Любители на кучета - 126

• 32 282
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали е имало такава тема до сега, търсих , но не намерих. Имам проблем с моят пинчер който е на година и 6 месеца и отдавна е спрял да яде кучешка храна (тези пастетчета и месата в консерва) яде само гранули и то рядко, искам да му правя различни здравословни храни, но не яде нищо освен свиснко и пилешко което ядем ние..като беше малко хапваше всичко, след като опита свинското за първи път от тогава е отказал кучешките храни. И още нещо, не всички сутрини  иска да яде. Някой да му се е случвало?
Много хора хранят с БАРФ и са доволни. Нормално е кучето да се глези и не винаги да яде. Ако отказва храна няколко поредни пъти - тогава е проблем.

Tari, много готино Simple Smile Моето куче се грижи добреза мен, но рядко се случва аз да го извеждам. Дърпа ме на живот и смърт - сигурно си вика - "Айде смъкни някое кило, имаш нужда!"

Скрит текст:
Синковецът е официално положителен. Напазарихме, че да не умрем от глад случайно. И сега се почва голямото седяне вкъщи.

# 226
иланг, бързо да се възстановявате! 😊

Нашата никога не е вкусвала свинско. Предпочитам изобщо да не давам, отколкото да треперя всеки път дали е добре сготвено. На Коледа само облизваше въздуха около плота в кухнята и се надяваше да изпусна някоя пържола Joy

Тари, припознавам се във всеки ред

# 227
Наръчника ме развесели. Ние днес минахме почти 7 километра с дребен и то след тежка нощ. Празнувахме рождене ден до 2 след полунощ, но в 8 сутринта бях поканена много настойчиво за разходка.

Ще отплаваме или само ще ме снимаш? Капитан Айк!

Галски, чудо трябва да стане за да стои нашият като Чарли сам в колата. Мирува само докато е в движение. В секундата, в която колата спре и напира да излиза. Joy
Иланг, съжалявам да прочета за положителния тест на детето. Дано го карате леко и бързо да минава времето у дома.

# 228
  • Sofia
Иланг,сега си ги представям Принца колко лежане,търкаляне и пробване на всичките ви възглавници го чака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
  • sofia
Клюклю Леон:

# 230
  • София
Иланг, бързо и леко да отшумява, без стресови ситуации покрай разходките. Да знаеш, че eBag имат безконтактна доставка (мога да прпеоръчам това-онова от техния асортимент, само кажи) Simple Smile

# 231
  • о`майна лунна нощ е
Иланг, звъннете в районното и поискайте зелен коридор за извеждане на кучето. На приятелка, на която по същия начин синът й се зарази, от РЗИ й бяха казали, че "кучето не може да бъде карантинирано" Simple Smile Но тъй като проверките ги прави полицията, се обадете да ви е мирна главата и поискайте коридори да го извеждате вие, които сте контактни. Детето не. Дават и не им се занимава да правят проблеми.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 17:24 от `ТуиГ

# 232
Видях, че Хибискус е писала в една друга тема. Двете хубавици вече са каки на малък юнак. Писала е, че за момента спира да пише във форума и не знам дали ще се включи и тук. Нека да са здрави и много щастливи 🤗

# 233
Честито на Хибискус ! Жалко , че вече няма да е част от форума ..

# 234
Не вярвам да ни пропусне 🧐
Да са живи и здрави! ❤️

# 235
  • под тепетата
Иланг, бързо да минава тая гад! Ако имаш нужда от нещо/помощ - насреща съм!
 Да са здрави с малкия юнак, Хибискус! Като намери време и нужда, да знае, че ще ги чакаме тука!

# 236
  • София
Цитат на: MagniМ

[b
Галски[/b], чудо трябва да стане за да стои нашият като Чарли сам в колата. Мирува само докато е в движение. В секундата, в която колата спре и напира да излиза. Joy
MagniM, да се има предвид, че от ден 1ви с нас, Чарли пътуваше по 30км от нас до офиса. Първо беше в чанта, после като му омаля мина на кошница. Та той свикна да пътува спейки и до толкова познава маршрута си, че като стигнем до предпоследния завой скача от постелката си и си чака слизането. А стои мирен, защото знае, че така трябва 🙂. Иначе, ако ние сме в колата и види хора, лае като луд. Слиза после, подушва хората/човека и маха с опашка, просещ галене. Душичка е той. Мързелан! С кола до парка би се разходил,ако имаше кой да му се върже 🤣. Та така. Куче-пътник си имаме 😀.

# 237
  • Sofia
Ако някои му хареса нещичко

# 238
Здравейте, страхотна тема сте си заформили, надявам се,че приемате нови попълнения Hug
Ето го Роки на два месеца, взехме го за пинчер, но ММ вика ,че щяло да стане ягтериер Joy

Вие колко често, къпите любимците си?

# 239
  • Варна
Ми май не трябва да го къпеш още, че и навън се излиза след трета ваксина, иначе сте добре дошли с Роки ❤

Общи условия

Активация на акаунт