Любители на кучета - 126

• 32 234
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
khaleesi_x,
Не си само ти.Ние излязохме в 13 Wink

# 166
  • Северозапада
Хубаво беше времето днес и потичахме

# 167
Привет от мен! Имам нужда от съвет - имам женско кученце, което скоро е почти на 9м, има ловно в нея и последната седмица нещо тотално се промени по време на разходка. Лае велосипедисти, бегачи или случайни хора в парка, тръгва да бяга като ѝ викаме, на инат яде боклуци, не изпълнява команди, без значение с какво я примамваме… Confused
Вкъщи слуша, но навън не приема нищо. Според вас на какво може да се дължи и мислите ли че намордник ще помогне (поне за лаенето)?

# 168
  • София
Пубертет. Кастрирана ли е?
Намордникът не спира лай и дърпане.

# 169
  • София
Привет от мен! Имам нужда от съвет - имам женско кученце, което скоро е почти на 9м, има ловно в нея и последната седмица нещо тотално се промени по време на разходка. Лае велосипедисти, бегачи или случайни хора в парка, тръгва да бяга като ѝ викаме, на инат яде боклуци, не изпълнява команди, без значение с какво я примамваме… Confused
Вкъщи слуша, но навън не приема нищо. Според вас на какво може да се дължи и мислите ли че намордник ще помогне (поне за лаенето)?

Влязла е в пубертета. Трябва възпитаване и то веднага. Ако изпуснете момента е много по-трудно. Запишете се на училище,  ако нямате възможности в интернет има много инфо.

# 170
Идните дни ще запишем час, понеже предстои първото разгонване. Чудя се дали след това ще се кротне малко слес кастрация, когато хормоните не играят толкова?

Иначе благодаря за останалата информация. Ще опитам с упражнения в загражденията, когато няма никой, понеже вкъщи всичко е супер, но навън става глуха направо.

Пубертет. Кастрирана ли е?
Намордникът не спира лай и дърпане.

# 171
Добро утро в неделя!

И докато ме чака да си изпия кафето

# 172
И при нас се получи така - навън само номера, а вкъщи ангелче. Спрях да я пускам от повода. Купих 5м повод и така винаги имам контрол като не слуша. Бързо започна да изпълнява пак.

# 173
  • sofia
Малко неделни игри:

3 чаши, едно лакомство скрито под едната.

Доста бързо си научи, каква е играта. А ние се посмяхме с неговият ентусиазъм.
И той у дома изпълнява. Това седни, къща  обход, хоп, долу, до мен и т.н. Железен е. Изпълнява с удоволствие и безотказно. Като цирково куче е. Е, навън оглушава...Има ли дразнител, изобщо не ми обръща внимание. Не го пускам. С 5 метров повод е, и при възможност, тича с него.

# 174
wild poppy какво става при вас? Да знаеш, че ви мисля как сте 🤗

Бях ви изпуснала, а днес да кача данък, а утре и сега имам 12 страници за дочитане, ама снимка нова още нямам. Laughing

Благодаря, че ни мислиш. При нас е все така положението. На 3-4 часа дава зор да излизаме. Вечер горе-долу 10-11ч. издържа, преди сутриннта да дойде да буди някой. Добре че с моя хоум офис и училището на голямата някак се комбинираме, че не знам какво щяхме да правим. Иначе трупа кила, почти е стигнал долната граница за възрастта си. От няма и 25 кг. в началото на януари, вече гони 30 кг. Пу-пу.

И той започна да се ослушва за слушането. Днес, като видя куче, и "ела" и няма никой. Laughing Вчера пък на обучението, като му замръзнаха мадурите да седи в застой (той сяда и чака, докато не му отменя командата, а аз тръгвам наякъде) и направо отказа. Нормално, предвид че от месец тренировките бяха отишли на заден план. Ще си влезем пак в режим.

# 175
Здравейте,  надявам се приемате още един любител на кучета и две нови муцунки в хубавата ви тема. По покана на ToniShu идвам да ги покажа и тук. Джоуи /баткото/ и Клоуи /малкото/.
Да си призная след смъртта на първото ни куче /почти 12-годишен бял немски шпиц/ не исках повече да имам куче, въпреки че ги обожавам. А ето ме днес не с едно, а с две. И двамата бяха бездомни, Джоуи ни го донесе една позната, а Клоуи аз си я донесох директно от улицата. Баткото вече е на 1 годинка и 4 месеца, а малкото няма и годинка, на около 8 месеца е. Слагам ви малко снимки и спирам да досаждам за днес Joy

# 176
Добре дошли! Големи сладури са тези бандити. Тази със спящото пухче в саксията е топ. Явно там я е застигнала дрямката 😆

# 177
  • София
Леле, колко са сладки, добре дошли Hug
Снимката със саксията е един път!

# 178
  • На земята
Ето я и Мейси, имам чувството, че за една седмица е пораснала.

# 179
Добре дошли, Джоуи и Клоуи! Много сладки!

Мейси расте с часове, а не със седмици Grinning На нас доста хора ни казаха "леле какво голямо куче!" докато осъзнаем , че наистина е голямо куче вече.

Wild poppy, има ли развитие?

Общи условия

Активация на акаунт