Любители на кучета - 126

• 32 347
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
“Госпожа, а за мене бира и лучено кръгче нЕма ли?”

# 301
  • София
Ооо, Вълчан! И на теб Честит да си! Все така игрив, дълги години вярна служба и много любоФ, наградки и разходки! Страхотен си!!!🥰

# 302
  • о`майна лунна нощ е
Честити рождения дни, четирикраки другарчета! Здрави и обичани да сте!

# 303
Честити да са красивите рожденици! Много дълги години да ви радват!!
Момичета,да си излея мъката. Малката ми е с ужасна уртикария,преди 4 месеца имаше пак,но доста по-леко. Този път обрива е доста и навсякъде. Аз мисля,че е от храна.
Моята свекърва само ми намила,че е от Арес и аз вече се панирах..одеве се скарахме.
Не мисля и не вярвам,че е от него! Тя е винаги залепена за него,не би трябвало да се появи алергия чак сега,ако имаше нещо,нали?  Cry

# 304
Мартинка направете един тест,ако е толкова зле положението.Хем ще видите от какво е,хем ще натриеш носа на свекървата,защото и на мен не ми се вярва да се прояви след години
Швепсаа е уникалееен!Тия уши прикриват несъвършенствата по подстрижката 😁😍
Честит да е и Вълчан!И скоро да оздравява напълно.🤞❤️

# 305
Мартинка направете един тест,ако е толкова зле положението.Хем ще видите от какво е,хем ще натриеш носа на свекървата,защото и на мен не ми се вярва да се прояви след години
Швепсаа е уникалееен!Тия уши прикриват несъвършенствата по подстрижката 😁😍
Честит да е и Вълчан!И скоро да оздравява напълно.🤞❤
В момента няма как,трябва да минат поне 6-7 месеца от обрива. И ми казаха,че при деца под 5г били безмислени почти тези тестове,защото показвали и несъществуващи  алергии Cry

# 306
  • Северозапада
Честито да е и Вълчето!

# 307
Здравейте, предполагам това е кучешката тема Smile Гледам има и за йоркита, но смятам, че питането ми е общовалидно, та ще карам направо тук. Имаме бебе йорки (момче) на 2 месеца и по никакъв начин не мога да се справя с пишкането. Първо купих подложки (били с феромони), дотук добре. Не пишка на тях. Е добре, понякога пишка, тъкмо си помислиш, че е научил нещо и почва пак да пикае навсякъде. Първите дни го наблюдавах много изкъсо и го виждах кога ще пишка, опитвах се като го хвана в действие да го преместя на подложката, но това така и никога не подейства. Половин час може да седя да го чакам и нищо, той си чака да го оставя на мира и да отиде на друго място да свърши работата. Давах награди като пишкаше на подложката. Карах се като не пишкаше. Все тая. Купих памперс препаски, големи са му и най-малките. Направих самоделен памперс от маска и превръзка, също доста се размества. След всяко пишкане извън подложката пръскам с обезмирисител. Купих привличащи капки, накапах подложките, цялата къща смърди на тях. Изобщо не му дреме.
Приемам съвети, мога ли да го науча на нещо на тази възраст изобщо, струва ми се невъзможно вече?

# 308
  • София
Успокой се, докато го ваксинирате. С разходките ще станат нещата.

# 309
  • София
Честит да е Вълчан! Да е здрав и игрив!
Ооооо, любими Швепс, успокоих се, все така достолепен! Joy

# 310
Ако е обречена работата ще търся вариант с някаква пелена тип препаска. Тази седмица трябва да се върнем на работа, ще се налага да стои сам известно време, не можем да ходим постоянно след него с парцала.

# 311
  • София
Еми то за това се мисли предварително. Как си го представяш това с пелената ако е само? Ще я разкъса.
Може с клетка, но е трябвало да го привикнете веднага. И трябва да е голяма, защото не обичат да пишкат където спят.
Изолирайте го в една стая. Колко може да изпикае едно йорки.

# 312
По-добре ограничете пространството на кученцето, отколкото да му слагате препаска и да седи напишкано и наакано, докато сте на работа. Отделно рискът да го дразни и да се мъчи да я маха.

Иначе най-общо - кученцата пишкат най-вече след сън, хранене и игра. Тогава трябва да се държат на пелена или на пространство с пелени. За да се научат да стискат през нощта - спане в клетка/оградено пространство и в началото някой ще трябва да става, когато кученцето е на зор.

# 313
На 2 месеца е мнооооого малко кученцето. Още месеци наред ще се борите, докато генерално спре да пишка вкъщи. Ние до 9тия месец някъде имахме инциденти като последните бяха вече много рядко и когато ни е ядосана, че я оставяме сама.
Отделно с оставянето само... Ако не сте оставяли кученцето само вкъщи  очаквайте да вдигне къщата/блока във въздуха. За толкова малко куче една голяма клетка би свършила супер работа. Тъкмо няма да търсите къде е пишканото. За спане през нощта също е подходяща клетката.
Успех!

# 314
  • София
И аз да се включа като отглеждаща подрастващо кученце.
Не искам да обезсърчавам Бухтичка, но за жалост ще й се наложи да ходи след палето с парцала още доста месеци - това е неизбежно. Малките космати ангелчета, дето пишкат само на пелените, са образи от градските легенди - поне аз съм убедена в това. А и как да бъде друго - това са бебета, кучешки бебета. Кученце на 2 месеца е нещо от типа на човешко дете на годинка-две. Какво да искаш от него?
Съветвам те да обмислиш къде да държите кученцето, докато ви няма, и в това помещение подът да е подходящ за лесно почистване - ще си спестиш много нерви.
Моята хубостница вече кара шести месец, редовно я извеждам и основно си върши нещата навън, но вчера ме "зарадва" с една локвичка на пода, на най-неочаквано място. Disappointed Още няколко месеца ще е така, пък един ден - надявам се, тържествено ще изхвърля "кучешката" кофа със спец-бърсалката и ще дам банкет. Smile

Общи условия

Активация на акаунт