Носят ли ви на ръце? :)

• 11 942
  • 383
  •   3
Отговори
Хайде и от мен една тема.
Я кажете, носят ли ви на ръце?
Какво - според вас - е една жена да я носят на ръце, в какво би се изразявало?

Слагам и анкета за честни отговори...

# 1
Не,никога не са ме носили на ръце.
Не губя надежда все пак да ми се случи.

# 2
  • Melmak
За мен е в отношението, да се чувства, че има грижа, любов и загриженост. Някои жени може да го приемат като материална грижа, но не е само това.
Мм винаги се е интересувал как ще се прибера, идвал е след нощни смени да ме взима и прибира, давал си е последните пари за мен. Аз се чувствам обгрижена и гледана жена.

# 3
Не съм тип жена, която да я "носят на ръце" в смисъла, в който го разбирам. Случвало ми се е в ранната младост, с малко по-зрял партньор - не е моето, не ми допада, съответно и никога не съм го търсила в следващите си връзки.

Може би защото съм дейна, активна и амбициозна като човек. Харесва ми да се чувствам равностоен партньор, да допринасям (според възможностите си) за общото благо. Обичам да ме обгрижват, но обичам и да обгрижвам; обичам да получавам, но също така обичам и да давам. Във връзката с мъжа ми има много зачитане на желанията, уважение, грижа, глезене на моменти - но то е двустранно, на който когато му дойде музата и почувства необходимост. Не бих могла нито да съм непрекъснато "носената", нито пък - боже опази! - "носещата".

# 4
  • София
Винаги съм се чудела какво означава "да те носят на ръце" и да те "гледат като принцеса". Очаквам да хвърлят светлина носените и гледаните, по начина по който го разбират.
Аз съм си доволна от мъжа, да уточня.

# 5
  • София
Не. Но и аз нямам такава нужда. Не го считам за най-доброто отношение към мен.

# 6
Ако темата е рефлекция на другата за мъжа на хоризонта - там постът беше как мъжете, които първите им жени ги изоставят, понеже са смотани, вторите им жени ги носят на ръце Grinning Т.е. целта на един мъж вероятно е да бъде зарязан, за да го носят на ръце, нещо такова излизаше...
--------
Иначе с втората опция гласувах, да се отчета.

# 7
Аз не съм саката, че да ме носят. Достатъчно ми е да има хармония в семейството.

# 8
И аз не съм от тия, дето ги носят. Доста принос имам в това семейство, не може да се каже, че вися някой да ме носи.

# 9
  • София/Севлиево
Моят отговор не го намирам в анкетата...ММ ме е "носил на ръце" когато бях бременна (и двата пъти).И по принцип много добре си ме гледа и ми угажда.А веднъж даже ме нарече "герой"-когато ме изписаха с малкия от болницата (беше изключително тежка и трудна от медицинска гледна точка бременност,но за мен бяха едни от най-хубавите ми месеци в живота,нищо че се бодях по 13 пъти в денонощието,вземах две шепи лекарства,бях готова още веднъж да мина през същото,но не се получи).

# 10
Не. Не изисквам от другите неща, които самата аз не съм готова да правя.

# 11
  • Melmak
То гледането и носенето на ръце е различно за всеки. За това казах, че за мен не е най-важно финансовото. И като не сме имали никакви пари, буквално месеца не успявахме да вържем, пак се е грижил за мен и все е гледал да съм добре. То е взаимно, разбира се. Аз съм работеща и дейна жена, не съм спирала да работя и за ден от 20 годишна, не чакам на готово. Но това не означава, че не искам някой да ме глези с нещо. 😁

Също така е взаимно, за съжаление мъжа ми минава през тежък здравословен проблем и всичко ще направя за да е добре. Сега като има нужда, очаквам да се фокусира най-вече върху себе си. Семейството е да се подкрепяме, и в добро, и в лошо.

# 12
  • София
Ами по принцип, да. Аз обичам да ме возят, да ме разхождат, да ме водят по ресторанти, екскурзии. Да ме питат как съм, какво искам и такива неща. Това е за мен лично "носенето на ръце".
Малко да се почувствам жена, след всичкото "правене на мъж" в последните години.
Отделно, аз със моите дела, се оправям.

# 13
Отговорих с да, пък после прочетох мненията и се обърках. Носене на ръце да си на издръжката на мъжа си ли означава? Защото аз се чувствам все едно мъжът ми ме носи на ръце, пък ходя на работа, плащам сметки, готвя и чистя.

# 14
Генерално не ме носи на ръце, защото нямам и такава потребност,но обичам да съм обгрижвана в определени ситуации, както аз го правя за него.

Общи условия

Активация на акаунт