Любители на кучета - 126

• 32 263
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Няма, Лютиче. Писах на предната страница май. Като изключим, че има 2-3 извънредни извеждания през деня, друго отклонение няма. И не е да симулира, защото, като даде зор, винаги е имало защо. Иначе е жизнен, не пие толкова много вода, трупа маса, навън е страшно игрив. Ще изчакаме още няколко седмици и ще го водим пак да го изследват.

И от онзи ден краде храна. Laughing Бях му сварила месо, за да имам за обучението, но трябваше да изляза и помолих щерката да го остави на една дъска да изстива. Връщам се - дъската празна. Laughing Добре че беше само към 300 гр. Вчера пак така, обаче и аз, и ММ в кухнята, всеки нещо се занимава. И по едно време го гледаме на кухненския плот се подпрял и търси къде сме му скрили лакомствата. Като видя, че е хванат на местопрестъплението, едва свари да се оттегли. Забоксува на плочките, падна, то да не му се и скараш.

# 181
Хахаха Grinning Щом краде, значи е добре. Наш'та вчера ми изяла един хубав сутиен. Взимам аз сутиена да я питам "Кой го направи това?!" и само я гледам как се опитва да се набута под леглото Joy

# 182
  • под тепетата
Привет на Джуи и Клоуи! Голяма комбина са Smile
Верно, че Мейси расте като гъбка!
 В събота ме изведоха на разходка на Марица след 10 дневното запрещение. Там срешнахме една хитранка - Кая. Пуснаха я да играе с Ози, а след това един час не можем да я надхитрим, за да я вържат стопаните. Така не бях се смяла отдавна! То на тях не им беше много смешно, но нито опитите с лакомство от джоба ми, нито с пръчки даваха резултат. Да се оплача, то и Ози не беше много послушен, че явно имало женска разгонена преди нас и беше оглушал.
 Лютиче, ми мадама е! Пък си няма явно сютюен! И викаш се приплъзва под леглото Sweat Smile

# 183
С чорапите и ние продължаваме. Голямата щерка не си беше прибрала прането и 2 чорапа плюс едни гащи заминаха. Вече поне не гълта чорапите. Изяжда им пръстите само. Laughing

Рила беше с Вълчан сега на 12-ти рожденничка, нали?

# 184
С чорапите и ние продължаваме. Голямата щерка не си беше прибрала прането и 2 чорапа плюс едни гащи заминаха. Вече поне не гълта чорапите. Изяжда им пръстите само. Laughing

Рила беше с Вълчан сега на 12-ти рожденничка, нали?

Ми то там най-вкусното Joy

Да, в събота ще си имаме рожденичка! Купих каймата и морковите за тортата (не вярвах, че ще го кажа това).

Биляна, надяеам се си добре! Да има как да пусна наша Тилка да поиграе с Ози... Много ще си пасват.

# 185
  • под тепетата
Лютиче, със сигурност ще си паснат! Благодаря, вече съм почти добре и се настройвам за работа.
На вашите капят ли им мустаците? Напоследък намирах 2-3мустака. Ми много дебели като ги пипна, а не изглеждат така иначе.

# 186
Намирала съм мустак. И си го залепихме на паспорта. Последния път ветеринарката, като нанасяше обезпаразитяванията, го видя и бая ни се смя. Laughing

# 187
  • под тепетата
Аааа, другия път и аз ще си го прибера, но ще го сложа до люспата от шарана!

# 188
Ей, че сладки 2- те нови кученца в темата!Bella, много благородна постъпка с осиновяването им... Мейси е като поливана с любов гъбка! Другият месец и Лори- рожденик...Хвърчи времето...           И нещо от Интернет 🙂

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 10:39 от Roo Roo

# 189
За момента само две ръкавици  и светещата каишка е изяла  плюс един интернет кабел . От седмица официално е допусната до дивана с наше разрешение  и е много смешна уж като й взехме легло или и постиламе одеало все го избутва да легне на твърдо , пък сега едва издържа да не се намести преди нас . И гледа жално-жално когато се наложи да станем , не я гоним  но когато аз стана и тя  се мести на пода. Уж не обича да я лигавя , но ако може и на главата би ми се качила. Малко данъци:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 190
  • София
Благословена съм с добрички кученца. Никога нищо не са яли, гризали или пишкали в къщи.
Синът ми ме пита какво им правя, защото всички са спали до по-късно от мен, а тяхното ги буди в 6 🤣. Предложих да го даде на баба за месец.

# 191
  • под тепетата
И моите днес се успаха - едвам в 8 се надигнаха! Аз нали съм пъргавица и блях до 2 часа филми, се надигнах преди тях. Утре да му мислят - ставане в 5 и на тръстиката!
Лютиче, как си?

# 192
Биляна, добре съм. Не е Ковид, но явно съм си осиновила нещо друго. Поддържам някаква много смотана температура - хем съм добре, хем не съм.

Hrdza, очите ми останаха във вашата красавица. Много елегантна!

За спането да кажа - може и по цял ден да спи, обаче на леглото при мен. През нощта настоявам да си спи в нейното, но идва да досажда и ни буди. В 6:30 започва тоалета и се ближе много шумно.  Joy

# 193
  • Бургас
Вчера открих нова клошарска тоалетна. Не оставих ненапарфюмирано място! Толкова траен аромат, дори къпането в морето не му попречи! С какво страхопочитание само ме подуши онзи бигъл! Надух се от гордост! Чудя се само защо съучениците на детето не го оцениха по достойнство и не пожелаха да вървят редом... И никой не искаше да ползва банята след мен...

# 194

Кио и малко сладко ново приятелче ❤
Новата храна засега влияе много добре на Кио. Наяжда се хубаво с минимални порции и започна да ходи по голяма нужда само веднъж на ден и то много по малко. Доколкото знам това е добре? Не се чеше и засега ми изглежда като добър вариант. Поръчахме и голям чувал, който пристигна вчера. Предполагам трябва да я яде поне месец, за да съм сигурна, че всичко е точно.
И малко козина да ви дадем, да си имате…

Общи условия

Активация на акаунт