Магазини Pepco 8

• 52 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
От Пепко или на Брио?

# 76
И аз имам нужда от тиган за палачинки нищо,че правя 3 пъти в годината ама да си имам 🤣🤣🤣ако тази зелена серия имаше задължително щях да грабна един.Може един уок да взема, че нямам не ми трябва ама много ми харесаха 🤣🤣

# 77
# 78

А вие какво правите със съдовете, които остават след като свещите изгорят?
Мен ми е жал да ги хвърлям, ама нямам какво да ги правя.
Особено малките чашки, мислех си за кремчета, ама как да изчегъркам тоя восък.

Мъжът да изчегърка чашките. Simple Smile Аз не купувам свещи, твърде прагматична съм. Но моят като види изгоряла (подарена) свещ, сам почва да изчиства съда и ми го дава - искам, не искам, прибирам и ползвам.

На брошури си харесвам разни вещи, но като отида в магазина, някак губя желание. Това с Пепко най-вече. Само се разхождам и оглеждам...все по-рядко. Сертификатът ми изтече. В магазин на Зара охраната тръгна да ми го сканира и бих отбой.
От коледно- новогодишните свещи мн.ми допаднаха като аромат в зелен и в червен стъклен цилиндър от по 8 лв.

# 79
Момичета, върти ми се из главата че имаше бебешки спален чувал но не си спомням нито цена нито размер. Виждали ли сте?

# 80
  • Стара Загора
За остраняване на свещ от съд съм чела, че помага сода и гореща вода, но не съм го пробвала обаче досега.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:17 от ❇Sisi_91❇

# 81
Аз загрявам чашката с остатъците от восък с малко вода в микровълновата, да кипне. То се разтопява, изливам и мия с веро, и накрая ползвам. Нищо сложно.

# 82
Здравейте. Аз в петък много набързо минах през Пепко за черни тениски за мъжа ми. Много ги харесваме, 100% памук са и струват 5лв. Видях доста валентински неща - нощници, тениски със сърца...
Имаше едни дамски ризи, бежови със сърничката Бамби, мисля че бяха 18 лв. Още ме е яд, че не си взех... Погледнах ги и си казах, че не са подходящи за пораснала жена като мене, викам айде остави ги за тийнейджърите. Вие какво мислите, бихте ли носили такава риза? Simple Smile https://pepco.bg/produkti/%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-p19-328604/

# 83
Детето каза "айде ще ме водиш в пепко" и излязох с покупки. Размерът е 24-36 м. P. S. Аз само плаща и гледах размера.

# 84
Някой има ли настолната лампа,  която е с батерии? Трябва ми да чета нощем, а контакт нямам до леглото. Интересува ме достатъчно ли е силна светлината? Няма да бродирам, но все пак на 20-30см от книгата ще мога ли да виждам?

# 85
Здравейте. Аз в петък много набързо минах през Пепко за черни тениски за мъжа ми. Много ги харесваме, 100% памук са и струват 5лв. Видях доста валентински неща - нощници, тениски със сърца...
Имаше едни дамски ризи, бежови със сърничката Бамби, мисля че бяха 18 лв. Още ме е яд, че не си взех... Погледнах ги и си казах, че не са подходящи за пораснала жена като мене, викам айде остави ги за тийнейджърите. Вие какво мислите, бихте ли носили такава риза? Simple Smile https://pepco.bg/produkti/%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-p19-328604/

Не виждам какво й е на ризата, ако ти харесва. Вероятно съм доста по-голяма от теб, но не бих се притеснявала да я нося. Десенът е дискретен и не е детски, както и цветовете. Не са някои големи фигури, които да бодат очите, а трябва доста да се загледаш, за да видиш, че е Бамби. И май, доколкото имам впечатления от тийнове, точно те не биха я носили. Според мен, ако ти харесва, смело си я носи.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 14:34 от Poni69

# 86
Г-жа Малдини, тази ли? ако е тя, не става за четене.

# 87
А на каква по е тази лампа..
И колко и държат батериите..

# 88
Да, за тази питах.
Благодаря много!

# 89
Тези тениски от 5 лв са много хубави .Взех на мъжа ми за вкъщи и не са мръднали ,имаше и дамски по 6 ,взех си една сива.

Общи условия

Активация на акаунт