Магазини Pepco 8

• 52 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Големи подстрекателки сте! Сега пък за гъби ли да ходя?! Вчера ги гледах, големи са, ама имам една, така и не съм я пробвала, реших, че не ми трябват други.
Но ще си помислят Simple Smile Щом стена търкате с тях. Thinking Кучето беше направило драскотини, с микрофибърната и обезмаслител ги махнах. Може да свърши работа и гъбата.

# 616
Скрит текст:

Имах гъбки меджик от Алиекспрес и като се поразрониха, хвърлих, мислех, че са дефектни. Очаквах да са дълготрайни. Сега ще трябва да пробвам наново с такива от разл.марки.

# 617
Аз чистя тоалетната, без да бъркам вътре! Там си е с препарат и четката за тоалетна. Иначе оотвън, клекало, капак си е с гъбата. Ама не си представяйте, че цялата гъба ползвам..чупя я на 3 или 4 и така за всяко си имам част от гъбата.

# 618
На няколко месеца чистя отвътре тоалетната с дунапренова гъба и Циф или друг абразивен препарат. Отвън, както и отвътре често чистя с Доместос. Не виждам какво да чистя с магическите гъбки. Въобще, не ги ползвам много. Чистила съм с тях замърсено по стените, но ако не са прясно боядисани, остават петна от почистеното, главно около електрическите ключове. Най-много съм ги ползвала, ако някъде забърша някоя боя с колата, я изчиствам, за са не види ММ.

# 619
Станах разногледа днес с едни касови бележки от Пепко, чудех се какви са тези неща, които съм купила...😁 Боже, защо с такива странни имена си въвеждат артикулите? 🤣  Съдът/чашата за кисело мляко е "кутия за сандвичи", хартията за сандвичи е "ST опаковъчна хартия", бюстието е "сутиен за момиче", една гъба за къпане, която си купи майка ми е "гъба за баня за маса", а силиконовата шпатула с дървена дръжка е..."черпак"?! 🤪 Направо в първия момент имах чувството, че тези касови бележки не са моите...😅

# 620
С това Пепко вече ми отесняват кухненските шкафове. Трябва да си забраня да влизам.

# 621
Аз вчера се обзаведох със зелените чаши, благодаря на Мими, че сподели. Мернах една стойка за яйце със заек-5лв. и се ококорих.
А предния ден купих от КИК за подарък за майка ми цяла чиния-стойка(май беше за 8яйца) за 10лв.

# 622
Пак заповядай 😄😄🌷и жълтите бяха яки,
но вкъщи имам зелени акценти и ми е любим цвят

# 623
Абе загледах ги и жълтите, но щяха да са по-красиви в горчица. А и зеленото си ми е слабост.
Като заговорихте за магическите гъби-ММ опръска стената с една наденица 😆 и може да ги пробвам и аз.

# 624
За магическите предпочитам да отрежа парче  и само него да намокря като се "стопи" друго и така докато изразходвам цялата гъба. Зависи пак каква е площа дето ще се чисти

# 625
Вчера търсих от магическите гъби( да имам за всеки случай), но не ги открих. Къде стоят?( само за съдове намерих) Взех една мъжка пижама и на касата се впечатлих( както и касиера), че връзките с малки лаленца са по 6 броя?!? Каква е идеята да са четен брой? На 2 места ли да ги сложиш?

# 626
Аз не мокря цялата магическа гъба, а само едното ъгълче.
Вчера търсих хартиени форми за мъфини, но нямаше. Имаше само комплект с тавичка. От силиконовите имаше, но аз имам от тях.

# 627
И аз ще ходя за магическата гъба да видим пръстчета от шоколад дали ще изчисти ...

# 628
Aха, аз отвътре чистя с препарат за ВЦ, останалото с дезинфекциращ препарат и/или антибактериални мокри кърпи. Справят се добре с почистването. Може би затова не съм видяла приложение на магическата гъба за почистването на ВЦ...
И аз така действам.
Да  похваля една свещ,дребната я избра:

# 629
О да ти колко зелени си взе Шантал 😇

Магическите гъби при нас са срещу касата там има и торбички за кош,мокри кърпи че и чадъри,НЕ точно на касата😇🙂
Аз също мокря едно ъгълче само

Общи условия

Активация на акаунт