Любители на кучета - 126

• 32 266
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • Северозапада
Клюкарката

# 196
Оф. Виждам преди малко рана под окото на Вълчан. И си викам, край, с лайшманиоза като минимум е. Тъкмо да се обадя на ММ да си взима кекльо и да го води на лекар и реших да питам щерката дали случайно не знае какъв ѝ е случаят на тази рана. Котка го одрала, моля ви се. Laughing Срещнали се муцуна в муцуна преди няколко дни на разходката и маца го пернала. Laughing

# 197
  • София
Милото вълче. И той като бебето доверчив.

# 198
  • Варна
Попи, мажи го с розова вода или сребърна, Бизу направи гъбична инфекция от такава среща. Не казвам, че и при вас така ще стане, но вземи мерки.

# 199
  • София
Да, трябва да се дезинфекцира. Синът ми направи инфекция от одраскване от пациент.

# 200
Питах аз, защо си е затраяла и не сме дезинфекцирали, ама не получих смислен отговор. Само кислородна вода и спирт имам. Може би и риванол. Ако го мацна сега, няколко дни по-късно, има ли смисъл?

# 201
  • Варна
Мацай, винаги има смисъл.

# 202
  • Пловдив
И с крем за микроспория, че ако хване ще си му остане петно без козина там.

# 203
  • София
Мажи, има смисъл.

# 204
Промих с кислородна вода и мацнах малко йодасепт. Дано да е достатъчно. Противогъбично нямам.

# 205
  • Sofia
Дано му мине на Вълчан, само това му липсва сега…

И сега на вашето внимание!
Играчка на 5, повтарям - 5 минути!

А беше сладко пухкаво бухалче с оранжеви крачета….

# 206
Същата история и при нас… всички играчки са без очи, уши, крака😂 затова гледам от вторите ако попадна на някоя евтина да се възползвам, особено като знам, че няма да живеят дълго

Дано му мине на Вълчан, само това му липсва сега…

И сега на вашето внимание!
Играчка на 5, повтарям - 5 минути!

А беше сладко пухкаво бухалче с оранжеви крачета….

# 207
Най-издръжлквата играчка беше една рекламна малка кравка на Милка. Издържа сигурно 2 седмици. Но ми беше мъчно как всеки път я намирах без крак, без виме и накрая и без глава... Но не успя да я скъса, както къса другите играчки. Иначе за 5 мин е птиключила. Особрно с гумените.

# 208
  • Варна
Добрата стара тенис топка и нищо друго.

# 209
  • София
Включвам се с реклама на жълтото плюшено пате - издържа на всички атаки на зъбките на Джина от Коледа до сега. Пищялката му също работи безотказно - това последното не е за хвалба, а за оплакване. Disappointed
Наложи се да го изпера, защото се беше омърляло яко, та няколко дни Джинката беше в траур - докато изсъхне. Днес й го връчих - прано и чисто, и концертите започнаха незабавно. Но все пак съм склонна да търпя патешкото пищене, защото алтернативата е да ме гони с нагли оферти за игра, съпроводени с гризкане на пръсти за по-голяма убедителност, а аз все пак си имам и работа за вършене - не мога да играя по цял ден. Вариантът с изгонване на коридора не е добра идея - следва тържествено изпишкване там в знак на протест.
Та си слушам концерт за пате без оркестър  - по-малкото зло.... Smirk
Това е солистката:

Общи условия

Активация на акаунт