Любители на кучета - 126

• 31 177
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Сиви, признай си - леглото ти е от стена до стена и релно нямаш под! Grinning

Тони ще ми се, ама леглото е персон и половина 🤣🤣🤣 Аз за това писах, че като са ме изпреварили ги свалям долу за да си легна, а те после по мен се намесват. Вивата както заспи и не помръдва, ама Макс обича да се намества 😁 Даже понякога иска да сваля Вивата от леглото за да си легне само той на него 🤣🤣

# 601
  • София
Помня с първото куче като бяхме на почивка и спеше при нас. Сутринта аз и тя в кревата, ММ прави закуска и тя като запъна крака до стената и почна да се разтяга и почти ме събори.

# 602
  • Пловдив

За спането по леглата въобще не иде реч кой възпитан и кой не. Днес точно четох коментар, как куче ляга в леглото на мястото на мъжа като стане човека да пика и после не мърда и ръмжи и тръгва да го хапе...

Моля?! Ще ме ръмжи и опитва да ме хапе куче в собственото ми легло?
Е ми за кучето леглото не е ваше ,а негово.Големите ръмжат и голят зъби,дребните също ,но тях можете да ги отстраните лесно,след което си маркират мястото като тяхно Wink

# 603
  • София
Сиви, с глас се засмях на "иска да сваля Вивата от леглото за да си легне само той" Joy Joy
Вени, дребните са така - пазачи не са, но пък какви ефективни аларми! Смешно или не, нали съм в къща и вече са влизали крадци преди да се нанесем, та като се случи да ме изтресе параноята, се успокоявам, че трудно някой ще влезе без Буба да усети. Малка, малка, ама и тя си има роля в опазването на територията на нашата глутница (да не се случва да се убеждавам дано!) Grinning

# 604
Нашите любимци никога не са имали достъп до спалните.
Единственото общо спане е на дивана в дневната. Ротвайлерите се изпъваха пред дивана и не се качваха, но сегашния малък дявол само чака някой да полегне и се сгушва.... обаче сам не му е кеф на дивана, а си предпочита креватчето.

# 605
Няма значение на кого е леглото, кокала, играчката, домът. Кучето не трябва да проявява агресия. Не позволяваме ръмжене вкъщи. Като светне малко слънце и нося леглото на кучето там, ляга то, лягам и аз. Няма начин да не ми позволи да легна в нейното.

Reunion, знам го това разтягане. Като си запие лапичките в мен и ми се плаче направо Grinning

# 606
  • София
Тони, моят ще ги проспи, а ако случайно се събуди ще им занесе играчка и ще ги ближе 🤣. Добре че имаме аларма.
Конче, това е просто липса на възпитание. Не е тъпотия, просто хората имаме навик да очовечаваме кучетата и те се объркват.

# 607
  • Пловдив
Шошото се използва обикновено за плюшена играчка. Като му стане дискомфортно да бъде мачкан - напуска пределите на лелглото на синковец №2  и идва да спи в моите крака. Понякога ляга напречно на леглото и се почва едно системно подритване да го избутам малко, че да намеря място за един крак поне. Дон Томазо спи на възглавницата ми. Но се дразни на Саско, че идва да спи при мен, защото се налага да тича върху мен докато стигне до възглавницата.
Но след като изгледах това клипче https://www.youtube.com/watch?v=rF7_YuxyUlQ
реших, че съсем добре си спим ние.

# 608
Аз съм прекалено гнуслива да пусна четирикрако в леглото. Което не ми пречи редовно да прилягам до него на земята, за да го нагушкам.

# 609
  • София
SeaHorse, ще помоля да се възъдържаш от квалификации и да общуваме възпитано в темата. Може ли?
На ръба съм да ти отвърна със същото като твоето и не мисля, че останалите го заслужават. Нека и двамата спазваме добрия тон.
Re, и ние имаме друга аларма, разбира се. Но и малката такава дава своя принос; нищо, че вика от радост - те крадците няма да знаят Grinning А от бебето сигурно все пак биха се стреснали също, ако ще и с играчка в уста да им излезе Grinning

# 610
  • СИ
SeaHorse, ще помоля да се възъдържаш от квалификации и да общуваме възпитано в темата. Може ли?
На ръба съм да ти отвърна със същото като твоето и не мисля, че останалите го заслужават. Нека и двамата спазваме добрия тон.
Re, и ние имаме друга аларма, разбира се. Но и малката такава дава своя принос; нищо, че вика от радост - те крадците няма да знаят Grinning А от бебето сигурно все пак биха се стреснали също, ако ще и с играчка в уста да им излезе Grinning

Къде не спазих добрия тон? Виждам, че постът го няма. Добре. Но не виждам, как някой се засяга от това, че ако се спи с три кучета и три котки, в стаята ще е мръсно и миризливо.

# 611
  • София
Мен не ме е гнус от почти нищо, което пълзи, плува и лети, но и аз си обичам чаршафите чисти. Кученцето ми е супер чистичко, но все се вре някъде и малко или  много събира прах, акари и други нещица. Целувам го, но в кревата рядко, ако се налага, като пътуваме и няма възможност друга.
Уф, сънувах преди два дена кофти сън, че е болен. Много кофти се почувствах, той трепереше, а аз се мъчих да го гушна и не можех да го вдигна. Ако е болен, ще го пусна в кревата, за да съм до него.
Тони, това ме крепи 🤣. На външен вид го докарва.

# 612
  • тук-там
Аз съм споделяла и преди - няшите нямат достъп до спалните на етаж 2. Така ги научихме като малки и те дори не са се пробвали. Сутрин винаги е много емоционално посрещането. Стоят на първото стъпало с предни лапи, гледат ме влюбено, въртят опашки и пеят любовна песен. Обожавам тези моменти:

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:33 от mtz

# 613
Джинката спи на коридора - не е заслужила още да спи при мен в стаята, камо ли в леглото ми, не и преди да разбере, че нощем се спи, а не се играе, за
Но и позволих да седи до мен на канапето и тя моментално се нанесе тук с цялата си "покъщнина" - недогризани кокали, топки, любимото пате, въжето за дъвчене
Ох, смея се с глас и не мога да спра. Изведнъж забелязах, че пода на кухнята се е напълнил с какви ли не негови играчки. Събрах ги в един хартиен плик и той изведнъж си извади от там едно вълнено парче и тича да не го хванат.

Аз го похвалих, а той днес от скука ми загризал подлакътника на колата. Ама още на мога да му се разсърдя истински Simple Smile

# 614
  • тук-там
Аз научих моите да не пипат играчите, когато са в коша. Тръгнах да ги уча с команди, но ММ веднъж сложи в коша един таралежко, от който се страхуват и от тогава не са ми нужни команди. Не пипат в коша заради него. Иначе с команди ги научих на името на всяка една играчка - да ми я носят и да ми я пускат в краката. Знаят и да я приберат в коша, но я пускат до него, защото ги е страх от таралежко Wink

Общи условия

Активация на акаунт