Магазини Pepco 8

• 52 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Deva, от едната свещ, керамиката ще я ползвам за кашпа на някое малко цвете. Имам цветя за засаждане. Simple Smile А малко по-голямата,  стъклената ше я ползвам за една мини орхидея да пресадя в нея.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 19:41 от Amiamo

# 601
Ааа, Дева, аз искам от 8 лв 😁

# 602
Deva, от едната свещ, керамиката ще я ползвам за кашпа на някое малко цвете. Имам цветя за засаждане. Simple Smile А малко по-голямата,  стъклената ше я ползвам за една мини орхидея да пресадя в нея.
Аз много харесах като аромат тази свещ и като свърши я превърнах в кашпа на Хоя Кери. Blush

# 603
Здравейте, вчера взех от магическите гъби. Ама те наистина били магически! Simple Smile Изчистих от стената химикал, молив, пастел и маркер. Крановете в банята също светнаха. В понеделник отивам и изкупувам цялата наличност в магазина. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Цялата гъба ли мокрите?

# 605
Още не съм пробвала техните макар че си купих,супер 🍀аз мисля да ги пробвам на тоалетната чиния 😁

# 606
# 607
А слагате ли препарат преди това?

Не мога да си представя да изчистя тоалетната без препарат… само с гъба.

# 608
Здравейте, вчера взех от магическите гъби. Ама те наистина били магически! Simple Smile Изчистих от стената химикал, молив, пастел и маркер. Крановете в банята също светнаха. В понеделник отивам и изкупувам цялата наличност в магазина. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
купете си една партида 20 броя от някой китайски сайт - примерно алиекспрес. Докато ги свършите причинителите на "щети" от този вид ще пораснат и употребата рязко ще намалее до поносимо количество. Такова количество вече ще можете редовно да го пазарите от тук.

# 609
И аз съм доволна от гъбите, изчистих мухъла от фугите, дето на места дори с препарат не искаше да се махне.

# 610
А слагате ли препарат преди това?

Не мога да си представя да изчистя тоалетната без препарат… само с гъба.
Като чистих стената и кранове не съм слагала никакъв препарат. Ама за тоалетната наистина е хубаво да се дезинфекцира с нещо. Примерно първо с магическата гъба и после поливаш с доместос.

# 611
Само аз ли продължавам да имам трудности да си представя как се чисти тоалетна с магическа гъба, къде точно и как после се полива с Доместос? 🙂🤔

# 612
  • София
Скрит текст:
Аз много харесах като аромат тази свещ и като свърши я превърнах в кашпа на Хоя Кери. Blush[/spoiler]

Много добре е станало!
Харесва ми тази керамична купа. При нас нямаше светли цветове, а само кафяво с бежаво.

# 613
Само аз ли продължавам да имам трудности да си представя как се чисти тоалетна с магическа гъба, къде точно и как после се полива с Доместос? 🙂🤔
Еми как се чисти? С ръкавици и търкаш с гъбата където искаш - отвън, отвътре, капака... и т.н. Не съм чистила ама така си мисля. Simple Smile

# 614
Aха, аз отвътре чистя с препарат за ВЦ, останалото с дезинфекциращ препарат и/или антибактериални мокри кърпи. Справят се добре с почистването. Може би затова не съм видяла приложение на магическата гъба за почистването на ВЦ...

Общи условия

Активация на акаунт