е по-скоро лош.

# 614
  • Пловдив
Здравейте! Може ли да ми кажете добро ли е качеството на обувките на masimo zardi?

Общи условия

Активация на акаунт