Магазини Pepco 8

• 53 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
А с този обезмаслител няма ли да изтъркам латекса?

# 646
Аз пробвах с обезмаслител в/у мазните пръски по стената, не се изтърка.

# 647
Кик иамт ли брошура? Никога не съм посещавала този магазин, тъй като има само в мола, а аз не ходя там.
https://bulgaria.kik.eu/sortiment/velikdenska-dekoracija

В сайта виждам само единични неща качени..

# 648
  • София/Севлиево
Кик иамт ли брошура? Никога не съм посещавала този магазин, тъй като има само в мола, а аз не ходя там.

Във ФБ ми излиза тяхна брошура.Тук има и тема за този магазин,но не е от най-активните.Последно мисля, че аз писах там преди няколко дни.

# 649
А с този обезмаслител няма ли да изтъркам латекса?

Не знам какъв е.
У нас е миещ и нищо не пада

Шантал, от изпръскала мазнина трудно се махат. Даже след боядисване пак избиват. Лично нямам, за щастие, но така съм чела.

# 650

На Кик нещата са по-ниско качество от Пепко, а с по-висока цена. Поне каквото аз съм гледал, ужасни материи.

# 651
Здравейте, ходих пак за магични гъби, но освен тях взех и дънкена рокля от брошурата. Мерих и 2та цвята , взех светлият, мн прохладна материя, за лятото ще е супер. Мерих и дънките , те също са мн мека, елестична и приятна материя. За съжаление 36 размер ми е прекалено широк в крачолите. Този модел не ми подхожда на типа фигура, иначе ги взимам без да се замисля, мн са готини. За тези говоря

# 652
Роклята е хубава, но дънките не. Такива не харесвам аз.

Какъв е другия цвят рокля?

# 653
Аз с магическа гъба от Лидл чистя маратонки и светват, дано и от Пепко да вършат такава работа.

# 654
Аз с магическа гъба от Лидл чистя маратонки и светват, дано и от Пепко да вършат такава работа.
А тази от Лидл бързо ли се изронва?

# 655
  • Стара Загора
Роклята е симпатична, но предполагам пак най-малкият размер ще е много голям и ще ми стои като чувал. Довечера мога да погледна.

# 656
Tweety1993, да.

# 657
Роклята е хубава, но дънките не. Такива не харесвам аз.

Какъв е другия цвят рокля?
Тъмно синя.

# 658
Онзи ден видях на живо върху една жена зелената парка от Пепко. Много ми хареса. Ако някоя от вас я е закупила импулсивно и не я иска моля да ми пише.
Търся най-малкия размер.

# 659
Малко странен въпрос, но...според вас, за жена с размер М и Л кой номер зелена парка отговаря и на какви приблизителни мерки (бюст/талия/ханш за М и за Л)? 🤔 Не мога да ги преценя на око, все изглеждат големи номера като че ли...🤔

Общи условия

Активация на акаунт