Магазини Pepco 8

• 52 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
И при нас са срещу касата, на гърба на батериите.

# 631
4 си взех, подменихме и тези за кафе с едни икейски и не мога да им се нагледам, че бяхме останали с 10 различни 😁

# 632
В 4 магазина, които съм посещавала този месец, магическите гъби също стоят близо до касите. 🙂

# 633
  • Пловдив
Само аз май не съм уау след проба на тия гъби. Нищо особено.

# 634
И аз ще ходя за магически гъби утре. Винаги гледам да имам поне по едно пакетче ( купувам обикновено пакет с по 3 броя гъби ) , защото лятото много ги ползвам да чистя мрежестите ни маратонки.

# 635
От Пепко не съм пробвала гъбите, от домашните потреби принципно купувам.
При нас стоят при домакинските гъби, телчета, пликове за боклук и т.н., но са в едни цветни опаковки и не се забелязват лесно, аз първия път се зачудих какво е това и се оказаха гъби.

# 636
Изчисти ми графитения молив на стената шоколадовите ръчички ги позамаза остана като петно от търкано но стената е оранжева

# 637
Шоколада е мазен, едва ли ще го изтрие

# 638
Да, нещо обезмасляващо трябва за шоколада. Аз бих пробвала с някакви мокри кърпички...може би внимателно и с кърпичка за очила, ако стената е "деликатна" като покритие...Или с навлажнена микрофибърна кърпа, през последните седмици си взех няколко от Лидъл, на пипане са малко като "гумирани", не знам как да го обясня, но чистят доста добре сухи или само с вода.

# 639
И аз не съм очарована. Даже съм разочарована след толкова хвалби. Намокрих я, почнах да търкам обувките на малкия и буквално се изрониха 2 големи парчета без дори да натискам кой знае колко.

# 640
И аз не съм очарована. Даже съм разочарована след толкова хвалби. Намокрих я, почнах да търкам обувките на малкия и буквално се изрониха 2 големи парчета без дори да натискам кой знае колко.
И при мен се изрони,но светнаха бели маратонки.

# 641
Аз мисля, че идеята е все пак и поне малко да се натисне, за да не се отчупват чак парчета. Аз навлажнявам леко единия край /този, който ще използвам/. Понякога режа малко парче (даже за подметки на обувки ми е по-удобно така).

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 18:32 от dolce miele

# 642
И при мен беше така първия път и не бях уау ама за чистене вкъщи е бомба

# 643
Аз ги мокря стабилно и не са ми се ронили ,само ако са по-сухи се ронят мисля .

# 644
Петна около ключове за осветление чистя с обезмаслител и микрофибърна кърпа. И самите ключове също, вратата на хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт